Chcete využít profesionální služby v oblasti izolačních prací? S použitím kvalitních izolačních materiálů a moderní techniky se provádějí odborné izolační práce jako tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, izolace proti chemikáliím, zvuková a akustická izolace, izolace plochých střech, balkonů a teras, jímek, hydroizolace, protiradonová izolace.

Sanace vlhkosti půdní vestavby zateplování budov projekce Hradec
Naše firma SFEREA s.r.o. se zabývá především stavební činností. - stavby bytů i průmyslových objektů - zateplování domů a budov - zajišťujeme půdní vestavby - provádíme projektování - sanace vlhkosti - rekonstrukce.
Zateplování budov revitalizace panelových domů Jičín Turnov
Naše firma Vohnout - THERMOCOLOR s.r.o. se specializuje na montáže zateplovacích systémů a revitalizace panelových domů. - provádíme práce sádrokartonářské, natěračské, pokrývačské, izolační, obkladačské. - zajistíme opravu střech - montáže oken.
Práce tesařské klempířské pokrývačské okna hydroizolace Dobruška
Naše firma se zabývá klempířskými, pokrývačskými, tesařskými, a hydroizolačními pracemi, jenž zajišťují pracovní s mnohaletými zkušenostmi v těchto oborech. Zajistíme Vám rovněž montáže střešních oken, rekonstrukci střechy a zateplení Vašeho domu.
Práce tesařské klempířské pokrývačské izolace střech Hradec
Střechy, stavba, rekonstrukce, práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - izolace plochých střech a teras, podkroví - prodej střešních oken Velux - výškové práce horolezeckou technikou nátěry.
Prodej suchá maltová směs stavební lepidla fasádní barvy Hradec
Prodej, velkoobchod: - suché maltové směsi - balené i volně - stavebních lepidel - fasádních barev Provádění montáží ZS a vnitřní omítky.