Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Obklady krbů, kuchyňské pracovní desky Opava
Naše firma provádí veškeré kamenické práce, výroba z přírodního a umělého kamene, žuly, pískovce, mramoru: - obklady krbů - kuchyňské pracovní desky z umělého i přírodního kamene, mramoru, žuly a pískovce - obklady schodů, schodiště - parapety z umělého a přírodního kamene - stoly, konferenční stoly - ploty z kamene - náhrobky - urnové ...
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Stavební práce, rekonstrukce, obkládání kamenem, zateplení Opava
Stavební firma Sarp provádí stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - zateplení rodinných domů - rekonstrukce, opravy fasády - realizace WC, koupelen - stavba plotů - obkládání kamenem - veškeré zednické práce - obkládačské práce - montáž sádrokartonu.
Kamenictví, pomníky, náhrobky, kuchyňské desky Opava
Kamenictví Škrobánek P+R vyrábí: - pomníky - náhrobky - kuchyňské pracovní desky - krby, obklady na krby - schody, schodiště - parapety - konferenční stoly, stolky. Provádíme leštění a řezání žuly. Prodej formátované, neformátované žulové desky.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenictví, výroba pomníků Opava, Ostrava
Naše kamenictví se zabývá výrobou, zpracováním umělého i přírodního kamene: - výroba: - pomníky - náhrobky - náhrobní kameny - zlacení, stříbření, barvení písma na náhrobcích, sekání náhrobků - hřbitovní, kostelní doplňky italské firmy Caggiati - řezání, leštění žuly, mramoru.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Akční nabídka - sleva na urnové pomníky Opava
Kamenictví Škrobánek P+R má pro Vás 20% slevu na urnové pomníky!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Urnový hrob
Urnový hrob žula světlá 100x 100 cm viz stránky Akce Uren velká nabídka i výstavka
17. - 18. března 2011 - Den otevřených dveří
Nabízíme: - výroba a zpracování přírodního a umělého kamene. - výroba, prodej pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kamenictví, náhrobky, krycí desky, Velké Hoštice, Opavsko
Naše kamenictví Vám nabízí výrobu a montáž: - krycí desky - náhrobky - rámy.
Žulové a mramorové desky
Nabízíme žulové a mramorové leštěné neformátované desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pracovní desky na kuchyňské linky, krby - obložení krbů
Zabýváme se výrobou a zpracováním přírodního a umělého kamene. Vyrábíme a prodáváme pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný