Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Tlakové čištění kanalizace včetně revize, spolehlivé čištění ucpaných bytových odpadů
Kvalitní čištění kanalizačních přípojek, bytových odpadů, WC, van, dřezů či umyvadel Vám zajistí společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace z Moravské Třebové.
Kataforéza – rychlé a kvalitní lakování na kov, měď, mosaz, hliník i pozink
Ochrana proti korozi a dokonalé lakování všech záhybů a skulin - to umožňuje kataforéza. Kataforézní lakování se hodí k úpravě výrobků různých velikostí a tvarů napříč obory.
Formy pro rotační tváření plastů vyrábíme na míru
Navrhujeme a vyrábíme formy pro rotační tváření plastů přesně dle vašich výkresů či 3D modelů. Formy pro rotační tváření plastů vyrábíme z kvalitních ocelových plechů.
Kataforézní lakování - efektivní nanášení barev i v obtížně přístupných místech - Dašice
Jde o typ úpravy, který umožňuje lakování v obtížně přístupných místech, takže problémem nejsou ani různé skuliny nebo trubky.
CNC obrábění řízené počítačem Bühler CZ | Žamberk
Nabízíme volné výrobní kapacity pro CNC obrábění - Bühler CZ Žamberk
Betonové potěrové podlahy pro haly, sklady, garáže, moderní technologické postupy
PROFI BETON s.r.o., společnost z Pardubic zaměřující se na výrobu a pokládku betonových potěrových podlah. Disponujeme kvalitními betonovými směsmi a využíváme nejmodernější technologie na trhu.
Izolace a hydroizolace rovných střech, balkonů, zateplování fasád, Česká Třebová
Izolace, hydroizolace rovných střech, balkonů, teras, klempířské práce, zateplování fasád a střech realizuje společnost Karel Tomeš – Izolace, která sídlí v České Třebové.
Zednické a sádrokartonářské práce, stavební rekonstrukce, Ústí nad Orlicí
Zednické a sádrokartonářské práce při stavební rekonstrukci nebo novostavbě na klíč zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Podlahářské práce, pokládka plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních podlah
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních, vinylových podlah a s tím spojenou montáž lišt, broušení a lakování provádí Martin Sladký - Stavby WBS.
Obkladačské práce, pokládka obkladů, obložení koupelny, schodů, okres Ústí nad Orlicí
Obkladačské práce, pokládku keramických obkladů a dlažeb, obložení koupelny, schodů a veškeré práce s tím související zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Děrovací lis Euromac MTX pro vysekávání dílů z plechu
Provádíme vysekávání plechu nejúčinnějším děrovacím lisem Euromac MTX až do tloušťky plechů 3 mm - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
Výroba kvalitních odsavačů par v bílé nebo hnědé barvě
Kromě zámečnické práce se také zabýváme výrobou odsavače par neboli digestoří - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
Kataforéza Dašice, Pardubice - lakování v průmyslovém odvětví i v jiných odvětví
Lakování stylem kataforézy provádí společnost KATAFORESIS CZ. Kataforéza, neboli elektroforézní metoda depozice laku, se provádí pomocí lakovací lázně, do které je produkt ponořen spolu s katodou.
Formy na vstřikování plastů lisované kovové díly plastové výlisky
Naše firma se zabývá výrobou forem na vstřikování plastů, lisované kovové díly, plastové výlisky - FOREZ s.r.o. Ústí nad Orlicí
Speciální jeřábnické práce vozem Tatra do 20t
Provádíme stavební práce, inženýrské práce, demolice, jeřábnické práce, zemní práce, prodej stavebního materiálu, provozuje nákladní silniční a autobusovou dopravu - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Dodávky elektro, měření a regulace včetně revizních zpráv
Navrhujeme a dodáváme potřebná zařízení pro MaR z naší i zahraniční výroby, provádíme záruční i pozáruční servis - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, frézování, zakázková kovovýroba, okres Ústí nad Orlicí
Obrábění kovů, kovoobráběčské práce, kovovýrobu, CNC frézování, broušení, řezání Vám zajistí společnost Kovovýroba P&K, která působí v okrese Ústí nad Orlicí.
Sádrokartonářské a zámečnické práce, montáž stropních podhledů, okres Chrudim
Sádrokartonářské práce, montáž stropních podhledů a sádrokartonových konstrukcí, zámečnické a podlahářské práce provádí firmy Václav Vorlíček – BESPO sídlící v okrese Chrudim.
Zámečnické práce dle v souladu s normami
Provádíme zámečnické práce v souladu s normami ČSN EN 287-1 a  ČSN EN 17 660-1 - MZ Hutní materiály s. r. o. Pardubice
Špičkové plovoucí podlahy pro alergiky za super ceny
Laminátové plovoucí podlahy výborným způsobem napodobují tradiční vzhled dřevěné podlahy, přičemž si zachovávají vlastnosti snadné instalace a trvalé odolnosti - Václav Turek Podlahářství Lanškroun
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Povrchové úpravy kovů, pískování suché, chemické odlakování, metalizace kovů
Povrchové úpravy kovů metodami jako jsou suché pískování, chemické odlakování, metalizace kovů Vám zajistí společnost JOHUR s.r.o., která sídlí ve Vysokém Mýtě.
Špičkové svářečské práce včetně orbitálního svařování
Specializujeme se na kvalitní svářečské práce, orbitální svařování, montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení - ACTUAL 98 s.r.o. Opatovice nad Labem
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Kvalitní řezání laserem Mercury - Poříčí u Litomyšle
Výroba těsnění podle vašich potřeb a požadavků - řezání laserem Mercury - BAVO Poříčí s.r.o.