Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Podlahy, podlahové systémy – odborné poradenství pro architekty a stavební firmy
Odborné poradenství pro architekty a stavební firmy ohledně návrhů, výběru i pokládky podlah a podlahových systémů zajistí v okolí Brna společnost LGI podlahy s.r.o.
Komplexní podlahový servis pro stavební firmy a developery
Společnost LGI podlahy s.r.o., sídlící v Brně, zajistí pro stavební firmy i developery kompletní podlahový servis rychle, kvalitně a spolehlivě.
Pokládka, montáž a realizace všech druhů podlah, podlahářské práce
Příprava podkladu, montáž, olištování podlah, broušení, opravy a veškeré podlahářské práce a pokládku všech druhů podlah, provádí odborníci firmy K-Produkt ze Znojma.
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů  - hloubkové čištění
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - hloubkové čištění, sanace, ochranné nátěry provádí firma Dema-servis ve Znojmě.
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - péče o podlahy, ochrana parket a korku nabízí firma Dema-servis z Žerotic.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Podlahářské práce - vinylové plovoucí a PVC podlahy
zajištění odborných podlahářských prací, položení plovoucích a vinylových podlah, PVC i koberců a další poskytuje v Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Asfaltové podlahy Kyjov, Jihomoravský kraj
Máte ve svém skladě či výrobní hale nevyhovující podlahu? Je popraskaná, nerovná, drolící se a prašná? Na nevyhovující podlahu položíme novou průmyslovou podlahu - a to litý asfalt. Použití: - široké, jak pro velkoobchod, maloobchod, tak i výrobu - sklady, výrobní haly, zemědělské objekty, stáje, drůbežárny, sklady na obilí, ovoce, ...
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Vinylové podlahy Znojmo
Hledáte extrémně odolnou podlahu s jednoduchou údržbou vhodnou i do silně zatěžovaných místností? Pak neváhejte a obraťte se na nás! Vinylové podlahy - novinka, jednoduchá na údržbu a extrémně odolná. Nová podlaha s dekorem dřeva, vhodná pro silně zatěžovanou místnost. Lobofl oors® vinylové podlahy-jednička na trhu v oblasti moderních ...
Pokládka podlah Znojmo
Jiří Kacetl Best SDK, je firma, která sídlí na Znojemsku a nabízí pokládku podlah ve městě Znojmě a okolí. Naší činností je montáž sádrokartonů, podhledů, příček, minerálních podhledů a půdních vestavby. Sádrokartony montujeme po proškolení KNAUF a dále na základě získané certifikace od KNAUF na protipožární konstrukce. Mezi naše další práce ...
Podlahář
Prodej a pokládka vinylových, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.
Laminátové podlahy Znojmo
Laminátové podlahy Znojmo Naše společnost je na trhu dlouhodobě. Od roku 1998 poskytujeme služby v oblasti renovace interierových dveří a zárubní. Dodáváme a montujeme nové dveře a zárubně. Vyrábíme laminátové a dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC, ploty a vrata, dveře, zárubně aj. Nyní akce: Laminátové podlahy Vitality, Vinylové ...
Sádrokartony Znojmo, Miroslav
Sádrokartony Znojmo, Miroslav. Naše firma sídlí na Znojemsku a zabývá se montážemi sádrokartonů, podhledů, příček, minerálních podhledů a půdních vestaveb.Vysoká úroveň prováděných prací - zaručena. Sádrokartony provádíme na základě proškolení KNAUF a dále na základě získané certifikace od KNAUF na protipožární konstrukce. Zajistíme ...
Sádrokartony, minerální podhledy, pokládka podlah Znojmo
Sádrokartony, minerální podhledy, pokládka podlah Znojmo. Firma Jiří Kacetl Best SDK, nabízí montáže sádrokartonů, podhledů, příček, minerálních podhledů a půdních vestaveb ve Znojmě a okolí. Sádrokarton se používá pro společnou metodu výstavby vnitřních stěn a stropů s použitím panelů z lisované sádrové hmoty mezi dva silné kartony ...
Vrtání a řezání betonu diamantovými nástroji
Nabízíme vrtání, řezání betonu diamantovými nástroji. Jádrové vrtání betonu, železobetonu, cihel: -vrtání prostupů pro všechny druhy rozvodů -odvrtávání nepravidelných otvorů soustavou obvodových vrtů -vrtání kotevních otvorů -odvrtání vzorků pro zkoušky materiálu. Řezání betonových a železobetonových stěn a stropů: -vyřezání otvorů ve ...
BBG-BENDA, s.r.o.
Anhydritové podlahy Znojmo, Brno
Anhydritové podlahy Znojmo, Brno. Podlahové systémy na bázi samonivelačních anhydritových materiálů vhodné do interiérů rodinných domů, bytových jednotek, kanceláří, tělocvičen apod. -vysoký licí výkon (až 1000m2/den) - vysoká přesnost lití, dokonalá rovinatost - ideální pro podlahové vytápění - podlahy bez dilatací - stavební firma - ...