Potřebujete novou střechu nebo je na čase opravit tu současnou? Nejen tato činnost, ale i další jsou součástí pokrývačských a klempířských prací. Kvalifikovaní klempíři a pokrývači se tak postarají o oplechování střešních ploch, parapetů, komínů, montáže žlabů, lemování, požárních zdí, dodávku a montáž střešních krytin včetně doplňků, opravy atd.

Střechy a střešní systémy, montáže hromosvodů Uherské Hradiště
Nabízíme komplexní řešení střech a střešních systémů: -provádíme pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské, práce -navrhneme řešení a zajistíme realizace -používaný materiál od tuzemských i zahraničních výrobců střešních systémů, krytin, izolací a stavebních materiálů (např. TONDACH, BRAMAC, KM BETA, VELUX, FATRA, LINDAB, atd.) -montáže ...
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce Uherské Hradiště
Firma Lukáš Kočenda poskytuje: Stavební práce, návrhy a realizace: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - zednické práce - schodiště, točené schody - vrata, ploty - půdní vestavby - rekonstrukce.
Tesařské, klempířské, zednické práce Uherské Hradiště
Firma Lukáš Kočenda poskytuje: Stavební práce, návrhy a realizace: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - zednické práce - schodiště, točené schody - vrata, ploty - půdní vestavby - rekonstrukce.
Zateplení ploché střechy Uherské Hradiště
Odborný dodavatel programu - Zateplení ploché střechy-Zelená úsporám : Nabízíme: -kompletní realizace plochých střech se zateplením v rámci programu Zelená úsporám. -hydroizolace plochých a zatravněných střech -izolace spodních staveb a základů proti zemní vlhkosti, Rn, ropným produktům -izolace zahradních jezírek, bazénů a teras.
Střechy a střešní systémy, hromosvody Uherské Hradiště
Nabízíme komplexní řešení střech a střešních systémů: -provádíme pokrývačské, klempířské, tesařské a izolatérské, práce -navrhneme řešení a zajistíme realizace -používaný materiál od tuzemských i zahraničních výrobců střešních systémů, krytin, izolací a stavebních materiálů (např. TONDACH, BRAMAC, KM BETA, VELUX, FATRA, LINDAB, atd.) ...
Střechy na klíč, kompletní dodávky střešních plášťů Uherský Brod
Nabízíme kompletní dodávky střešních plášťů, střech na klíč. -tesařské, pokrývačské, klempířské práce -střechy na klíč - podkroví, půdní vestavby -pergoly -krovy, okapy, rýny -dřevěné zahradní domky -montujeme střešní okna, bednění monolitických konstrukcí, lešení, dřevostavby (dřevěné stavby) -demontujeme staré střechy včetně ...
Pergoly, izolace střech, balkóny Uherské Hradiště, Napajedla
Firma Lukáš Kočenda nabízí: Montáže: - krovy, pergoly a přístřešky - venkovní terasy - plovoucí podlahy a dřevěné plovoucí podlahy - střechy, izolace střech - střešní okna - ploty, balkóny. Dodáváme: - střešní krytiny a řeziva. Dále i prodáváme: - krytiny Tondach (plech, šindel) - sádrokartony.