Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Mramorové obklady krbů a stěn - realizace dle přání zákazníka, originální design
Máte-li v oblibě originální design interiéru, pak kontaktujte firmu KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Olomouce realizujeme mramorové obklady krbů a stěn, vše dle přání zákazníka.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Vnitřní a venkovní štípané obklady schodiště - obložení domů a zahrad na zakázku
Venkovní a vnitřní obklady z kamene vyrábí na zakázku naše firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. V okolí Přerova a Prostějova realizujeme kamenné obložení pro schodiště, domy a zahrady.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby - profesionální pokládka
Originální kamenné prvky pro pochozí plochy, dodává v Přerově a Prostějově firma KÁMEN KLAPER s.r.o. z Kojetína. Specializujeme se na kamenné obklady schodů, vnitřní a venkovní dlažby včetně pokládky.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Bytové doplňky, pracovní desky, schodiště  z kamene Prostějov
Kamenictví Otruba se zabývá zpracováním kamene, kamenosochařstvím a provádí standardní pomníkové práce. Z kamene vyrábí bytové doplňky, pracovní kuchyňské desky i schodiště. Přemýšlíte o kvalitních a trvanlivých pracovních deskách do kuchyně? Navštivte Kamenictví Otruba a vyberte si ze spousty kvalitních bytových doplňků z kamene. Práce: ...
Kamenictví Karel Otruba
Výroba, zpracování kamene, kamenný nábytek, kuchyně, pomníky, obklady domů, schodů Šumperk
Rodinná firma kameníků v Šumperku si zakládá na kvalitní zpracování kamene. Zabýváme se nejen výrobou, ale také návrhy: - pomníky klasické i moderní - kuchyně - koupelny - krby - schody - kamenný nábytek a další. Používáme tento materiál: - mramor - žula - travertin - onyx - vápenec - pískovec. Našich ...
Kamenictví, výroba pomníků Zlínský, Moravskoslezský kraj, Prostějov
Kamenictví nabízí výroba: - mramorové, žulové dlažby - pomníky - okenní parapety - schodišťové stupně - žulové ostění dveří a výloh - krbové římsy a obložení - kuchyňské pláty.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Kamenosochařství, montáž obkladů, opravy památníků Olomouc
Kamenosochařství, specialista na kamenné prvky staveb nabízí: - restaurování kamenných prvků historických staveb - výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření - opravy památníků - kompletní realizace atypických pomníků a pamětních desek - opravy monumentů.