Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Rekonstrukce střech na historických budov a památkových objektů
Zkušený tesařský tým, který je profesionálem na rekonstrukce střech a krovů na historických a památkových budovách, je nedílnou součástí společnosti KROVYS s.r.o. z Telče.
Krovys, s.r.o.
Vrtání studní a hledání pramene Polná – kvalitní voda bez chemie
Přemýšlíte, zda se napojíte pouze na vodovodní řád nebo si necháte vyvrtat studnu? Pokud chcete ušetřit, a navíc mít kvalitní, čistou vodu není o čem přemýšlet.
Tryskání, pískování kovů, ocelových konstrukcí, fasád i dřeva
firma ELNA-renovace s.r.o., to je specialista na tryskání a pískování kovů, ocelových konstrukcí, betonu, obkladových desek, fasád, kamene i dřeva.
ELNA-renovace s.r.o.
Otryskání suchým ledem - čištěné povrchy zůstávají nepoškozené
Otryskání suchým ledem provádí firma ELNA-renovace s.r.o. Je to ekologická, rychlá a efektivní metoda odstraňování různých tipů nečistot. Bez poškození čistěného povrchu.
ELNA-renovace s.r.o.
Montáž cementotřískových desek CETRIS s důrazem na protipožární aplikace
Odbornou montáží nejen protipožárních cementotřískových desek CETRIS se v okolí Telče a na Jihlavsku zabývá společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Instalační služby Petr Sláma - Jihlava (okres Vysočina)
Firma Petr Sláma se sídlem v Jihlavě v okrese Vysočina již od roku 1992 nabízí svým zákazníkům komplexní instalační služby (vodoinstalatérské, plynoinstalační, topenářské, servisní práce, revize).
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti, šití obleků na míru, šití dámské módy, šití pracovních oděvů
Vlastní výroba v českých dílnách od prvního do posledního stehu, exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa.
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov, odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku.
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen, pronájem montážní vysokozdvižné plošiny typu Avia MP, jeřáby.
Tepelná izolace střech, stropů a stěn, zateplení budov
Minerální foukaná izolace, zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn, pevných stropů i střech realizuje společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. izolacemi na bázi skelného vlákna a čediče.
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, stropní systém
Zateplení, foukaná minerální izolace MAGMARELAX Jihlava, revitalizace domů, bytů, tepelná izolace, stropní systém, zateplujeme duté stropní konstrukce, ploché duté pultové střechy.