Chcete si zpestřit interiér nebo exteriér produkty z jedinečných materiálů jako je třeba kámen? Odborníci na kamenické práce vám poskytnou nejen kvalitní kamenný materiál od přírodního kamene až po umělý, ale zhotoví vám z různých druhů kamene kuchyňské desky, obklady, dlažbu, schody, stoly, zahradní a hřbitovní architekturu, pamětní desky i erby.

Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenictví, kamenické služby - renovace, přebrušování pomníků a náhrobků
Kamenictví Vratimov - Martin Badura je spolehlivé kamenictví, které se zabývá opravami, renovací i přebrušováním pomníků a náhrobků přesně podle Vašich představ.
Náhrobky - výroba náhrobních kamenů a rámů z přírodního kamene
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví působící převážně v Opavě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene a vyrábíme kvalitní náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kamenictví - kamenické práce, pomníky, náhrobky z přírodního i umělého kamene
Kamenictví Martina Badury Vám poskytuje v okolí Ostravy komplexní služby v oblasti kamenických prací, vyrábí pomníky, náhrobky, kuchyňské desky, parapety a další výrobky z přírodního i umělého kamene.
Hroby a dvojhroby - kvalitní výroba náhrobků a pomníků
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kvalitních pomníků a náhrobků.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Mramorové koupelny a umyvadla - koupelnové doplňky
Mramorové koupelny a doplňky do koupelen a k umývadlům nabízí kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED, které působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Odolné kuchyňské desky z kamene - kamenné pracovní desky od spolehlivého opavského kamenictví
Kamenné pracovní desky do kuchyně jedině od spolehlivé společnosti Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Spolehlivé kamenictví - výroba nových a renovace starých pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví z okolí Opavy, které se zabývá výrobou nových a renovací starých pomníků.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Výroba schodiště - vyhotovení schodů z přírodního i umělého kamene
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě nabízí výrobu a vyhotovení schodů a schodiště z přírodního i umělého kamene.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Renovace náhrobků do dušiček-20% sleva na urnové pomníky, Opava
Blíží se svátek Všech svatých a Památka zesnulých-dušičky, pokud chcete do konce října provést renovace nebo úpravy náhrobků či pomníků, neotálejte a kontaktujte co nejdříve naše kamenictví Škrobánek P+R Opava na tel.: 603236719. Aktuálně je platná i akce na urnové pomníky z přírodního kamene – žula, mramor i umělého kamene – výroba se slevou ...
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Obklady krbů, kuchyňské pracovní desky Opava
Naše firma provádí veškeré kamenické práce, výroba z přírodního a umělého kamene, žuly, pískovce, mramoru: - obklady krbů - kuchyňské pracovní desky z umělého i přírodního kamene, mramoru, žuly a pískovce - obklady schodů, schodiště - parapety z umělého a přírodního kamene - stoly, konferenční stoly - ploty z kamene - náhrobky - urnové ...
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Stavební práce, rekonstrukce, obkládání kamenem, zateplení Opava
Stavební firma Sarp provádí stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - zateplení rodinných domů - rekonstrukce, opravy fasády - realizace WC, koupelen - stavba plotů - obkládání kamenem - veškeré zednické práce - obkládačské práce - montáž sádrokartonu.
Kamenictví, pomníky, náhrobky, kuchyňské desky Opava
Kamenictví Škrobánek P+R vyrábí: - pomníky - náhrobky - kuchyňské pracovní desky - krby, obklady na krby - schody, schodiště - parapety - konferenční stoly, stolky. Provádíme leštění a řezání žuly. Prodej formátované, neformátované žulové desky.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenické práce, kamenictví Ostrava, Havířov, Frýdek Místek
Potřebujete něco z přírodního nebo umělého kamene? Naše kamenictví vám z žuly, mramoru či umělého kamene vyrobí: - náhrobky - pomníky - obklady na krby - kuchyňské pracovní desky - parapety - barové pulty - schody a schodiště - konferenční stolky - kamenné, žulové grilovací desky a cokoli dalšího, na co si vzpomenete.
Kamenictví, výroba pomníků Opava, Ostrava
Naše kamenictví se zabývá výrobou, zpracováním umělého i přírodního kamene: - výroba: - pomníky - náhrobky - náhrobní kameny - zlacení, stříbření, barvení písma na náhrobcích, sekání náhrobků - hřbitovní, kostelní doplňky italské firmy Caggiati - řezání, leštění žuly, mramoru.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Akční nabídka - sleva na urnové pomníky Opava
Kamenictví Škrobánek P+R má pro Vás 20% slevu na urnové pomníky!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Urnový hrob
Urnový hrob žula světlá 100x 100 cm viz stránky Akce Uren velká nabídka i výstavka
Kamenictví Ostrava, kameník, výroba, opravy náhrobků, pomníků
Naše kamenictví ve Vratimově poskytuje kamenické práce: - výroba a opravy pomníků, náhrobků - výrobky z umělého a z přírodního kamene - sekání písma - oprava písma a nápisů. Jsme připraveni Vám poskytnout služby v nejvyšší kvalitě!
17. - 18. března 2011 - Den otevřených dveří
Nabízíme: - výroba a zpracování přírodního a umělého kamene. - výroba, prodej pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zahradní krby, altány, pergoly, houpačky Frýdek Místek
Naše firma se zabývá výstavbou na klíč: - zahradní krby z umělého kamene - zahradní krby z přírodního kamene (pískovec, andezit, žula, vápenec) - houpačky, prolézačky pro děti ze dřeva - modely větrných mlýnů - vozíky - altány - pergoly - dřevěný zahradní nábytek - studny.
Kamenictví, náhrobky, krycí desky, Velké Hoštice, Opavsko
Naše kamenictví Vám nabízí výrobu a montáž: - krycí desky - náhrobky - rámy.
Žulové a mramorové desky
Nabízíme žulové a mramorové leštěné neformátované desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pracovní desky na kuchyňské linky, krby - obložení krbů
Zabýváme se výrobou a zpracováním přírodního a umělého kamene. Vyrábíme a prodáváme pracovní desky na kuchyňské linky a obložení krbů. Máme k dispozici mnoho druhů žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný