Elektroinstalace, montáže bytových a průmyslových elektrorozvodů
Elektroinstalační práce, montáže, zapojení, výměna a opravy bytových a průmyslových elektro rozvodů, elektrických zařízení realizuje Elektro Bezděk - Miroslav Bezděk.
Střechy Chomutov - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Čeká Vás rekonstrukce domu včetně položení nové střechy? Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí tesařské a pokrývačské práce? Obraťte se na společnost Střechy - Tomáš Malecký z Chomutova.
Návrh a stavba kotelny Žatec – bezpečné prostředí
S návrhem a stavbou kotelny Vám poradí Antonín Pech. Chcete si koupit kotel a nevíte, zda máte bezpečné prostory pro jeho instalaci? Jedná se o dost ožehavé téma, tak proto je lepší si pozvat odborníka, který se Vám na místnost pro kotel podívá, buď Vám místnost zrekonstruuje, nebo přestaví úplně a dále Vám poradí i s tím jaký kotel si pro ...
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.
Revize komínů Teplice – jednorázové i pravidelné čištění spalinových cest
Ať už při kolaudaci, výměně spotřebiče nebo po havárii komína, vždy je nutné nechat udělat odbornou revizi. Firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic nabízí revize a kontroly komínů jednorázově i pravidelně.
Inženýrská geodezie Louny – s využitím přesných přístrojů
Geodetické práce jako je zpracování geodetických plánů, přesné vytyčování hranic pozemků nebo práce inženýrské geodézie nabízí geodet Ing. Ladislav Polan, jehož společnost sídlí v Lounech.
Geodetické služby Louny
Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí geodetické služby jako je vytyčování pozemků, mapovací práce nebo vyhotovení geometrických plánů? S důvěrou se obraťte na firmu Ing. Ladislav Polan z Loun.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Geodet Ladislav Polan Louny – geodetické práce všeho druhu
Geodet Ladislav Polan a jeho firma sídlící v Lounech nabízí geodetické práce všeho druhu, včetně zpracování geodetických plánů, vytyčování hranic pozemků s použitím kvalitních a přesných přístrojů.
Sanace a efektivní povrchová ochrana betonů Litvínov
Opravou, sanací a efektivní povrchovou ochranu betonů a betonových ploch nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Geologie, inženýrskogeologické, hydrogeologické průzkumy a posudky, Ústí nad Labem
Firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí n. L. poskytuje zpracování geologických podkladů pro přípravu a projektování staveb. Provádíme geologické posudky a průzkumy včetně geologických dozorů.
Hydroizolace staveb Litvínov – rychlá a snadná aplikace, vysoká odolnost
Trápí Vás vlhkost v budově nebo stavbě a hledáte rychlé řešení s vysokou odolností a dlouhou dobou ochrany? Hydroizolace staveb od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o. splní i ty nejvyšší nároky.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Čištění spalinových cest Teplice, odstraňování sazí z komína
Společnost Primatep s.r.o. z Teplic provádí čištění spalinových cest. Po pojmem čištění spalinových cest si vybavíme odstraňování tuhých částic (sazí), které se v průběhu provozu přichytili na stěnách komína. Zajišťujeme jednorázovou i pravidelnou údržbu, revize i kontroly spalinových cest. Při pravidelných kontrolách si nemusíte hlídat ...
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.
Zateplení budov - snížení energetické náročnosti a zhodnocení nemovitosti
Zateplením se snižuje energetická náročnost budov a také se zvyšuje komfort bydlení, což ocení především lidé z bytů, současně ale také majitelé domů.
Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, půjčovna stavební mechanizace, Ústí nad Labem
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, nákladní automobilovou dopravu, půjčovnu stavební mechanizace, prodej nářadí a malé mechanizace zajišťuje společnost KUSED s.r.o. v Ústí nad Labem.
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě, okres Most
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, kopání bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy pozemků Vám zajistí firma Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Podlahové topení Most – příjemné a komfortní vytápění nejen koupelen
Praktická a podlaha s dlažbou například v koupelně, kuchyni nebo chodbě bude nejen hezká, ale i příjemná s podlahovým topením, které Vám dodá firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?