Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Dovoz kamene a kamenická výroba Praha
Přímý dovozce kamene ze světových trhů, společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, nabízí kamenickou výrobu od deskoviny, kamenných obkladů pro interiéry i exteriéry po silniční program.
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Urnové hroby a pomníky rozličných tvarů a druhů kamene skladem
Jste náhle nuceni postarat se o ostatky zesnulých členů rodiny? Široký výběr skladových urnových hrobů a pomníků rozličných tvarů vyrobených z mnoha druhů kamene nabízí firma HV-GRANIT s.r.o., Praha.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Výroba deskoviny Praha – v různých tloušťkách včetně možných povrchových úprav
Firma Daha Nehvizdy, s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zájemcům možnost nechat si zde vyrobit deskovinu převážně ze žuly v různých tloušťkách a s možností povrchových úprav.
Truhlářská výroba Vinoř – nábytek, kuchyně a skříně na míru
Truhlářskou výrobu originálního nábytku na míru, kuchyňských linek, vestavěných skříní nebo pokládky podlah nabízí Truhlářství Mapefi - Martin Petr, Vinoř.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Vrtání studní, studnařské práce včetně vyhledání vody, hydrovrty a laboratorní rozbor vody
Ivan Houska – Vodoservis je společnost z Prahy 10, jež se zabývá vrtáním studní v různých typech prostředí. Vyhledáme vodu na Vámi vybraném místě a zajistíme dokumentaci i laboratorní analýzu vody.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, demolice, likvidace suti, odpadů
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, základy staveb či bazény, terénní úpravy, demoliční práce, likvidace suti, odvoz odpadů realizuje společnost Výkopy Durek - Miroslav Durek.
Kvalitní podlahářské práce, pokládka dřevěných, laminátových či PVC podlah se sídlem v Praze
Podlahářství − Jiří Horák poskytuje kompletní podlahářské práce, provádíme pokládku dřevěných, laminátových či PVC podlah. Využíváme značkové materiály s vysokou životností.
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Zemní práce, terénní úpravy, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě
Zemní práce, terénní úpravy, svahování či srovnání terénu, hloubení základů domů a bazénů, výkopy pro inženýrské sítě zajišťuje společnost Jiří Šimon z obce Mnichovice.
Kamenické práce, výroba pomníků, náhrobků, hrobů a hřbitovních doplňků
Kamenické práce, výrobu pomníků, náhrobků, hrobů, památníků, plastik a hřbitovních doplňků, výrobu a montáž schodů, parapetů, dlažeb zajišťuje firma HV-GRANIT s.r.o., Praha-východ.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Kamenické práce, kamenické služby Praha -  zpracování kamene
Firma byla založena v roce 1997 a pokračuje v tradici již čtvrté generace kameníků rodiny Hausdorfů.
Podlahy ze širokých prken výroba Praha -  české podlahy s doživotní zárukou
Specializací naší firmy je výroba české podlahy ze širokých prken - selská prkna, z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m, dále pak podlahy mozaikové, špalíkové a selské.
Střechy na klíč Praha - široká nabídka střešních krytin
Chcete stavět nový dům a hledáte vhodnou střešní krytinu? Nebo jen svou střechu rekonstruujete? V každém případě chcete to nejlepší, ať už se jedná o materiály či práci.
Pokládka a renovace veškerých podlahových krytin za příznivé ceny - podlahářství Praha východ
Společnost PUK Servis, s.r.o. je tradiční česká firma s několikaletými zkušenostmi v oboru pokládání a renovací podlah v Praze a přilehlém okolí.
Kamenné hroby a hřbitovní pomníky z kvalitního a odolného materiálu Praha
Hřbitovní pomníky a kamenné hroby z naší společnosti Daha Nehvizdy (Praha - východ) jsou kvalitní, precizně zpracované a velmi odolné.
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.