Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, opravy a servis Hradec Králové
Instalatérské práce, revize, opravy a servis, rozvody topení, plynu, vody a odpadů, instalace kotlů, solárů, tepelných čerpadel, bojlerů zajišťuje Pavel Doležal, okres Hradec Králové.
Pavel Doležal instalatérské práce Hradec Králové
Rodinná stavební firma, zateplování, revitalizace a rekonstrukce fasád rodinných domů
Kompletní rekonstrukce fasád pro rodinné, bytové i panelové domy Vám zajistí společnost ANTON A SYN s.r.o. z obce Svobody nad Úpou. Precizní obklady, dlažba i jiné zednické práce.
Elektroinstalační práce, opravy a montáže elektrospotřebičů, sporáků, kotlů a bojlerů
Spolehlivé opravy nejrůznějších domácích spotřebičů Vám zajistí společnost Jiří Flégr – Elektroservis z Hradce Králové. Kvalitní služby od profesionálního a zkušeného elektrikáře.
Studny hlubinné vrty Náchod – technologie i pro kopané studny
Firma POŽI s.r.o. se především specializuje na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů s působností na celém území České republiky.
Strojírenská výroba, zakázkové kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, vrtání, frézování
Kovovýrobu i kovoobrábění dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí RAD Mill s.r.o. z obce Lično – Radostovice. Kompletní služby v oblasti CNC obrábění, frézování i soustružení.
Zámečnické a svářečské práce Cerekvice nad Bystřicí - výroba náhradních dílů v oboru slévárenství
Naše firma MH - KOVO, s.r.o. Cerekvice nad Bystřicí provozuje autodopravu, práce s montážní plošinou MP13 a jeřábnické práce s V3S AD80, zámečnické a svářečské práce.
Vodorovné a svislé hydroizolace Hradec Králové – izolace vlhkých zdí
Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí izolace zdiva proti vlhkosti v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech.
Kvalitní a přesné vytyčování, vyměřování hranic pozemků
Jsme firma, poskytující už 20 let geodetické práce na špičkové úrovni - GON Hradec Králové, a.s. Jaroměř
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, vlastní výroba parkovacích sloupků a dalších kontrukcí
CNC obrábění na moderních strojích či svařování nerezu a hliníku Vám zajistí společnost FRTrading, s.r.o. z obce Nový Hrádek – Rzy. Poskytujeme kvalitní zámečnické práce a kovovýrobu.
Střešní práce, montáž střešních konstrukcí, tesařství, pokrývačství
Střešní práce, tesařství, pokrývačství, montáž střešních konstrukcí, kompletní střechy na klíč, valbové, samonosné, sedlové na domy, přístřešky a altány realizuje Miroslav Novotný.
Řezání plazmou Hradec Králové - pro nerez, ocel, měď a kovové slitiny
V naší firmě ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové nabízíme výrobu kvalitních výpalků dvěma způsoby - řezání plazmou a řezání vodním paprskem.
Svařování TIG, laser, pájení Jičín - nerezové a legované oceli, menší plechové dílce
Naše firma se zabývá svařováním TIG nerezové a legované oceli a menších plechových dílců - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Řezání vodním paprskem řízené počítačem Hradec Králové - bez tepelného namáhání materiálu
Řezání vodním paprskem je moderní, kvalitní a ekologická metoda obrábění široké palety materiálů - ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové
Elektrické vytápění podlahové, přímotopné a akumulační, montáž a instalace
Elektrické topení, vytápění elektřinou, podlahové, přímotopné, akumulační, topné kabely, elektro kotle, kompletní realizaci na klíč zajišťuje ELIT plus CZ s.r.o.
Datové a kamerové rozvody, zabezpečovací systémy, slaboproud
Datové a kamerové rozvody, domácí telefony a zabezpečovací systémy, rozhlasové a televizní signály, montáž, revize a opravy slaboproudu zajišťuje společnost ELIT plus CZ s.r.o.
Elektroinstalační práce silnoproudových elektrických zařízení
Elektroinstalační práce včetně projekce, revize, opravy a servisu silnoproudových elektrických zařízení, generátorů, transformátorů, rozvodů realizuje ELIT plus CZ s.r.o.
Podlahové vytápění Hradec Králové – vytápění do každého interiérového prostoru
Provádíme montáže podlahového vytápění včetně montáže do hůře přístupných míst, komfortní bydlení s podlahovým vytápěním – firma Pavel Reichl Hradec Králové
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Kamenné schodiště Opočno – výroba na míru z vybraných druhů kamene
Kamenné schodiště realizujeme v různých variantách, hlavně však rovné schodiště nebo točité schodiště včetně kamenného zábradlí - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Obrábění Nová Paka -  ručně manipulovatelných dílců
Provádíme obrábění ručně manipulovatelných dílců – ruční obrábění zahrnuje dělení materiálu, soustružení, frézování, vrtání nebo broušení - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Výroba vstřikovacích forem a nástrojů, nástrojárna pro zakázkovou výrobu | Jičín
Výroba vstřikovacích forem a nástrojů je pro naší Nástrojárnu - FONAK Kbelnice, s.r.o. důležitou činností. Vyrábíme především pro zakázkovou a sériovou výrobu. Jsme firma sídlící nedaleko Jičína. Nástroje a formy vyrábíme dle přání zákazníka. Pomůžeme výrobek navrhnout, vyrobíme, dodáme a později můžeme i servírovat. Při konstrukci a ...
Povrchové úpravy kovů pro menší a střední dílce
Provádíme povrchové úpravy kovů zinkováním, niklováním, eloxováním a pasivaci nerezové oceli - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Tepelná čerpadla Vaillant vzduch-voda, země-voda, montáž a servis, topenářské práce
Konečné řešení Vašeho topení a vodoinstalace Vám pomůže nalézt firma Zdeněk Kulhánek z Všestar u Hradce Králové. Zajistíme a zrealizujeme Vám kvalitní tepelná čerpadla včetně ZTI.
Zemní práce, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, výkopy, úpravy rybníků a koryt řek
Profesionální zemní a výkopové práce dle Vašich požadavků Vám zajistí společnost ZEMPRASTAV spol. s r.o. z Tetína. Díky naší technice si poradíme i s úpravou náročného terénu.
Moderní podlahy, profesionální podlahářství
Zajišťujeme prodej a montáž veškerých podlahových krytin z naší prodejny Jeka interiéry – podlahy a dveře Jičín