Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Topenářské práce Karlovy Vary
Potřebujete topenáře? Veškeré topenářské práce v bytech, domech, kancelářích nebo výrobních prostorách zajistí firma Petr Merha, Karlovy Vary.
Vodoinstalace Karlovy Vary
Kvalitní provedení služeb v oboru vodoinstalace, rozvody vody, výměny vodoměrů nebo odpadní rozvody nabízí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Vodoinstalatérské práce Karlovy Vary
Firma Petr Merha se postará o provedení veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací u zákazníků z Karlových Varů a okolí.
Kominické práce, kompletní revize, vložkování, frézování, pravidelné čištění komínů
Kompletní prohlídky Vašich komínů i včetně čistění Vám zajistí společnost Jan Kodalík – Kominictví z Bernova. Provedeme kontrolu komínů, nebo Vám pomůžeme s jeho rekonstrukcí.
Voda, topení, plyn Karlovy Vary
Hledáte odborníky pro obory voda, topení, plyn, kteří Vám namontují nové rozvody nebo vymění potrubí? Spolehněte se na firmu J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Kamenictví Karlovy Vary
Opracování přírodního kamene pro interiérové a exteriérové využití nabízí Kamenictví Tvrdý s.r.o. sídlící nedaleko Karlových Varů. Nabízíme schody, pracovní desky, římsy, obklady, hrobky a další.
Instalatérské práce Karlovy Vary
Potřebujete udělat rozvody vody, topení, plynu a kanalizace nebo vyměnit baterii či spravit kapající kohoutek? Instalatérské práce pro oblast Karlovy Vary a okolí zajistí firma Petr Merha.
Voda, topení, plyn, instalace, kvalitní rozvody a servis především v Karlovarském kraji
JS INSTAL, karlovarská firma působící v oblasti vody, topení a plynu. Zaměstnáváme odborníky z řad topenářů, vodoinstalatérů a plynařů. Optimální řešení, montáž a pravidelný servis Vašich rozvodů.
Sklenářství, zasklívání balkonů, lodžií, oken, výloh, Karlovy Vary
Zasklívání balkonů, lodžií, oken, dveří, výloh, výroba akvárií, skleněných stěn, desek, zrcadel, pískování a broušení realizuje Sklenářství Stará Role - Petr Toth, Karlovy Vary.
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, vodoinstalatér, topenář, plynař, Nejdek
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, montáž a instalace umyvadel, dřezů, WC, kotlů, radiátorů Vám zajistí vodoinstalatér, topenář, plynař Petr Merha z města Nejdek.
Kamenické práce, renovace a výroba náhrobních desek, hrobů, Karlovy Vary
Kamenické práce na zakázku, renovaci náhrobních desek, hrobů, pomníků, výrobu parapetů, obkladů či pracovních desek Vám zajistí Kamenictví Tvrdý s.r.o., Karlovy Vary.
Rozvodnice pro jištění a ovládání elektrických obvodů v budovách, výroba
Společnost ELROZ, a.s. se sídlem v okrese Cheb se zabývá výrobou a montáží rozvodnic, rozvaděčů do rodinných domů, bytových domů a komerčních budov s možností protipožární úpravy.
Módní stylistka - osobní styl v odívání, proměna šatníku
Pro ty, kdo stále hledají osobní styl v odívání, je tu módní stylistka Hana Oliverius. Působí v regionu Karlovy Vary, Plzeň, Praha. S osobní stylistkou je proměna šatníku snadná, nechejte si poradit.
Bytové, komerční i průmyslové podlahářské práce a renovace starších průmyslových podlah
Renovaci průmyslových podlah a pokládku všech druhů podlahových krytin, dřevěných, vinylových podlah, PVC, marmolea, sportovních povrchů, koberců a parket realizuje firma Podlahy Čábelka & Koucký.
Bourací práce a demolice objektů těžkou i ruční technikou
Bourací práce a demolice všech druhů objektů provádí společnost ANTISTAV s.r.o., Karlovy Vary. Zajišťujeme demolice s využitím těžké i ruční techniky.
Realizace protipožárních stavebních konstrukcí pro zajištění požární bezpečnosti
Protipožární stavební konstrukce provádí společnost Lesovská stavební s.r.o. z obce Hájek v Karlovarském kraji. Zajistíme požární bezpečnost a odolnost stavebních konstrukcí a konstrukčních prvků.
Geometrické plány Vám vyhotoví firma JS Inženýrská kancelář Aš, s.r.o.
Veškeré geometrické plány pro Vás zpracuje naše firma JS Inženýrská kancelář Aš, s.r.o. Zhotovujeme veškeré druhy geometrických plánů pro občany, firmy i organizace. Geometrické plány všech druhů pro Vás vyhotovíme v naší geodetické firmě JS Inženýrská kancelář Aš, s.r.o. Geometrický plán pro Vás můžeme zhotovit na zaměření novostavby - pro ...
Strojní zámečník, mechanik
Strojní zámečník seřizování obráběcích strojů opravy obráběcích strojů vedení a kontrola pracovníků ve výrobě
Inženýrská geodézie|Karlovy Vary - pro nové i probíhající stavby
Aby byla budoucí i probíhající stavba či rekonstrukce bezpečná a přehledná, provozuji inženýrskou geodézii v Karlových Varech. Zaměřím inženýrské sítě a zpracuji podrobné a přehledné geodetické dokumenty o provedení stavby. Projdu a zkontroluji všechny fasády a vnitřní prostory budovy a obeznámím Vás o deformacích a konvergencích stávající ...
Geodézie, geodetická činnost, geometrické plány Karlovy Vary
Provádím geodetickou činnost a inženýrskou geodézii pro stavby a rekonstrukce. Pokud máte v úmyslu stavět, vyhledám a vytyčím inženýrské sítě, zpracuji k nim příslušnou dokumentaci a nechám je posoudit správci. Zajistím příslušného geodeta, který dohlédne na zabezpečení budovy během prací. Projdu stávající nemovitost z hlediska deformací ...
Projekce, stavebnictví, inženýrská geodézie Karlovy Vary
Ing. Jitka Tomandlová zajišťuje kompletní geodetické služby na profesionální úrovni. Projekce, stavebnictví i inženýrská geodézie spadá do oblasti naší působnosti. Kompletní služby v oblasti geodezie zahrnují: - Vytyčení staveb - Práce v bodových polích - Mapové podklady zahrnující polohopis i ...
Inženýrská geodézie pro hladký průběh stavby - Karlovy Vary
Stavbě domu, paneláku, ale i komerčních prostor předchází spousta plánování a projekční činnosti. Jedině v případě, že máte v pořádku všechnu přípravnou dokumentaci, si totiž můžete být jistí, že stavba proběhne bez komplikací a podle předepsaných norem. V takových situacích je tu geodetická společnost Ing. Jitky Tomandlové. Nabízíme vám kompletní ...
Zemní a stavební práce Cheb
Firma Ing.Karel Štolba se specializuje na zemní a stavební práce. Dokážeme postavit rodinný dům na klíč již od 1,2 milionu Kč. Dále se zabýváme i jednotlivými úkony: - zateplení fasád - zdění a bourání - tepelné izolace a hydroizolace - pokládání zámkové a interiérové dlažby - další zemní a stavební práce. Více informací ...
Opravy, rekonstrukce, zateplování budov a rodinných domů Františkovy Lázně, Skalná, Cheb
Provádíme opravy, rekonstrukce a zateplování budov a rodinných domů. Pro více informací nás, prosím, kontaktujte.
Pokrývačské, klempířské práce, izolace plochých střech, balkonů, Karlovarský kraj.
Naše firma se specializuje na: -pokrývačské práce -klempířské práce -montáž střešních oken -zajistíme tesařské práce -izolace teras -izolace balkonů -izolace plochých střech. Po dohodě lze i zajistit sádrokartonářské práce. Naše firma má k dispozici veškeré vybavení včetně lešení. V zimním období provádíme odklizení sněhu ze ...