Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Zednické a obkladačské práce Břeclav, vodoinstalatérské práce, realizace staveb
Provádíme zednické, obkladačské a vodoinstalatérské práce. Poskytujeme realizace staveb v okolí Břeclavi.
Malířské a natěračské práce Břeclav, malby stěn, nátěry kovových prvků a konstrukcí, nátěry fasád
Nabízíme kvalitní malířské a natěračské práce, které obsáhnou malby stěn až po nátěr kovových prvků a konstrukcí.
Truhlářské práce a truhlářská výroba - kvalitní nábytek na míru
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do ložnice, dětského pokoje či obýváku od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje truhlářskou výrobu na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Profesionální tesařské práce, jako je například výměna starých krovů či impregnace proti plísním
Veškeré práce spojené s rekonstrukcí a dodávkou střech či poradenství, provádí společnost Josef Hlaváč, Pokrývačství - Klempířství – Tesařství s působností na Břeclavsku a Hodonínsku.
Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů
Zámečnictví a klempířství Břeclav, výroba oplechování, okapové systémy, vložkování komínů, výroba parapetů, svody, různé barevné provedení.
Střecha na klíč podle Vašich představ od jednoho dodavatele s 3D vizualizaci
Kompletní střechy na klíč od jednoho dodavatele jsou ideální volbou, jak ušetřit čas a ulehčit si práci. Brněnská stavební firma Eurodach je profesionálem v oboru střechy a konstrukce.
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Kompletní geodetické práce – geometrický plán, vytyčení hranic pozemku
Kompletní geodetické práce poskytuje firma Geodézie Břeclavsko. Zpracujeme geometrický plán, polohopis nebo výškopis a vytyčíme hranice pozemku.
Geodézie Břeclavsko, s.r.o.
Poskytovatel stavebních a zednických prací, zejména rekonstrukcí
Rekonstrukce bytových jednotek a domů s komplexním servisem od cenové nabídky až k realizaci v Jihomoravském kraji zajišťuje Jiří Chudárek.
Klempířské a zámečnické práce, oplechování a montáž okapů
Oplechování střech, komínů, montáž okapů, svodů, parapetů a jiné klempířské a zámečnické práce realizuje Jaroslav Helešic, okres Břeclav.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev
Malíř Brno, malířské a natěračské práce Znojmo, malování včetně úklidu, míchání barev pomocí počítače, nátěry fasád, nástřik radiátorů, dekorativní omítky, stříkané tapety.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Stabilní střešní konstrukce, dřevostavby, krovy Brno, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáž střešních oken, obklady fasád, dřevěné terasy, atypické dřevěné konstrukce - Kroving s.r.o. Brno
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Zemní a výkopové práce, demolice, terénní úpravy a další práce od profesionálů
Veškeré zemní a výkopové práce, výkopy pro vedení inženýrských sítí, terénní úpravy, demolice, montáž retenčních nádrží a další práce provádí společnost Štambacher s.r.o. v okolí Břeclavi.
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, plynu a topení, prodej příslušenství
Komplexní instalatérské práce, rozvody vody, topení a plynu, prodej příslušenství pro instalatéry v kamenné prodejně zajišťuje společnost Štambacher s.r.o. v blízkosti Břeclavi.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Klempířství a pokrývačství - komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech
Potřebujete renovaci střechy? Komplexní dodávky, montáž a rekonstrukce střech realizuje klempířství a pokrývačství Josef Hlaváč u klientů v Břeclavi i Hodoníně.
Kvalitní střechy na klíč, dále tesařské, pokrývačské a klempířské práce, Břeclav a okolí
Stavební firma Miroslav Lukáš se zabývá tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi v okolí města Břeclav. Stavíme zejména střechy na klíč, dále provádíme rekonstrukce střech a hydroizolace.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy
Betonové, železobetonové konstrukce - betonové stropy pro rodinné a bytové domy, pro průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích.