Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Autodoprava, přistavení kontejnerů Blansko, Brno
Přistavení kontejnerů, autodoprava, stavební a zemní práce, disponujeme moderní technikou, výstavba rodinných domů, stavby na klíč
Rekonstrukce staveb, zednické, zemní a výkopové práce bagrem
Stavební a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě i bazény, asfaltování, rekonstrukce staveb či demolice zajistí firma Rudolf Polák z Jaroměře.
Zemní a výkopové práce - výkopy základů, jímek
Chcete-li vykopat základy, jímky nebo přípojky, pak přenechejte tuto práci firmě Kontejnery Müller s.r.o. se sídlem v Olomouci, která má bohaté zkušenosti v oblasti zemních a výkopových prací.
Výkopové a zemní práce - bagrování, minibagr Blansko, Brno
průmyslová a bytová výstavba, zemní a výkopové práce, stavby na klíč, autodoprava, zateplování, minibagr, traktorbagr, smykový nakladač
Odvoz stavební sutě - zemní práce, hydraulická ruka Blansko, Brno
autodoprava, minibagr, traktorbagr, hydraulická ruka, výkopové a zemní práce, odvoz stavební sutě, stavby na klíč, stavební mechanizace, nákladní auto
Zemní práce bagrem v těžko přístupném terénu hor, lesů, koryt řek a rybníků
Přípravné i dokončovací zemní práce v nepřístupném terénu hor, kopců, lesů i rybníků vykonají kráčející bagry firmy RH-Prozem s.r.o. z Vrchlabí na území celé ČR.
Zemní práce smykovým nakladačem Locust, bobcat, UNC 752
Společnost ELINS PLUS zajišťuje zemní práce smykovým nakladačem Locust UNC 752 v regionu Zlín. Stroj známý jako Bobcat má široké využití díky bohatému příslušenství.
Stavba plynovodů, kanalizací a vodovodů Kolín
Stavbu plynovodů, kanalizací a vodovodů v Kolíně Vám dodává firma GASKO a. s. Kromě výstaveb plynovodů, vodovodů a kanalizací provádíme protlaky pod komunikacemi a vyhledáváme podzemní sítě.
Zemní práce buldobagrem-pronájem rypadlonakladač LB 110 New Holland
Pro zemní práce si můžete pronajmout rypadlonakladač od firmy ELINS Plus Otrokovice - práce buldobagrem LB 110 New Holland.
Řízené zemní protlaky, bezvýkopové technologie, horizontální vrtání Brno
kontrola vrtání pomocí vysílače, bezvýkopové technologie, neporušení stávajících povrchů, možnost i zpětného vrtání, ekologicky čistá technologie
Stavební činnost – montáž elektrických zařízení a zemní práce
Zemní práce a montáž elektrických zařízení v rámci stavební činnosti provádí ELEKTROVASURY společnost s.r.o., Pardubický kraj. Práce na stavbách kanalizací, telekomunikačních a kabelových vedení.
Terénní úpravy a zemní práce ve špatně dostupných místech, včetně uložení suti
Firma ELINS PLUS je schopna provést zemní práce a terénní úpravy i ve špatně dostupných místech. Postaráme se také o uložení suti. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Prodej stavebních strojů, mechanizace, výkopové práce - spolehlivá stavební firma
Spolehlivá stavební firma STROJEASTAVBY Tvrdoň, s.r.o. Hranice provádí stavební i výkopové práce a také Vám zajistí prodej použitých stavebních strojů a mechanizace všech světových značek.
Zemní práce, demolice a s nimi spojená autodoprava, servis a čištění
Zemní práce, demolice a strojní úklidové práce, čištění rybníků a vodotečí, realizaci inženýrských staveb nebo rekultivace skládek? To vše vám zařídí naše firma Dočkal.
Zemní práce Polní Voděrady - výkop základů, úprava terénu, přemisťování zeminy
Naši pracovníci a stroje Vám rádi pomohou s výkopem základů domů, jam, příprav HTU a pod komunikace, při rozhrnování a přemisťování zeminy, úpravou terénu mnohé další práce podle Vašich představ.
Výkopové a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě, stavbu cest i domů
Kompletní zemní práce, úpravu a přípravu terénu, výkopy pro stavbu domů, cest i inženýrské sítě v Plzeňském kraji provádí Západočeská stavební společnost, s.r.o., Holýšov.
Komplexní zemní stavby-bourání staveb, přestavby, ruční výkopy.
Mezi další činnosti stavební společnosti Šlehofer Praha patří i zemní práce. Provádí pozemní stavby jako bourání, výkopy ruční i strojové a podkladové vrstvy komunikací.
Rekonstrukce domů a bytů, zemní práce a další stavební činnosti
Rekonstrukce domů a bytů, zemní práce, pokládka podlah či výstavba inženýrských sítí, tyto i další stavební činnosti Vám poskytne společnost Ekonstrukt v Olomouci a okolí.
Zemní práce - schopná stavební firma s vlastní výkopovou technikou
Zemní práce pro moravskoslezský kraj poskytuje naše schopná stavební firma Černohorský s. r. o., která své služby realizuje především v okolí Opavy vlastní výkopovou technikou.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Terénní úpravy, terénní práce na stavbách, stavitelství Znojmo
Terénní úpravy a terénní práce na stavbách Vám zajistí společnost ERTRANS, družstvo. Práci realizujeme především v rámci Jihomoravského kraje.
Výstavba inženýrských sítí Rakovník – realizace vodovodů a kanalizací
Stavíme inženýrské sítě a především realizujeme vodovody a kanalizace ve městě Rakovník a v jeho okolí. Zajistíme Vám výstavbu nových kanalizací pro odvod splaškové a dešťové odpadní vody. Také rekonstruujeme a kontrolujeme již existující síť, jestli neprosakuje a neohrožuje okolní prostředí. Kromě instalatérských prací provádíme také ...
Zemní práce i prodej písku pro Havlíčkův Brod a okolí
Zapomeňte na dlouhé přípravy pro stavbu. Zemní práce spojené s úpravou terénu nechte na nás. Naše stavební firma Karel Zadina se specializuje na vše kolem stavebních úprav až po prodej písku. Nechte si od nás zařídit zemní práce nejen po Havlíčkově Brodě, ale i po okolí. Pokud stavíte nebo přestavujete, neváhejte se obrátit na naši stavební firmu ...
Hydroizolace, vysoušení a sanace, zvukově izolační práce | Brno
Pokud sháníte v Brně a okolí někoho kdo pracuje v oboru hydroizolace či sanace, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše brněnská firma Blatný-topení, voda, plyn, se specializuje mimo jiné také na hydroizolace, vysoušení a sanace. Provádíme kompletní montážní a instalační služby v tomto oboru. Pokud je problém s vlhkostí či pronikáním vody do ...
Zpevnění travnaté plochy, příjezdové cesty Uherské Hradiště, Zlín
Hledáte řešení pro zpevnění travnaté plochy u rodinného domu ? Společnost Puruplast, a.s. z obce Kostelany nad Moravou, v okrese Uherské Hradiště, vyrábí zatravňovací dlažbu, díky které se zlepší podmínky u příjezdové cesty či vjezdu k Vašemu domu. Zrealizuje zpevnění a úpravu travnatých ploch u domu i jezdeckých povrchů zatravňovací dlažbou ...
Autodoprava, zemní práce Kolín
Autodopravu a další automobilové služby zajišťuje v Kolíně firma Dočkal CZ, s.r.o. Naším zákazníkům nabízíme: - přepravu stavebních strojů - pronájem kontejnerů na stavební odpad - odvezení odpadků a jejich uložení na skládku - dopravu sypkých a paletových materiálů na stavbu. Pro objednávky a nákup ...