Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Zdrsňování povrchu chodníku v živočišné výrobě – kravíny, vepříny, stáje
Vyšší protiskluzovost povrchů chodníků zajistí společnost Blatrysk z Brna. Zdrsnění povrchu pomocí bezprašného tryskání je ideální volbou v živočišné výrobě, jako jsou kravíny, vepříny či stáje.
Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Podlahářské práce - vinylové plovoucí a PVC podlahy
zajištění odborných podlahářských prací, položení plovoucích a vinylových podlah, PVC i koberců a další poskytuje v Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Vrtání a řezání betonu diamantovými nástroji
Nabízíme vrtání, řezání betonu diamantovými nástroji. Jádrové vrtání betonu, železobetonu, cihel: -vrtání prostupů pro všechny druhy rozvodů -odvrtávání nepravidelných otvorů soustavou obvodových vrtů -vrtání kotevních otvorů -odvrtání vzorků pro zkoušky materiálu. Řezání betonových a železobetonových stěn a stropů: -vyřezání otvorů ve ...
BBG-BENDA, s.r.o.
Rekonstrukce bytu Brno
Na této zakázce byla provedena celková rekonstrukce a přestavba bytu na klíč. Jako první byly provedeny bourací a demontážní práce podlah,zdiva, kdy byla také zbourána stěna spojující dva pokoje. Z podlah byly odstraněny původní dřevěné parkety a na podlahu byla položena podlaha z OSB desek a poté byla položena nová plovoucí podlaha. V celém bytě ...
Sportovní podlahy, povrchy Brno, Jihomoravský kraj
Společnost Schenk - sportovní povrchy, spol. s r.o. nabízí: -sportovní povrchy pro školní a zájmovou tělovýchovu -speciální povrchy pro vybrané druhy sportů -bezplatná konzultace pro posouzení stávajícího stavu sportovišť -návrh renovace či rekonstrukce -návrh nové konstrukce a optimalizace cenových nákladů. Sportovní povrchy a ...
Broušení parket
Renovujeme parkety. Vaše podlaha zase jako nová. Sedminásobné broušení, tmelení a tři vrstvy laku a máte 20 let po starosti.
Pokládka podlah
Společnost, působící na trhu v oblasti podlah desítky let, odkazuje na kvalitu a solidnost, která spočívá v odborné přípravě podkladu a dodávkách zejména: -dřevěné podlahy: tělocvičny, sály, sportovní plochy včetně lajnování -parkety -plovoucí podlahy -palubky -průmyslové podlahy -PVC krytiny.
LASPO podlahářství, s.r.o.