Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Pokládka břidlicové střechy, střešní krytina z přírodní břidlice Praha
Společnost Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nabízí a provádí odbornou pokládku střešní krytiny z břidlice, která se vyznačuje vysokou trvanlivostí, lehkostí a velkou škálou barevností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklenářství Praha 5  - komplexní služby od návrhu až po realizaci
Sklenářství SAŠ nabízí zasklívání oken, dveří, balkónů, zimních zahrad a skleníků.Dále provádíme pískování skel a zrcadel, rámování a paspartování.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Izolační skla výroba Praha - správným výběrem snížite náklady na vytápění
Naše společnost SAŠ Sklenářství se zabývá výrobou izolačních skel. Izolační skla jsou konstruována jako dvojsklo nebo trojsklo, tzn. ze dvou nebo tří tabulí skla.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výroba celoskleněných dveří a stěn Praha - luxusní vzhled a volnost otevřeného prostoru
Sklenářství SAŠ GLASS s.r.o. se sídlem na Praze 5 nabízí výrobu celoskleněných dveří a stěn.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Sanace zbaví přírodu nežádoucích látek - Praha
Sanace je užitečná věc. Podzemní vody, půda i další přírodní prvky jsou každý den vystavovány řadě škodlivých látek. K ozdravení životního prostředí a vyčištění kontaminované půdy či vody proto slouží proces sanace. Pokud hledáte odborníka, který nabízí kvalitní a spolehlivé sanační práce je pro vás společnost ALFA System správnou volbou. Sanační ...
Luxusní celoskleněné dveře do interiéru Praha - elegatní řešení pro Vás
Pokud do interiéru ( popř. kanceláře )potřebuje světlo, vzdušnost a volnost prostoru, celoskleněné dveře jsou tou správnou volbou.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklenářství Praha 5 - objednejte si sklo, skleník nebo terárium na míru
Sklenářství SAŠ GLASS Praha 5 nabízí velké množství vlastních výrobků, které si můžete nechat zhotovit na míru. Toužíte po posuvných dveřích, zábradlí či schodišti?
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Opravy a rekonstrukce trafostanic Praha západ - energetické služby
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. (Praha západ) nabízí opravy a rekonstrukce trafostanic. S opravami trafostanic máme velké zkušenosti. vlastníme tým vyškolených profesionálů.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Výroba a montáž skleněných schodišť, zábradlí a schodů Praha - kvalitní práce od našich sklenářů
Chystáte se na výstavbu nového schodiště? Výroba a montáž skleněných schodišť a zábradlí od společnosti SAŠ GLASS s.r.o. bude dobrou volbou.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výstavba veřejného osvětlení Dobřichovice - montáže i opravy, kontaktní místo ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Dobřichovic poskytuje služby energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Dodávky, montáže, opravy a rekonstrukce distribučních sítí - služby nejsou jen pro energetické společnosti
Chcete kompletní servis včetně montáže a možnosti oprav či rekonstrukcí? Obraťte se na společnost ELEKTROMONTÁŽE, která se již několik let v této oblasti pohybuje.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Elektormontáže - zajistíme dodávku i montáž distribučních sítí pro VN i NN
Dodávka, montáž distribučních sítí, ale i jejich opravy a rekonstrukce, to vše zajistí společnost ELEKTROMONTÁŽE s.r.o.. Elektromontáže všeho druhu provádíme již od roku 1990.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Elektromontáže Střední Čechy - kompletní služby, nové přípojky, rekonstrukce, opravy
Distribuce plynu, energií i odborné elektromontáže, to i mnohem více vám nabízí společnost ELEKTROMNOTÁŽE. Na trhu působíme již od 1990.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Elektromontáže, venkovní osvětlení, Dobřichovice, Mníšek pod Brdy - opravy, rekonstrukce
Jsme ryze česká firma, která se zaměřuje na několik oblastí v rámci dodávky a montáže elektrických zařízení. Jsme také smluvním partnerem společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
Instalatérské a topenářské práce Praha západ - oprava, servis a rozvody vody, plynu a topení
Hledáte Instalatérství a topenářství v Praze-západ a okolí? Společnost SOIT, spol. s r.o. nabízí provedení veškerých instalatérských a topenářských prací.
Výroba schodišť z umělého a přírodního kamene Praha
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou schodišť a zpracováním přírodního a umělého kamene. Používáme tyto přírodní materiály: - mramor - žula - travertin - onyx - pískovec. Zakázková výroba - kamenické práce: - výroba schodišť z umělého a přírodního kamene - kuchyňské pracovní desky - barové pulty ...
Zakázková výroba kuchyňských linek z kamene Praha
Kámen je velmi oblíbený materiál, který v interiéru vypadá opravdu báječně. Líbila by se vám kuchyně v tomto stylu? Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ se zabývá kamenickými pracemi a zakázkovou výrobou kuchyní. Z umělého i přírodního kamene je možné vyrobit tyto součásti, které lze samozřejmě sloužit do jednoho celku: - Kuchyňské linky - ...
Skleněné sprchové kouty Praha – elegantní prvek do koupelny
Celoskleněné sprchové kouty a zástěny jsou elegantním prvkem každé koupelny. Naleznete nás na Praze 5. Máme připraveny různé druhy sprchových koutů ve tvaru U bez rámu i s posuvnými dveřmi, ve tvaru L nebo i běžnou otočnou skleněnou zástěnu na vanu. Vnitřní stranu skleněných stěn je možné vyložit barevným sklem, které si můžete vybrat z mnoha ...
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Zrcadla Praha – pro optické zvětšení interiéru
Vytvoříme pro Vás zrcadla, která opticky zvětší a zútulní Váš interiér. Naši dílnu naleznete na Praze 5. Zrcadla se hodí do všech typů prostorů, především do malých a stísněných bytů. Vytvoříme Vám zrcadlo přesně na míru a podle Vašeho zadání. Nebojíme se žádného tvaru ani velikosti. Naši odborníci Vám rádi pomohou s výběrem typu a umístění ...
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Výroba reklamních plachet Jílové u Prahy - stálá barevnost a jasnost tisku
Vyrábíme velké reklamní plachty a provádíme jejich montáž na budovy. Plachty pokrýváme kvalitním tiskem, který vydrží i povětrnostní podmínky a přímé sluneční záření. Zajistíme Vám stálou barevnost a jasnost. Každou reklamu na budovu opatřujeme kovovými oky na uchycení. Naši grafici Vám rádi pomohou s tvorbou reklamní plochy a vyberou pro Vás ...
Výroba lakovaných kuchyňských linek | Jílové u Prahy
Levné kuchyňské linky vyrábíme nejen vysoce stylové, ale také na míru danému prostoru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Dřevěné schodiště a schody na míru pro vaše kroky až do nebes
Dřevo jako stavební materiál dodává každému výrobku styl a vytváří nádherný designový prvek. Proto jsou dřevěné prvky včetně dřevěných schodišť čím dál častějším stavebním a designovým materiálem. Navíc se hodí do každého prostoru a příjemně ho oživí. Lidé se ve svých domech často zaměřují na obýváky či kuchyně a bohužel často opomínají schodiště. ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Kulové elektromagnetické ventily, klapky, elektrické servopohony
Dodavatelský program firmy REGADA Česká, s.r.o : Průmyslové armatury: - uzavírací a regulační klapky - kulové ventily - uzavírací a regulační ventily - šoupátka klínové a nožové - zpětné přírubové klapky - plastové armatury Servopohony: - elektrické: - jednootáčkové - přímoovládané - víceotáčkové - pneumatické: - jedno ...
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony