Realizace monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů
Ostravská společnost KAPPI CZ, s.r.o. se specializuje na realizaci monolitických železobetonových konstrukcí, staveb i stropů a své zakázky provádí také v okolí Prahy a Brna.
Odolné kuchyňské desky z kamene - kamenné pracovní desky od spolehlivého opavského kamenictví
Kamenné pracovní desky do kuchyně jedině od spolehlivé společnosti Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kvalitní dveře na míru - atypické interiérové dveře, poctivé stolařství
Kvalitní dveře na míru Vám vyrobí poctivé stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy, které se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku. Nabízíme atypické interiérové dveře.
VIPAMA s.r.o.
Elektroinstalace v rodinném domě i bytě, montáž datových a telekomunikačních sítí
O elektroinstalační práce včetně montáže datových a telekomunikačních sítí se Vám postará společnost Arpex Morava s.r.o., která si zakládá na profesionálních a kvalitních službách v oboru energetiky.
Vodoinstalace, rozvody vody, domovní odpady, kanalizace - rekonstrukce
Hledáte-li šikovného vodaře, obraťte se na společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů v Ostravě, která se specializuje na vodoinstalatérské práce a má potřebné znalosti i mnohaleté zkušenosti v oboru.
Vodoinstalační práce - dodávka a montáž vodoměrů, ohřívačů vody i odpadního potrubí
Dodávku a montáž vodoměrů, odpadního potrubí, ohřívačů vody i vodovodních baterií Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy, která poskytuje kvalitní vodoinstalatérké služby.
Klempířství - zakázková výroba profilů z plechů - chráněné pracoviště
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. z Ostravy založila specializované chráněné pracoviště KST PROFILO s.r.o. Jedná se o klempířskou dílnu, která se zabývá zakázkovou výrobou profilů z plechů.
Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Služby v oblasti vody, topení, plynu, instalatérské práce, evidence topných nákladů
HANETERM – Petr Hanke, prosperující firma poskytující v prvé řadě instalatérské, topenářské a podlahářské práce na klíč. Dále provádíme revize a opravy kotlů na různá paliva. Sídlíme v Krnově.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické, montované technologie
Stavby z železobetonu vytvořené pomocí monolitické či montované technologie zajišťuje v okolí Karviné, Frýdku Místku společnost Kappi CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Spolehlivá revize elektrického zařízení a ručního nářadí
Elektro revize a revize elektrických zařízení, ručního nářadí provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. v Opavě. Své spolehlivé služby poskytuje s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Revize plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva - servisní prohlídky kotle
Revizní a servisní technici ze společnosti Centrum nářadí s.r.o. Vám provedou povinné revize i servisní prohlídky Vašeho kotle, ať už na tuhé paliva či plyn. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
Montáže, servis a revize elektronické požární signalizace
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. Provádíme veškeré elektromontáže, servis a revize elektronické požární signalizace v Opavě a okolí.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Kvalitní rekonstrukce, opravy rozvodů vody i topení v rodinných domech a bytech
Společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů Vám zajistí kvalitní rekonstrukci rozvodů vody i topení v rodinném domě či bytě. Pokud jste z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí, neváhejte se na nás obrátit.
Dodávka a montáž železobetonovýck konstrukcí při stavbě zemědělských a průmyslových objektů
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, které jsou nejčastěji využívány při stavbě vodohospodářství, zemědělských a průmyslových objektů Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Kvalitní sanační práce, vysušení a odvlhčení staveb, zdiva, střech i balkónů - odstranění vlhkosti
Vysušení a odvlhčení stavby Vám poskytne společnost Timo profistavby s.r.o. sídlící v Ostravě, která zaručuje kvalitní služby a jejím cílem je individuální přístup ke každému zákazníkovi.
Revizní technik s osvědčením - revize elektra
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která má osvědčené revizní techniky, kteří provádí revize elektrických zařízení nejen v okolí Opavy, ale i Ostravy.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Stavba, revize, sanace, oprava, vložkování, frézování komínů - kominictví
Stavbu, revizi, sanaci, opravu, vložkování i frézování komínů zajišťuje společnost MBTerm-krby s.r.o. jako odborník na kominictví v okolí Trince a Frýdku-Místku.
Teplovodní i elektrické podlahové topení - kvalitní vytápění
V oblasti teplovodního i elektrického podlahového topení se obraťte na společnost Vokamont - sdružení instalatérů v Ostravě a okolí Karviné, která se specializuje právě na vytápění.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Renovace, realizace nových podlah, podlahářské práce, položení koberců
Firma Virtuální dům služeb poskytuje veškeré podlahářské práce na profesionální úrovni včetně položení podlahové krytiny a renovace stávající podlahy. Působíme v Havířově a okolních regionech.
Profesionální podlahářské práce, pokládka koberců, lina, linolea, PVC
Pokládkou koberců, lina, linolea, PVC a kompletními podlahářskými pracemi se zabývá havířovská firma Virtuální dům služeb, která působí v Havířově a okolních regionech.
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize