Vodoinstalatérské práce jsou součástí profesionálních služeb, které vám poskytnou kvalifikovaní odborníci. Ze široké nabídky můžete využít služby jako realizace, opravy, rekonstrukce a revize vodoinstalací, dodávky a montáže vodoměrů, septiků, sanitární techniky, spotřebičů jako bojlery, pračky, myčky, havarijní služby a další činnosti.

Rekonstrukce koupelen - Obklady , Dlažba
Provádím rekonstrukce koupelen , pokládku obkladů a dlažby , zednické práce ,malby, nátěry , plovoucí podlahy, vodoinstalace , zateplovaání domů s lešením, nátěry fasád .Více info a reference na firemním webu .
Výtahy, účetnictví, elektroinstalatérství, zámečnictví, Ostrava
Jsme dceřinou společností Moravskoslezské výtahy s.r.o. Provádíme: - montáže výtahů - elektroinstalatérské práce - topenářské práce - zámečnictví - vodoinstalatérství - realizace a revize plynových rozvodů - účetnictví.
Novostavby a rekonstrukce.
Provádíme novostavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů a bytových jader.Elektroinstalace, voda, topení, plyn, oprava omítek, nátěry, malby, obklady, dlažby.Montáž sádrokartonu, thermatex podhledu, plovoucí podlahy a lina.Zateplování objektu systémem Baumit.Stavba nízkoenergetických domů na klíč.Moravskoslezský kraj.