Topenářství a související topenářské práce zastupují důležitou část v kompletním řešení vytápění, revizí, tlakových zkoušek včetně dodání materiálů jako kotle pro všechny typy topných systémů. Součástí služeb jsou návrhy systémů, poradenství, rozvody, opravy a rekonstrukce topení, podlahové vytápění, montáže radiátorů, kotlů, čerpadel atd.

Topenářské práce Hořice, instalatérské práce Nechanice
Firma SINTOP z Nového Bydžova Vám nabízí kompletní topenářské, instalatérské práce nejen v Novém Bydžově, ale i v Hořicích, Nechanicích, Chlumci nad Cidlinou, Hradci Králové a celém regionu Východních Čech. Instalatérské i topenářské práce jsme schopni zajistit od projektu přes montáž až po uvedení do provozu. Součástí jsou veškeré ...
Stavba krby vytápění teplovzdušné teplovodní rozvody Hradec
Naše firma Krby Mareš se zabývá především komplexní řešení vytápění Vašich chat, chalup, domácností, rodinných domků a to pomocí teplovzdušných a teplovodních rozvodů. - prodej krbové vložky - stavba krby - rozvody teplovzdušní, teplovodní - poradenská činnost.
Výstavba domů na klíč stavební úpravy pro invalidní občany Hradec
Naše stavební firma se zabývá výstavbou rodinných domů na klíč, rekonstrukce bytů, domů nebytových prostor a kanceláří. Zajišťujeme stavební úpravy pro invalidní občany. Provádíme: - veškeré stavební práce - elektroinstalace, vodoinstalace a topenářské práce - pokládka podlahových krytin, dlažby a montáž obkladů - sádrokartonářské, ...
Tepelná čerpadla podlahové vytápění solární systémy Chlumec
Naše firma IVT centrum se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel. - podlahového vytápění - solární systémy - aj.
Voda topení plny montáž plynovodů plynových kotlů Hradec Pardubic
Naše firma Mertlík Vladimír MERTEN Vám zajistí vodoinstalatérské, plynařské i topenářské práce. Působíme po celém královéhradecké, středočeském a pardubickém kraji. Zajišťujeme dodávky a montáže plynových kotlů, domovních plynovodů, revize plynových zařízení a potřebnou dokumentaci na plynofikaci.
Práce topenářské zednické instalatérské klempířské Hradec Náchod
Provádění prací: - tesařské práce - instalatérské práce - zednické práce - topenářské práce - pokrývačské práce - elektroinstalace - sanační práce.
Tepelné čerpadlo podlahové vytápění sanitární technika Trutnov
Prodej a instalace: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - sanitární technika královéhradecký kraj, Trutnov, Vrchlabí, Hradec Králové
Instalatérské topenářské plynařské práce Trutnov Krkonoše
Práce: - vodoinstalatérské, topenářské, plynařské Instalujeme: - podlahového vytápění Giacomini. - sanitární techniku - koupelny, WC. Servis: - plynových spotřebičů Provádíme optickou kontrolu odpadního potrubí pomocí kamery bez nutnosti destrukce Prodej: - tepelná čerpadla IVT, NIBE, Viessmann. Třískové dělení: - řezání ...
Rekonstrukce a výstavba kotelen a výměníkových stanic plynofikace
Firma je plně vybavena mechanizací pro montáž i dopravními prostředky s nimiž je schopna provést stavbu kompletně od projektu, přes technickou, technologickou, cenovou přípravu, vlastní realizaci až po uvedení do provozu. Zajistíme Vám: - vnější rozvody tepla a TUV - plynofikaci - rekonstrukci a výstavbu kotelen a výměníkových stanic - ...
Elektrické teplovodní podlahové vytápění bytů domů Hradec Králové
Nabízíme Vám kompletní montáž podlahového vytápění do bytů i domů. Výhody podlahového topení: - maximální pocit tepelné pohody působící příznivě na lidský organismus - šetří energii - je odolné a má bezúdržbový provoz.
Prodej servis montáž kotlů vytápění objektů domů Hradec Králové
Provádíme: - vytápění objektů občanské, průmyslové a bytové výstavby - vnější rozvody tepla a TUV - rekonstrukce a výstavba kotelen a výměníkových stanic. Prodej, servis, montáž: - kotle Provedeme kompletní montáž kotle, poradíme a pomůžeme s nejvhodnější variantou.
Projektová dokumentace plynovodu kanalizace vody Hradec Králové
Společnost disponuje kvalitním technickým zázemím, rozsáhlým vozovým parkem, vlastním skladem pro možnost zajišťování staveb a servisu. Zajistíme projektovou dokumentaci domovního plynovodu, ÚT, rozvodu teplé a studené užitkové vody, kanalizace.