Geodetické a geologické služby prováděné kvalifikovanými pracovníky vám nabízejí rozsáhlé činnosti jako zhotovení geodetických plánů, vytyčování a identifikaci pozemků včetně základů stavby, mapování, zaměření přípojek pro inženýrské sítě, hydrogeologické průzkumy, návrhy realizace vrtů, studní a podobně.

Laserové skenování mostních  konstrukcí a inženýrských staveb - inženýrská geodezie
Brněnská firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti laserového skenování mostních konstrukcí a inženýrských staveb. Tvorba 2D a 3D map, pasportů a inženýrská geodezie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodetické práce Brno - zaměření geografických informačních systému a projekční činnost
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá zaměřením staveb, pozemků a poskytuje komplexní služby v oboru geodézie, vytyčovací práce, projekční činnost a inženýrské sítě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodetická kancelář, geodetické práce a měření, geologie Hodonín
Terénní úpravy a zaměření skutečného stavu provedení staveb a další geodetické měřící práce po celé jižní Moravě poskytuje společnost SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Geodetické a geologické práce - zeměmeřičství, skenování GIS a projekční práce
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína poskytuje kompletní geodetické a geologické práce v okolí Hodonína a po celé jižní Moravě. Provede pro Vás zeměměřičství, kartografické práce a další.
Zaměření a digitální zpracování pasportů hřbitovů - digitální mapa hřbitova
Společnost SURGERO s.r.o. z Hodonína pro Vás digitálně zaměří hřbitov a následné měření zanese do digitální mapy. Společnost poskytuje geologické a geodetické práce po celé jižní Moravě.
Geologické práce jižní Morava - inženýrská geologie, hydrogeologie
Kompletní geologické práce jižní Morava - od inženýrské geologie přes hydrogeologii a zaměření ložisek až po ochranu životního prostředí od firmy SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce, jižní Morava
Geologické, geodetické a zeměměřičské práce v okolí Hodonína a po jižní Moravě provádí společnost SURGEO s.r.o., která Vám vyměří hodnoty radonu na Vašem pozemku.
Geologické práce a hydrogeologický průzkum na jižní Moravě
Jihomoravská geologická společnost SURGEO s.r.o. Vám již od roku 1994 nabízí své dlouholeté zkušenosti zejména v regionu jižní Moravy. Společnost provádí hydrogeologické průzkumy.
Zeměměřické práce, zaměření hranice pozemku, geodézie
Společnost SURGEO s.r.o. poskytuje kompletní zeměměřické práce, ve kterých se najdete zaměření pozemku, měření GPS nebo vytyčení parcely a mapování.
Letecké snímkování a následné propojení s geodetickými plány - geodetické práce v Brně
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zabývá správou datových skladů, digitalizací dokumentace, zaměřením rozvodů inženýrských sítí, kompletní poradenskou činností v oboru geodézie a katastru nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů, Brno
Geodetické a zeměměřičské práce, vyhotovení geometrických plánů při prodeji pozemků, zápisu dostavěné budovy do katastru a ke kolaudaci provádí společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geodézie, vytyčování pozemků, staveb, projektování pozemkových úprav, Brno
Geodézie, zeměměřičské práce, vytyčování pozemků, staveb, inženýrských sítí, projektování pozemkových úprav zajišťuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno – Tuřany.
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, geodetické služby, Brno
Poradenství v oblasti zápisu nemovitostí na katastru, zaměření pozemků a budov, vyhotovení geometrického plánu a kompletní geodetické služby poskytuje společnost Ing. Pavel Tuček – GEOkomplex, Brno.
Geologické služby, měřičské, kontrolní práce, měření a průzkumy, Brno
Geologické služby, měřičské a kontrolní práce, měření a průzkum plání a vrstev budoucích cest a silnic a další provádí firma HIG geologická služba, spol. s r.o., z Brna.
Stavba vodních nádrží Brno, geologie, vodní stavby, nádrže Jihomoravský kraj
Stavby vodních nádrží, geologie, vodní stavby a nádrže, ochranné suché hráze, rybníky, suchých hrází, malé vodní nádrže zajistí firma HIG geologická služba, spol. s r.o.
Hydrogeologie, ochrana podzemních vod, hydrogeologický průzkum, posudková činnost, Brno
Hydrogeologie, nalezení pitné, užitkové vody, posudková činnost, ochrana podzemních vod. Specialistou v oboru hydrogelogie je firma HIG geologická služba, spol. s r.o., z Brna.
Inženýrská geologie, hydrogeologie, geotechnické výpočty, geotechnika Brno
Hydrogeologie, geologické práce, inženýrská geologie, geotechnické výpočty, sedání staveb, měření radonu a jiné služby poskytuje firma RNDr. Karol Fojtík z Brna.
Geologický dozor na staveništi, hydrogeologie, geotechnické výpočty
Sháníte geologický dozor na staveniště, nebo potřebujete radu v oblasti hydrogeologie? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Rádi se Vám budeme věnovat. Naše firma RNDr. Karol Fojtík, se zaměřuje přímo na inženýrskou geologii, hydrogeologii a zajišťuje geologický dozor na staveništích. Mimo tohle Vám provedeme také radonový průzkum, ...
Hydrogeologie, inženýrská geologie, geologické práce Brno
Řešíte problémy v oblasti hydrogeologie? V tom případě neváhejte a kontaktujte naši firmu. RNDr. Karol Fojtík, má sídlo v Brně a zabývá se službami v oblasti inženýrské geologie a hydrogeologie. Provádíme převážně geologické práce, radonové průzkumy. Měříme radon, provádíme inženýrsko – geologický průzkum, posuzujeme zemní práce, děláme ...
Geodetické práce, pozemkové úpravy-Brno
Potřebujete zajistit geodetické práce v Brně či okolí? Pak se bez váhání obraťte na naši společnost, která Vám velice ráda pomůže! Působnost máme v Brně a okolí. Zajistíme jakékoliv služby v oblasti geodézie. Zaměříme stav provedení stavebního objektu a následně Vám vyhotovíme potřebné podklady k vašemu projektu. V oblasti inženýrských sítí ...
Hydrogeologický průzkum, ekologické audity Brno
Hledáte společnost zabývající se geologickým průzkumem? Využijte našich služeb, věříme, že s námi budete spokojeni. Hlavní činností naší firmy je stavebně geologický a hydrogeologický průzkum. Provádíme měření plání a násypů, hydrogeologický průzkum vod a zemin. Co se týče ekologických prací, realizovali jsme hodně průzkumů pro skládky domovního ...
Zeměměřičství, zeměměřičské práce Hodonín
Sháníte zeměměřičské práce na Hodonínsku? Obraťte se na naši firmu. Zabýváme se zeměměřičstvím. Rádi Vám zhotovíme veškeré geometrické plány, vytyčíme hranice pozemků, vypracujeme geodetické podklady pro projekční činnost, provedeme polohopisné a výškopisné zaměření a další. Co se týče inženýrské geodézie, děláme veškeré terénní úpravy, vypočítáme ...
Geodetické a geologické práce Hodonín
Hledáte firmu z Hodonína a okolí, která se zabývá geodetickými či geologickými prácemi? Neváhejte a vyzkoušejte nás. Poskytujeme a provádíme geodetické a geologické práce. Dále provádíme služby, které s touto činností souvisí, jedná se o mapování, zhotovení geodetických plánů, provádíme inženýrsko-geologické průzkumy, dále i realizaci vrtů, ...
Geodézie, geodetické práce Brno
Naše společnost Geocart CZ a.s., působí v Brně a mimo další činnosti nabízí také práce v oboru geodézie. Poskytujeme geodetické práce ve výstavbě. Vyhotovíme Vám podklady pro projekt, zaměříme stav provedení stavebního objektu. Provádíme práce v bodových polích, nabízíme také vytyčovací práce. Co se týká inženýrských sítí, tak zaměříme ...
GIS - modelování záplavových území
Firma Geocart CZ a.s., se nachází v Brně. Zabývá se geodézií, pozemkovými úpravami, krajinným inženýrstvím. Máme dlouholeté zkušenosti, znalosti. GIS a vizualizace-shromážďujeme, doplňujeme, zpracujeme a připravujeme data pro geografický informační systém (GIS). GIS - modelování záplavových území. Provádíme 3D modelování jako vstup pro ...