Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.
Profesionální čalounictví v Praze - prodej látek, restaurování a výroba nábytku na zakázku
Pravé čalounictví najdete v Praze! Nabízíme prodej čalounických látek různých druhů a barev, profesionální restaurování i výrobu čalouněného nábytku na zakázku. Navíc vyrábíme i matrace na míru.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Kotelny pro SVJ Praha - kotelny pro bytové domy
Zaměřujeme se na dodávky kotelen pro co nejvyšší úsporu pro bytový dům. Nové domovní kotelny od firmy Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Kompletní stavební práce Praha, Mykhaylo Drahuskyy
Společnost Mykhaylo Drahuskyy poskytuje kompletní stavební práce v Praze. Nabízí sádrokartonářské práce, rekonstrukce bytů a koupelen.
Vodorovné vrtané protlaky Praha - bezvýkopová technologie
Zemní protlaky spol. s r.o. se zabývá bezvýkopovou technologií od roku 1994, kdy byla založena. V současné době vlastní několik vrtných souprav na řízené a vrtané protlaky.
Rekonstrukce a obnova kulturních památek, PRACOM s.r.o.
Společnost PRACOM s.r.o. se věnuje rekonstrukci a obnově kulturních památek. Provádí stavební, štukatérské, sochařské a restaurátorské práce.
Zakázkové truhlářství Dalex Trade Praha  - kompletní služby výroby nábytku
Rádi byste ve svém domě či bytě měli vyrobený přímo nový nábytek na míru? Jsme česká firma s vlastní výrobou, která Vám splní všechna Vaše přání.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Montáž plynových kotlů a plynových zařízení a jejich servis - Jirotka.eu
Společnost Jirotka.eu pana Jiřího Jirotky z Prahy poskytuje montáže a servis plynových kotlů a plynových zařízení, ale i montáže tepelných čerpadel nebo solárních panelů.
Výměna zipu a jiné drobné opravy oděvů Praha 8 – kalhoty, bundy, sukně, pracovní oděvy
Potřebujete vyměnit nefunkční zip u bundy nebo zabrat kalhoty? Prádelna a čistírna Ládví- se sídlem v Praze Vám nabízí služby drobných oprav oděvů.
Instalatérské a vodoinstalační práce nebo rekonstrukce koupelen - Dominik Růžička
Pan Dominik Růžička z Prahy zajišťuje po Praze a okolí vodoinstalační a instalatérské práce, které provádí kvalitně, rychle a zodpovědně.
Stavební a řemeslné práce Praha, Pardubický kraj, Královehradecký kraj
Stavební společnost RUGEN s.r.o. se zabývá stavebními a řemeslnými pracemi. Působí v Praze, Pardubickém kraji a Královehradeckém kraji.
Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Služby hodinového manžela Praha – profesionální přístup a kvalitně odvedená práce
Potřebujete nutně sestavit nábytek který jste si zakoupila a nemáte doma partnera či manžela ani nikoho v okolí kdo by vám pomohl? Teď už ano, využijte služby hodinového manžela.
Formátování deskového materiálu, výroba nábytku Praha 9 – kvalitní truhlářské práce
Přemýšlíte o tom, že byste si nechali předělat svoji pracovnu nebo obývací místnost, ale nemáte ještě vybraný nábytek? Naše truhlářství vám ho ráda vyrobí, a to z vysoce kvalitního materiálu.
Aplikace ochranných nátěrů proti plísni a řasám a čistění fasád zateplených domů
Plísně a řasy se na zateplených fasádách bohužel často objevují záhy po jejich realizaci. Chcete-li se jim vyhnout, nechte si od odborníků aplikovat ochranný nátěr proti plísni a řasám!
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Stavebně geologické průzkumy Praha – laboratorní analýzy vzorků a poradenství
Zamýšlíte stavbu domu nebo zakoupení pozemku kvůli stavbě? Stavebně geologický průzkum Vám může ušetřit mnohé výdaje a starosti, stačí se obrátit na odborníky z firmy NV Engineering s.r.o. z Prahy.
NV Engineering s.r.o. Stavebně geologický průzkum Praha
Elektroinstalace, instalatérské a stavební práce – nonstop služby ve Středních Čechách
Pořídili jste si nový spotřebič do vašeho bytu či domu a neznáte nikoho kdo by vám ho pomohl správně instalovat? Tuto práci pro jistotu přenechte odborníkům.
Měření hluku prokázalo nutnost jeho snížení? Instalujte protihluková opatření!
Akustické měření hluku se provádí v zájmu ochrany lidského zdraví a přijatelných podmínek k životu. Pokud prokáže nutnost snížení hluku, řešením jsou protihluková opatření.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Prodej potahových látek, kůže a doplňků Praha
Společnost Eifler, spol. s r.o. se zabývá prodejem potahových látek a, kůže a doplňků.
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výkopové a zemní práce Praha 5 – pomůžeme vám s výstavbou domů a průmyslových objektů
Chcete trávit společné chvíle s rodinou u bazénu? Sháníte někoho kdo vám bazén vykope? S tím vám pomůže stavební firma RENASTAV která sídli v Praze 5.
Skleněná zábradlí, schodiště, skleněné markýzy, Praha a okolí - zábradlí ze skla Connex
Specialista na skleněná schodiště, skleněné zábradlí (interiérové i exteriérové - venkovní), dále pak na výrobu a návrh pochozího skla.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6