Práce autojeřábem, přeprava těžkých nákladů a břemen až do 100 tun
Autojeřábnické práce, přepravu a manipulaci s těžkými břemeny či pronájem autojeřábu a plošin zajišťuje společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, a to až do hmotnosti nákladu 100 tun.
Geodetické práce Tábor
Veškeré geodetické práce zajišťuje v Táboře Ing. Pavel Dvořáček. Připravím pro Vás geometrické plány na úřadech Tábora, jihočeského kraje a po domluvě i v jiných místech republiky.
Vyhotovení geometrických plánů na zaměření pozemků a staveb Tábor
Geometrické plány tvoří naprosto nezbytnou součást právních listin, které pojednávají o zápisu do katastru nemovitostí. Geodetická kancelář Tábor pod vedením Ing. Pavla Dvořáčka se zabývá vyhotovováním geometrických plánů pro různé účely. Je třeba ho nechat vyhotovit v těchto případech: - Změna hranice pozemku - ...
Zaměření pozemku, geodetické práce, Tábor
Plánujete stavět a potřebujete pomoc geodeta? Ušetřete čas a obraťte se na nás. Firma GK Dvořáček z Tábora totiž nabízí veškeré geodetické práce od zaměření pozemku až po vyhotovení geometrických plánů. Navíc zajišťujeme kompletní poradenství a servis v oblasti majetkoprávních převodů nemovitostí a projekční práce v oboru elektro. Vše potřebné tak ...
Geometrické plány, zaměření inženýrských sítí Tábor.
Vyhotovení geometrických plánů. Vytyčení hranice pozemku. Zaměření stavebních objektů. Práce v investiční výstavbě. Komplexní pozemkové úpravy. Zaměření inženýrských sítí. Výškopisné a polohopisné plány.
Geodetické práce, Tábor
Nabízíme geodetické práce: vyhotovení geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic, zaměřování inženýrských sítí, geodetické práce v investiční výstavbě, podklady pro tvorbu GIS.
Sanace betonových konstrukcí, Veselí nad Lužnicí.
Nabízíme stavební práce: sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, základové desky, zámkové dlažby.
Stavební práce, Veselí nad Lužnicí
Nabízíme stavební práce: rodinné domy na klíč, rekonstrukce rodinných domů, sanace betonových konstrukcí, dopravní stavby, zemní práce, demolice.
Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.
Ploché střechy, světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Plynoinstalace okr. Tábor
Prodej, montáž-plynové a olejové hořáky. Plynoinstalace rodinných domků a občanské vybavenosti. Revize - tlakové nádoby, pece, průmyslové plynovody.
Stavby na klíč, kompletní realizace staveb Tábor
Provádíme restaurování památkových objetků, renovace a rekonstrukce, stavební práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce.
Stavby, rekonstrukce a opravy střech Sezimovo Ústí
Nabízíme montáž všech druhů střešních krytin, tesařské práce, klempířské práce, pokrývačské práce. Provádíme opravy a rekonstrukce střech, hydroizolace, montáž střešních oken.
Elektromontážní práce Tábor
Vyrábíme bytové, průmyslové rozvaděče. Nabízíme elektromontážní práce.
Ploché střechy, střešní světlíky Tábor
Provádíme rekonstrukce plochých střech, dodávky a montáže nových střech včetně světlíků, klempířských prací a hromosvodů.
Opláštění a zateplení budov Tábor
Provádíme opláštění včetně zateplení průmyslových hal a objektů, administrativních budov, občanských objektů systémy: sendvičové panely, fasádní trapézové plechy, kazety a lamely, skládané pláště, profilované plechy.
Půdní vestavby, zakázkové truhlářství Soběslav.
Stavební práce: -půdní vestavby na klíč , montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -topenářské, instalatérské práce, elektroinstalační práce -podlahářské práce -truhlářské práce.
Slaboproudé rozvody, telefonní rozvody Soběslav.
Služby: -slaboproudé rozvody i zemní, počítačové sítě, telefonní rozvody, -zabezpečovací systémy. Prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM, výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.
Ploché střechy v Praze a okolí
Opravy plochých střech, rekonstrukce světlíků
Opravy střech
opravy plochých střech zateplení střechy nové světlíky pro průmyslové objekty izolace prostupů materiály: SIKAPLAN, PROTAN,
Montáž a revize plynových zařízení na LPG a CNG Tábor
Nabízíme montáž, opravy, servis, a revize plynových zařízení na LPG a CNG k pohonu motorových vozidel, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení a tlakových zařízení.
Lité a průmyslové podlahy Tábor
Nabízíme pokládku litých a průmyslových podlah, provádíme sanace balkónů, teras, záchytných jímek a bazénů bez bourání původní podlahy.
Oprava ploché střechy v Praze a okolí
oprava ploché střechy na průmyslovém objektu nebo na panelovém domě, vysušení mokré skladby plochých střech, světlíky pro průmyslové objekty dle rozměrů zákazníka, vše na míru
Stavby na klíč Tábor
Nabízíme kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: restaurátorství památkových objektů, renovace a rekonstrukce, stavební práce, podlahářské práce, vodoinstalatérské práce, pokrývačské a klempířské práce, zednické práce, topenářské práce, tesařské práce, malířské a natěračské práce, elektrikářské práce, revize.