Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Realizace staveb, demolice a terénní úpravy Brno, stavba dálnic, dopravní uzly, pronájem strojů
Firma zabývající se prováděním zemních prací, demolicemi a pronájmem stavebních strojů včetně obsluhy.
Výkopové a zemní práce – hloubení jam, výkopy, terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce provádí v okolí Brna firma Autodoprava Jan Karpíšek. Provádíme terénní úpravy, hloubení jam, výkopy pro kanalizaci i bazény.
Přeprava nákladu nákladní a kontejnerovou autodopravou
kontejnerovou, nákladní autodopravu, přepravu nákladu, zemní a výkopové práce, odvoz suti a další zajistí ERTRANS, družstvo ze Znojma
Komplexní zemní a výkopové práce  Znojmo, terénní úpravy, výkopy, přípojky, jezírka
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a přípojky i jezírka, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Jihomoravském kraji.
Zemní a výkopové práce Hodonín, stavební přípravy, terénní práce, základy domů
Svým klientům nejen z okolí Hodonína provádíme zemní a výkopové práce, stavební přípravy, terénní práce, základy domů.
JSV s.r.o.
Zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládka materiálu, odvoz zeminy
Zemní a výkopové práce nechte na odbornících. Zednictví Pokorný zajišťuje zemní práce, terénní úpravy pozemku, nakládku materiálu i odvoz zeminy ve Znojmě i Moravském Krumlově.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby
Zemní a výkopové práce, přípravné a dokončovací terénní úpravy pro stavby, kompletní realizace kanalizačních přípojek provádí firma ERTRANS, družstvo ve Znojmě.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Výkopové práce, terénní úpravy - výkopy sklepů, pro kanalizaci, kabeláž
Výkopové práce a terénní úpravy provádí v regionu Znojmo firma BoBaStav s.r.o. Zajistíme výkopy sklepů, výkopy zeminy pro kanalizaci a kabeláž a další zemní práce.
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem, zakládání staveb, inženýrské sítě, kanalizace, bourací práce.
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Zemní, výkopové a demoliční práce, jádrové vrtání Hodonín a okolí, jádrové vrtání prostupů
Kompletní terénní úpravy včetně hloubení základů pro dům i bazén zajišťuje společnost Ladislav Chrástek - zemní, výkopové a demoliční práce z obce Šardice u Hodonína.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Autodoprava, přistavení kontejnerů Blansko, Brno
Přistavení kontejnerů, autodoprava, stavební a zemní práce, disponujeme moderní technikou, výstavba rodinných domů, stavby na klíč
Výkopové a zemní práce - bagrování, minibagr Blansko, Brno
průmyslová a bytová výstavba, zemní a výkopové práce, stavby na klíč, autodoprava, zateplování, minibagr, traktorbagr, smykový nakladač
Odvoz stavební sutě - zemní práce, hydraulická ruka Blansko, Brno
autodoprava, minibagr, traktorbagr, hydraulická ruka, výkopové a zemní práce, odvoz stavební sutě, stavby na klíč, stavební mechanizace, nákladní auto
Řízené zemní protlaky, bezvýkopové technologie, horizontální vrtání Brno
kontrola vrtání pomocí vysílače, bezvýkopové technologie, neporušení stávajících povrchů, možnost i zpětného vrtání, ekologicky čistá technologie
Terénní úpravy, terénní práce na stavbách, stavitelství Znojmo
Terénní úpravy a terénní práce na stavbách Vám zajistí společnost ERTRANS, družstvo. Práci realizujeme především v rámci Jihomoravského kraje.
Hydroizolace, vysoušení a sanace, zvukově izolační práce | Brno
Pokud sháníte v Brně a okolí někoho kdo pracuje v oboru hydroizolace či sanace, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše brněnská firma Blatný-topení, voda, plyn, se specializuje mimo jiné také na hydroizolace, vysoušení a sanace. Provádíme kompletní montážní a instalační služby v tomto oboru. Pokud je problém s vlhkostí či pronikáním vody do ...