Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Lisovací nástroje pro tváření plechů za studena Slaný
Výrobu vysoce přesných lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena podle zadání zákazníka nabízí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Instalatérské a topenářské práce Kladno - Instalace topení, vody a plynu
Instalatérské a topenářské práce, instalaci topení, vody a plynu provádí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem na Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích Slaný - využíváme nejmodernější CNC stroje
Přesné obráběné díly v kusových a malých sériích vyrábí společnost Nástrojárna Palaba ve Slaném.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.
Prodej a pokládka podlah všeho druhu Praha Hostivice
Kvalitní podlahy tvoří základ každé domácnosti či komerčních i veřejných prostor a velmi důležitá je také vlastní pokládka podlah. Na trhu je však velké množství různých druhů podlah – od linoleí, přes plovoucí podlahy až po speciální pryžovou dlažbu. Pokud sháníte podlahy, nejlepším řešením je zvolit firmu NOKO Servis, která nabízí podlahy všeho ...
Kompletní výroba dílů a přidružené služby Slaný
Kompletní výrobu dílů zajišťuje ve Slaném společnost Nástrojárna Palaba.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Zkoušení, odladění, opravy a úpravy forem a nástrojů Slaný
Máte problémy s vaší formou pro lití kovu či vstřikování plastu? Potřebujete vaše nástroje seřídit, opravit nebo třeba odladit?
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro vstřikování plastových dílů Slaný
Plast je velice hojně využívaným materiálem. Jedním ze způsobů zpracování plastů je roztavení granulátu a jeho vstřik pod tlakem do vstřikovací formy.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Elektroinstalace pro Kladno - snadno a rychle!
Děláte ve vašem bytě rekonstrukci a čeká vás kompletní přestavba elektroinstalace? Nebo potřebujete namontovat nebo přeinstalovat osvětlení? Kompletní služby elektroinstalace zajišťuje společnost ESIKO. Nabízíme vám instalaci silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace. Nevíte si rady s výběrem vhodných materiálů? Pomůžeme vám, stejně jako s ...
Osvětlení kostelů s garancí
Chcete mít jistotu funkčního a kvalitního řešení osvětlení Vašeho kostela? Nedovedete si představit, jaký bude výsledný efekt a dojem z osvětlení kostela? S námi tuto možnost garance získáte! Součástí našeho návrhu osvětlení sakrálních staveb je světelná zkouška už s konkrétními svítidly přímo na místě. U nás máte jedinečnou možnost ...
Stavební firma - stavební práce, rekonstrukce, Kladno
Domy v širokém okolí města Kladno vypadají precizně a poctivě. Může za to stavební firma COLLMONT, která je postavila. V oboru stavebních prací a rekonstrukcí máme bohaté zkušenosti a naši zaměstnanci jsou poctiví zedníci, kteří ke svému řemeslu přistupují s maximální zodpovědností. Poskytujeme veškeré stavební práce a poskytujeme tak komplexní ...