Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Klempířské, tesařské práce Klatovy.
Práce: -klempířské, tesařské, pokrývačské práce -nátěry a postřik proti dřevokazným houbám a hmyzu -truhlářské práce (nátěry plechových střech, hal).
Stavby na klíč okr. Klatovy.
Stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice. Zámečnictví, kovovýroba.
Koramex a.s.(svař. konstrukce kol. vozidel, rozvaděčové skříně)
Vážení, Koramex je stabilní firma v CR v oblasti svařovaných konstrukcí. Společnost Koramex a.s.má od roku 2004 je ve firmě zavedeno certifikované svařování pro kolejová vozidla CSN EN 729 (recertifikováno v roce 2008 na CSN EN 3834-2). Od roku 2005 je firma certifikována SLV Hannover - podle DIN 6700-2 C2 pro sváření kolejových vozidel ...