Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Stolařství René Košťál Frýdek-Místek, výroba nábytku z lamina, masivu a dýhy, grafické zpracování
Stolařství René Košťál z okresu Frýdek-Místek provádí výrobu nábytku na zakázku, výroba z lamina, masivu a dýhy, provádíme grafické návrhy.
Hodinový soused Frýdek-Místek, stavební i řemeslné činnosti, rekonstrukce, sestavení nábytku, opravy
Nabízím služby hodinového souseda nejen ve Frýdku-Místku, jedná se o drobné opravy, sestavení nábytku, rekonstrukce koupelen, pokládky koberců, sečení trávy, zámkové dlažby a další.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny, přemísťování velkých břemen za pomocí autojeřábu, zemní a výkopové práce.
David Veverka - Jeřábnické práce
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Profesionální rámování a paspartování obrazů či fotek rychle a za příjemné ceny
Rámování a paspartování obrazů i fotek zajistí společnost ARTYG rámy s.r.o., kterou najdete ve Frýdku-Místku. Dále si zde můžete vybrat i dekorace a dárkové předměty.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Kompletní servis hromosvodů - revize, montáž, demontáž, opravy i nátěry
Firma Jana Fabiana z Frýdku-Místku poskytuje montáž, revizi, nátěry, opravy i uzemnění hromosvodů dle platných norem. Zpracuje cenovou nabídku, dodá materiál a provede montáž včetně revizní zprávy.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Elektroinstalační, elektromontážní, elektrikářské práce Frýdek-Místek
Opravy, revize, projekce, elektromontážní práce pro rodinné domy, byty, bytová družstva, firmy, průmyslové areály, obchodní centra atd provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Odstranění poruch na elektroinstalaci – nepřetržitý havarijní servis
Kvalifikovaní elektrikáři z firmy Jana Fabiana poskytují veškerý havarijní servis při poruchách elektroinstalace v Moravskoslezském kraji – především v okolí Frýdku-Místku. K dispozici jsou non-stop.
Specialisté na broušení na plocho i na kulato, vrtání, frézování na horizontální fréze
Specialistou na broušení na plocho i na kulato, na vrtání a na frézování na horizontální fréze je společnost HBP Strojírna s.r.o. se sídlem ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Poskytujeme službu plošného broušení otřepů plechových dílů po lisování na brousícím stroji
Na brousícím (odjehlovacím) stroji provádí plošné broušení otřepů plechových dílů vzniklých po lisování, laserovém řezání či obrábění společnost Lakum KTL, a.s. se sídlem ve Frýdlantě nad Ostravicí.
Jeřábnické práce, manipulace s těžkými břemeny, autojeřábnické práce
Spolehlivé jeřábnické služby v rukou profesionálů naleznete u společnosti David Veverka - Jeřábnické práce z Třanovic u Frýdku-Místku. Zemní práce rychle a efektivně.
David Veverka - Jeřábnické práce
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.