Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Revizní technik s osvědčením - revize elektra
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která má osvědčené revizní techniky, kteří provádí revize elektrických zařízení nejen v okolí Opavy, ale i Ostravy.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Malířské práce, malování interiérů Opava
Malířskými pracemi a malováním interiérů se v Opavě zabývá firma Nowický David.
Spolehlivé kamenictví - výroba nových a renovace starých pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví z okolí Opavy, které se zabývá výrobou nových a renovací starých pomníků.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Rozvody topení, vody, plynu - prodej a realizace kotlů
Rozvod topení, vody a plynu Vám nabídne firma Centrum nářadí s.r.o., která se také zaměřuje na prodej a realizaci kotlů.
Výroba schodiště - vyhotovení schodů z přírodního i umělého kamene
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě nabízí výrobu a vyhotovení schodů a schodiště z přírodního i umělého kamene.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zednické práce - obklady, sadrokartony a omítky
Firma MANAZEP PAVEL KNOP se zabývá zednickými pracemi v okolí Opavy a Ostravy. Poskytne vám kvalitní omítky, obklady i sádrokartony.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Malování bytů - zkušení malíři, kvalitní malířské práce
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování. Nabízíme kvalitní malířské práce, které Vám provedou zkušení malíři v Opavě a okolí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Instalace domovního a průmyslového vytápění - elektomontážní práce
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou v Opavě, která provádí instalace domovního a průmyslového vytápění.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Rekonstrukce a výstavba nových střech - pokrývači, klempíři, stačí jen zavolat
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství a pokrývačství v okolí Opavy. Provádíme veškeré montáže střešních doplňků, renovace a rekonstrukce střešních krytin.
Revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou, která provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme v Opavě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Montáže, revize a opravy hromosvodů od profesionální elektromontážní firmy
Montáže, revize a opravy hromosvodů v okolí Opavy Vám nabízí profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Nátěry oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování a nátěry v Opavě a okolí. Nátěry se týkají oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Hromosvody - montáž, opravy a revize od spolehlivé elektomontážní firma
Spolehlivá elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. Vám zajistí profesionální montáž, opravu či revizi hromosvodu v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Malování bytů, domů, zednické práce - nástřiky GOTELE
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou malování bytů a domů, zednické práce. Používáme kvalitní nástřiky GOTELE. Obsloužíme zákazníky nejen z Opavska, ale také z Ostravska.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Sklenářské práce, rámování, paspartování - nábytkové skla a zrcadla
Sklenářské práce, rámování, paspartování v Opavě a okolí Vám poskytneme v naší firmě SLUŽBY HAVLICKÝ, kde také nabízíme nábytkové skla a zrcadla.
Zemní práce - schopná stavební firma s vlastní výkopovou technikou
Zemní práce pro moravskoslezský kraj poskytuje naše schopná stavební firma Černohorský s. r. o., která své služby realizuje především v okolí Opavy vlastní výkopovou technikou.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Montáž skleněných dveří Opava - prosklené stěny, přepážky, bezpečnostní skla
Montáž a prodej skleněných dveří Vám zajistí naše firma SLUŽBY HAVLICKÝ v Opavě a okolí, která nabízí prosklené stěny, přepážky a bezpečnostní skla.
Elektromontáže, elektroinstalační práce, revize elektro přístrojů
Elektroinstalační práce Vám poskytne profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. v Opavě, která mimo jiné nabízí také revizi elektro přístrojů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Klempíř, pokrývač, tesař | Opava
Chystáte se opravit starší střechu, postavit altán či pergolu a hledáte na Opavsku dobrého klempíře, pokrývače? Kontaktujte firmu Pavla Kostery ze Slavkova u Opavy, který provádí klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Pokryjeme vaši střechu taškami, šindelemi, eternitem BRAMAC, TONDACH, CEMBRIT, pozinkovaným, měděným, titanzinkovým i ...
Pokrývačské, klempířské, izolatérské práce, opravy střechy Opava
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství, pokrývačství a izolatérství v okolí Opavy.