Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - komplexní služby a prodej řeziva
Sháníte firmu, která vám zařídí pokládku střešní krytiny nebo její rekonstrukci? Firma pana Novotného vám může nabídnout ještě mnohem víc.
Čištění kopaných a vrtaných studní včetně opravy – profesionálové ve svém oboru
Máte doma na zahradě špatně zakrytou svou studnu nebo je narušený plášť studny kvůli nepříznivému počasí? Pak potřebujete profesionální opravu a tu vám zajistí Studny Petřík.
Zemní, výkopové práce nebo demolice pro jednotlivce i firmy od Tomáš Brejcha
Tomáš Brejcha Zemní a výkopové práce z okresu Náchod pro Vás vykope základy pro bazén, plotové kůly nebo třeba položí zámkovou dlažbu, zajistí i demolice.
Instalatérské práce Hradec Králové včetně rozvodu vody a kanalizace
Rádi Vám provedeme kvalitní instalatérské práce jako opravy a údržbu rozvodů vody a kanalizace, instalace vhodné sanitární keramiky včetně odborného poradenství.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Studny na vodu, vyhledávání pramene a výkopové a zemní práce od Studnařství Janeček
Studnařství Janeček z Týnce nad Orlicí pro Vás zajistí kompletní servis v oboru studnařství, od vyhledání pramene pro výkopové a zemní práce až po vyřízení potřebného papírování.
Stavební práce a zednické práce - od bourání po vymalování či izolační práce
Stavební práce a zednické práce v Hradci Králové pro Vás zařídí společnost pana Roberta Tuleje, která Vám pomůže nejen se stavením, ale i bouráním nebo Vám pomůže vymalovat.
Zámečnické a svářečské práce, NON-STOP pohotovost, montáž bezpečnostních zámků a kování, havarijní opravárenské služby
Zámečnictví Martin Jakubec provozuje již mnoho let v Jičíně v Královehradeckém kraji zámečnictví. Provádíme zámečnické a svářečské práce a současně nabízíme také NON-STOP pohotovost.
Vyrábíme vestavěné skříně na míru
Originální a netradiční skříně jen pro vás – výroba vestavěných skříní na míru - Truhlářství pod Budínem Rychnov nad Kněžnou
Důkladné čištění a údržba topných systémů
Provádíme precizní čištění a údržbu topných systémů a těles za pomocí technologie Rothenberger ROPULS - Pavel Reichl – Voda topení plyn Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Čištění podlahového topení, topných systému, údržba, proplachovací kompresor
Zlepšíme výkon Vašeho podlahového topení a topného systému a to vše provedeme proplachovacím kompresorem, topné tělesa a systémy Vám budeme i trvala udržovat.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Malířské a natěračské práce, protipožární nátěry - Jičín
Naše firma Stavební práce Markl provádí profesionální malířské a natěračské práce, malujeme byty, pokoje a interiéry, provádíme nátěry radiátorů, oken a dveří, protipožární nátěry.
Zateplení budov, střech a fasád pomocí PUR pěnové izolace
Firma Středisko pěnová izolace z okolí Hradce Králové se specializuje na zateplení domů, fasád, střech a dalšího, které Vám ročně může ušetřit tisíce korun.
Kamenné pomníky Náchod, výroba hřbitovních pomníků na zakázku
V Královéhradeckém kraji pro Vás na zakázku vyrobíme kamenné pomníky, jednohroby, dvouhroby či urnové hroby se zlatým či stříbrným nápisem.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Rekonstrukce komínů Červený Kostelec – frézování a vložkování komínů
Provádíme výstavbu nových komínů, rekonstrukce stávajících komínů nebo poskytujeme patřičný servis - Izomat, s.r.o. Červený Kostelec
Restaurování kamene, soch, náhrobků, pomníků v okolí Náchoda
Opravíme a zrestaurujeme Vám veškeré kamenné pomníky, náhrobky, sochy, mariánské sloupy, morové sloupy, boží muka, kříže, památníky, schody aj.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Výroba kamenné dlažby Opočno
Naše kamenictví se zabývá výrobou a renovací produktů z přírodního i umělého kamene, zajišťujeme výrobu kamenné dlažby - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Kompletní dodávky střech Červený Kostelec, hromosvody, pálená, betonová, plechová střecha
Kompletní dodávky střech Červený Kostelec, instalace hromosvodů, pálená, betonová, plechová střecha, odvoz původních krytin, drobné zednické práce, montáž střešních oken a střešních doplňků.
Zemní práce Trutnov, přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce
Svým zákazníkům z Trutnova poskytujeme nejlepší služby v oblasti zemních prací jako jsou přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce.
Instalatérské práce Jičín, vodoměrné a čerpací šachty, tlaková kanalizace, retenční nádrže
Naše firma z Jičína se profesionálně věnuje veškerým instalatérským pracem, včetně montáží čerpadel a vodárenským kompletům.
Pokládka podlah, renovace a rekonstrukce stávajících podlahovin a čistění
Realizace a pokládka podlah, společnost provádějící položení podlahových krytin, prodejce podlah, vinyl, laminátové podlahy, koberce i marmoleum – to vše umíme – my v Podlahářství Láska.
Podlahářství Láska s.r.o.
Kominictví M&M Dobruška, revize, kontroly a čištění komínů, opravy a výstavby komínů
Naše kominická firma z Dobrušky provádí kominické práce jako vložkování, frézování, opravy a výstavby komínů, revize komínů, kontroly a čištění komínů.
Rekonstrukce a stavby střech Hradec Králové, půdní vestavby, podkroví, pergoly, dřevostavby
Tesařství Hypius z okresu Hradec Králové zabývající se rekonstrukcí, stavbou střech a všemi ostatními tesařskými pracemi.
Instalatérské a topenářské práce Trutnov, montáž tepelných čerpadel, NON-STOP - pohotovost
Naše firma z okresu Trutnov nabízí kompletní instalatérské a topenářské práce, montáž tepelných čerpadel, rekuperace, NON-STOP - pohotovost.
Zemní a výkopové práce Červený Kostelec výkonnými rypadly KOMATSU, hloubení základů, výkopy
Realizujeme zemní a výkopové práce výkonnými japonskými rypadly KOMATSU, hloubení základů, zahrnování a skrývání zeminy, terénní úpravy svahů, zahrad, hřišť.
Vytyčování staveb, pozemků, domů Hradec Králové, inženýrská geodézie, mapování
Inženýrská geodézie se zabývá úkoly souvisejícími s budováním vytyčovacích sítí, vytyčováním staveb, pozemků a domů.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové