Geodetické a geologické služby prováděné kvalifikovanými pracovníky vám nabízejí rozsáhlé činnosti jako zhotovení geodetických plánů, vytyčování a identifikaci pozemků včetně základů stavby, mapování, zaměření přípojek pro inženýrské sítě, hydrogeologické průzkumy, návrhy realizace vrtů, studní a podobně.

Projektování vodohospodářských staveb Jindřichův Hradec.
Projekční a konzultační kancelář v oboru vodní hospodářství. Geodetické plány, vytyčení a zaměření staveb a hranic pozemku.
Projektová činnost Strakonice
Nabízíme kompletní projekty staveb /stavební části, elektroinstalace, vytápění, plynové instalace, vzduchotechnika, požární bezpečnost staveb/, energetické audity, geodetické práce, geologické průzkumy, měření radonového rizika.
Geodetické práce České Budějovice
Nabízíme geodetické práce, vypracování podkladů pro projekty, zaměřování inženýrských sítí, vytyčování staveb, zhotovení geometrických plánů.
Hydrogeologické práce České Budějovice
Zabýváme se projektováním, prováděním a vyhodnocováním geologických prací. Provádíme geologické práce, režimní měření vydatnosti a kvality vody, průzkum rozsahu a stupně znečištění podzemních vod, navrhujeme revize ochranných pásem vodních zdrojů, budujeme a provozujeme indikační a monitorovací systémy.