Zabezpečovací zařízení, kamerové systémy
Nabízíme montáže a SERVIS zabezpečovacích zařízení EZS, EPS a kamerových systémů. Slaboproudé instalace, datové rozvody, TV a SAT technika.
Elektroinstalace vozidel a strojů
Nabízíme výrobu elektroinstalace / kabelových svazků / dle dokumentace zákazníka, popřípadě stávajícího vzorku. Návrh, vývoj a zpracování dokumentace od prototypu až po sériovou výrobu. Implementace multiplexního řídícího systému KIBES. Budeme se těšit na Vaši poptávku.
Exotické dřeviny Teak parkety řezivo podlahářské práce Vysoké Mýt
Naše firma Glosop s.r.o. se zabývá přímým dovozem exotických dřevin, dále zpracovávaných v České republice Zajišťujeme podlahářské práce, pokládku a dodávku: - teakových parket - pokládku na venkovní terasy - řezivo z teaku.
Stavební demoliční výkopové zemní práce rekonstrukce Vysoké Mýto
Nabízíme: 1. kompletní dodávky staveb včetně materiálu: - výkopové, zemní a terénní práce - základy, novostavby, rekonstrukce, demolice - výkop, pokládka a montáž vodovodních a kanalizačních přípojek a domovních rozvodů - ploty, dlažby, protlaky, drobné opravy komunikací, dovoz a odvoz materiálů kontejnery Liaz . 2. prodej a ...
Výroba rozvaděčů elektroinstalace revize prodej elektromateriálu
Zabýváme se výrobou elektrických rozvaděčů. Zajistíme kompletní montáž bytové elektroinstalace. Samozřejmostí jsou elektroinstalace v průmyslových halách, výrobních a zemědělských objektech. Provedeme revize elektrických zařízení. Naše činnost rovněž zahrnuje maloobchodní prodej instalačního materiálu. - lišty, žlaby - obalové vodiče, vodiče, ...
Okna dveře nábytek
Výroba a montáž eurooken,dveří,vnitřních dveří včetně obložkových zárubní z masivu,výroba a montáž kuchyní,vestavných skříní,kancelářského nábytku a nábytku na míru.Dodávka a montáž podlah,obložení a schodišť.Výroba a montáž pergol a altánů.
Stavební zednické práce čistírny odpadních vod Ústí nad Labem
Působnost po celé české republice. Stavební práce: - zednické práce - zajišťujeme stavbu vodovodních a kanalizačních přípojek - výstavbu levných čistíren odpadních vod - montáže sádrokartonových podhledů a konstrukcí - ruční výkopové práce a terénní úpravy.
Prodej kompletní střešní systémy tašky Vysoké Mýto Litomyšl
Klempířskou dílna. Práce: - klempířské Zajišťujeme kompletní střešní systémy. V tomto oboru nabízíme i poradenství a dopravu. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - střešní materiál
Pokrývačské klempířské práce střechy Ústí nad Orlicí
Naše firma se zabývá pokrývačskými pracemi (ploché a šikmé střechy), klempířskými pracemi ( montáž okapů, svodů, úžlabí, oplechování komínů, odvětrávacích hřebenáčů, sněhových zábran apod.) v okrese Ústí nad Orlicí. Dále provádíme hydroizolaci budov a montáže sádrokartonů.