Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Instalatérské práce Olomouc – komplexní služby pro veřejnost
Máte ve svém domě podlahové topení, které poslední dobou čím dál víc zlobí? Topí málo nebo dokonce vůbec? Nechte si pomoci a zavolejte odborníky.
Kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště, parapety - výroba z kamene na míru
Výrobou z kamene se zabývá Kamenictví Petr Švardala z Olomouce. Na míru zhotovíme kamenné schody do interiérů i exteriérů, schodiště i parapetní desky.
Zakázková výroba upínacích úhelníků a kostek z konstrukční pevnější oceli včetně povrchové úpravy
Upínací úhelníky a kostky z konstrukční pevnější oceli na zakázku vyrábí firma STT Servis s.r.o. z Olomoucka. Ocelové úhelníky a kostky dodáváme včetně povrchové úpravy.
Prodej a aplikace značkové stříkané polyuretanové pěny - PUR, stříkané zateplení, realizace zateplení - izolace
Společnost HDT Car s.r.o., divize stříkané zateplení se sídlem v Olomouckém kraji se od roku 2014 zabývá prodejem a aplikací značkové stříkané polyuretanové pěny (PUR).
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Pomníky z mramoru, žuly nebo pískovce a zakázková výroba z kamene od Kamenictví Tomáš Hořínek
Kamenictví Tomáš Hořínek z Olomouce se zaměřuje na zakázkovou výrobu z kamene a veškeré kamenické práce. Vyrobí pro Vás pomníky i originální kamenné doplňky.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Práce autojeřábem - autojeřábnické práce s dlouholetými zkušenostmi
Pokud hledáte firmu, která má dlouholeté zkušenosti v oblasti autojeřábnických prací, tak je zde pro vás společnost REKOS Olomouc, která nabízí veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Výroba koupelnových a kuchyňských pracovních desek z  umělého, přírodního kamene
Pracovní desky z přírodního a umělého kamene, vyrábí Kamenictví Petr Švardala z Prostějova. Dodáváme kvalitní desky do koupelen i kuchyní. Působíme v okolí Prostějova, Šternberku a Přerova.
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Elektromontážní práce jako kvalitní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
Zpracování projektové dokumentace pro elektrické přípojky a další činnosti poskytuje společnost ELMO-SA, spol.s r.o. z Olomouce jako smluvní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
STAVNEMO s.r.o. - Olomouc
Firma STAVNEMO s.r.o. se zabývá malířskými a natěračskými pracemi.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Topenářské, vodoinstalační a plynařské práce Olomouc, rozvody vody, montáž podlahového topení
Naše firma provádí topenářské, vodoinstalační a plynařské práce, zajistíme montáž ústředního a podlahového topení, rozvody vody, domovní plynoinstalace, odpady.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Půjčovna, pronájem autojeřábů nejen na stavbu
Pokud hledáte půjčovnu autojeřábů nebo potřebujete jeřáb na stavbu, tak kontaktujte společnost REKOS Olomouc, která pronajímá jeřáby, ale také provádí jeřábnické práce a veškeré práce autojeřábem.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Zakázkové šití Olomouc, šití nadměrných velikostí, šití svatební módy, šití dekorací do bytu
Šití svatební módy, dámské, pánské a dětské konfekce na zakázku, ale i šití nadměrným velikostem, dekorací do bytu a dětských pokojíčků.
Elektromontáže slaboproudé i silnoproudé, elektroinstalace
Odborné slaboproudé i silnoproudé elektromontáže. Dodávka i montáž rozvaděčů NN včetně i-LON, projektování i revize elektroinstalací od společnosti TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc