Hledáte kvalifikované odborníky na veškeré plynařské práce? V této oblasti vám odborníci zajistí rozvody plynu od hlavního uzávěru až po spotřebič, montáž a demontáž plynového potrubí, zapojení plynových spotřebičů, výměny, opravy a revize plynových kotlů a topidel, revize plynových zařízení, detekce úniků plynu a další služby.

Rekonstrukce a výstavba kotelen a výměníkových stanic plynofikace
Firma je plně vybavena mechanizací pro montáž i dopravními prostředky s nimiž je schopna provést stavbu kompletně od projektu, přes technickou, technologickou, cenovou přípravu, vlastní realizaci až po uvedení do provozu. Zajistíme Vám: - vnější rozvody tepla a TUV - plynofikaci - rekonstrukci a výstavbu kotelen a výměníkových stanic - ...
Rozvody teplé studené vody kanalizace domovního plynovodu Hradec
Zajistíme Vám: - rozvody teplé a studené vody - rozvody kanalizace - rozvody domovního plynovodu Nabízíme Vám výběr z kvalitního materiálu, dobrý projekt a odbornou instalaci.
Projektová dokumentace plynovodu kanalizace vody Hradec Králové
Společnost disponuje kvalitním technickým zázemím, rozsáhlým vozovým parkem, vlastním skladem pro možnost zajišťování staveb a servisu. Zajistíme projektovou dokumentaci domovního plynovodu, ÚT, rozvodu teplé a studené užitkové vody, kanalizace.