Truhlářství a související truhlářské práce nabízejí široké spektrum možností ze dřeva a od konzultací přes návrhy až po samotnou výrobu a montáž. Na míru si tak můžete ze dřeva nechat udělat nábytek bytový i zahradní, kusový i vestavěný, obklady, dveře, ploty, balkony, terasy, pergoly a altánky, schodiště, zábradlí, kuchyňské linky a další.

Technické služby Opava, veřejné osvětlení, údržba, komunikace
Společnost Technické služby Opava s.r.o. nabízí tyto služby: - opravy, údržba veřejného osvětlení - montáž reklamních tabulí - výroba odpadních košů z umělého kamene - dřevěná zahradní architektura - dětská hřiště - práce montážní plošinou - stolařské a truhlářské práce - odvoz kontejnerů - práce nakládačem - nákladní doprava - řezání ...
Zahradní krby, altány, pergoly, houpačky Frýdek Místek
Naše firma se zabývá výstavbou na klíč: - zahradní krby z umělého kamene - zahradní krby z přírodního kamene (pískovec, andezit, žula, vápenec) - houpačky, prolézačky pro děti ze dřeva - modely větrných mlýnů - vozíky - altány - pergoly - dřevěný zahradní nábytek - studny.
Stolař, nábytek, kuchyň, vystavovatel, Opava
Nabízíme Vám stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku a na míru - dřevěné obložení - kuchyňské linky - zahradní nábytek - pergoly - dřevěné ploty. Vystavovatelská činnost.
Výroba, prodej dřevěná okna - eurookna, dveře, Opava, Ostrava
Výroba a prodej: - dřevěná okna (eurookna) - izolační dvojsklo, trojsklo - dřevohliníková okna - kaslíková okna (kastlíková okna) - atypická okna - okna pro nízkoenergetické domy - dřevěné dveře (eurodveře). Certifikovaný dodavatel programu "Zelená úsporám". Tesařství: - tesařské práce - truhlářské práce. Výroba, montáž: - ...
Kuchyně, dveře, podlahy Ostrava
V našem stolařství Vám nabízíme dodávku a montáž: - kuchyně - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dveře - podlahy - schodišťe. Vyrábíme nábytek na zakázku.
Dlažba LIBET, realizace parkovišť
Jsme oficiálním partnerem firmy LIBET. Nabízíme poradenství, projekty i realizace staveb včetně zemních prací. V sídle firmy jsou k dispozici předváděcí plochy.