Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Prodej čerpadlo
Studnařství. - zhotovení, vrtání, kopání studny. Montáž čerpadel a domácích vodáren do všech objektů, tzv. „na klíč“. Další služby – koupelna na klíč: - vnitřní elektroinstalace v rámci zakázky, - vnitřní rozvody vody a kanalizace, - dodávka a osazení zařizovacích předmětů, - drobné zednické práce. Prodejna, nabídka: - ...
Stavební práce Příbram
Nabízíme stavební práce: stavby na klíč, rekonstrukce, demolice, zemní práce, jeřábnické práce, betonářské práce, kopáčské práce,inženýrské stavby včetně vybavenosti, pokládání dlažby, zateplování budov včetně fasád.
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.
Zámková dlažba zateplování fasád sádrokartonové systémy Kolín
Stavební firma David Sixta Vám nabízí: - zajišťujeme kompletní i dílčí výstavbu rodinných domů - hrubé stavby rodinných domů - stavíme i průmyslové stavby menšího rozsahu - sklady, dílny, garáže ... - provádí zateplování budov - provedeme rekonstrukci, opravu a úpravu bytových a nebytových prostor na klíč - kompletní přestavby ...