Vodotěsné izolace plochých střech, balkonů, teras, bazénů a jezírek
Firma Ekisys Jindřichův Hradec, držitel Certifikátu řízení jakosti dle norem ISO9001:2001 nabízí své mnohaleté zkušenosti v oboru vodotěsných izolačních systémů: - Ploché střechy - rekonstrukce i novostavby - Rekonstrukce střešního pláště - Zemní izolace PVC foliemi nebo asfaltovými pásy - Jezírka - Bazény - Terasy - Balkóny - Izolace ...
Zateplení fasád, Jindřichův Hradec
Jste majitelem domu, či bytu, nebo jste ve společenství vlastníků jednotek panelového domu? Pak jste určitě přemýšleli, jak je možné při užívání bydlení ušetřit peníze. Řešení je prosté, jedná se o zateplení fasád, které má hned několik zásadních výhod. Společnost EKISYS se zateplením fasád zabývá už od roku 1992 a řadí se k prvním firmám, ...
Zateplování fasád domů v České Republice.
Zateplování fasád. Společnost EKISYS spol. s r.o. Jindřichův Hradec se řadí k průkopníkům zateplování fasád domů v ČR,které provádí od roku 1992. Za poslední několikaleté období provádíme ročně cca 15 000 m2 zateplovacích systémů, včetně klempířských prvků ,úprav hromosvodů či zateplení střešních plášťů. Neustálé zvyšování cen za energie, ...
Izolace střech,zateplení fasád Jižní Čechy, Vysočina,Střední Čechy
Izolační práce - Jižní Čechy, Střední Čechy, Praha, Vysočina Nabízíme -izolace střech,izolace vodotěsné -akustické,tepelné -ploché střechy -sádrokartony -podhledy -zateplování fasád -technické izolace.
Betonování silážních jam a hnojišť
Vyrábíme stavební dílce pro montáž silážních jam a hnojišť. Dílce jsou vyráběny z betonu třídy C 30/37 XC4,XF4,XA2 . Dílce jsou opatřeny oky, nebo prostupi pro snadnou manipulaci. Opěrné stěny tvaru A - kde je osová vzdálenost podpěr zpravidla 360 cm, výška stěny je 350 cm. Opěrné stěny tvaru T- jsou vyrobeny v jednotlivých kusech. Délka 150 cm a ...
HB beton, s.r.o.
Výkopové práce, půjčovna nářadí Jindřichův Hradec.
Prodej, nákup, servis, půjčovna: -zemědělské a stavební stroje -náhradní díly na stavebí stroje -UNC stroje. Zemní a výkopové práce. Půjčovna nářadí.
Izolace střech, teras, základových desek, Jindřichův Hradec.
Jsme odborná firma s dlouholetou tradicí, zkušenosti čerpané již od poloviny devadesátých let minulého století. Provádíme izolace střech, teras, základových desek, silážních žlabů a hnojišť, izolace proti ropným produktům, radonu.
Stavební práce Jindřichův Hradec
Nabízíme tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce.
Podlahové topení SCHÜTZ okr. Jindřichův Hradec
Nabízíme dodávku a montáž podlahového topení zn. SCHÜTZ, plynové kotle, kotle na LTO a tuhá paliva, radiátory, koupelnová tělesa, solární systémy, tepelná čerpadla
Projektování vodohospodářských staveb Jindřichův Hradec.
Projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství. Geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemku.
Tesařské, obkladačské, podlahářské práce Jindřichův Hradec.
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Práce tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické, truhlářské. Doprava: -nákladní.
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Okna a dveře
Vyrábíme a montujeme dřevěná okna a vchodové dveře. Zimní zahrady, prosklené a posuvné stěny, dřevohliníková okna a vnitřní dveře z masívu. K našim výrobkům dodáváme parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu.
Nákladní doprava, zemní práce
Nabízíme služby v oblasti nákladní dopravy a zároveň zemní práce pásovým minibagrem v oblasti Jindřichohradecka a Táborska.
Stavební práce Jindřichův Hradec.
Tesařské, obkladačské, podlahářské, zámečnické, zednické a truhlářské práce. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.