Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Zakázková výroba kuchyňských linek na míru včetně dodávky a montáže
Zakázkovou výrobu kuchyňských linek na míru podle Vašich představ zajišťuje v okolí Blanska truhlářství a stolařství Legon. Kuchyňskou linku Vám vyrobíme, dodáme a nainstalujeme.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Výstavba elektrického vedení NN a VN, veřejného osvětlení
Distribuční síť nízkého a vysokého napětí v podobě nadzemního či kabelového vedení, trafostanice a veřejná osvětlení pro Vás zrealizuje Energetika Boskovice spol. s r.o.
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány
Dodávky tesařských konstrukcí, střechy na klíč Blansko, dřevostavby, pergoly, krovy, terasy, altány, zahradní domky, stání pro auta, rozhledny, mostky, mlýnská kola.
Lakýrnické práce, lakování automobilů a nábytku, Boskovice
Lakýrnické, autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, průmyslové lakování nábytku a skla zajišťuje společnost Color A.N.P. s.r.o., Boskovice.
CNC a klasické ohraňování, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků
Ohýbání plechů a jiných kovových materiálů může být mnohdy obtížné. Firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice provádí CNC a klasické ohraňování plechů, ohýbání trubek i plechů podle požadavků zákazníků.
Dělení materiálu - řezání kovů laserem a plazmou, vysoká přesnost řezu
Dělení materiálu, řezání kovů laserem a plazmou, řezání libovolných tvarů a otvorů s vysokou přesností řezu provádí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek, zámečnická a karosářská výroba na zakázku od firmy AT Weldsteel s.r.o. v Brně - kvalitní práce zkušených strojírenských pracovníků.
Zakázkové práce - ohraňování, ohýbání a obrábění plechů a trubek
Potřebujete na zakázku ohraňování, ohýbání, sváření, obrábění nebo řezání plechů a trubek? Pak se obraťte na firmu firmu AT Weldsteel s.r.o. v Brně, která se zabývá kovovýrobou.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Svařování konstrukcí - svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování konstrukcí a další svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG, bodové svařování provádí společnost AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Řezání kovů laserem a dělení materiálu plazmou - kovovýroba
Odborníkem na řezání kovů laserem a přesné dělení materiálu plazmou je společnost společnost AT Weldsteel s.r.o. z Brna. V oblasti kovovýroby máme dlouholeté zkušenosti.
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli - metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování barevných kovů, oceli, nerez oceli metodami CO, TIG, MIG, MAG a bodové svařování provádí v Blansku společnost AT Weldsteel s.r.o. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Elektrofyzikální vysoušení a trvalá hydroizolace vlhkého zdiva, sklepů, garáží a skladů Blansko
Vlhký dům? Vlhké stěny? Vlhký sklep? Provádíme elektronické vysoušení a trvalou izolaci zdiva postiženého zemní, kapilární vzlínavou vlhkostí v ČR a na Slovensku elektroosmózou DryPol® systém.
Modely pro slévárny - ořezávací přípravky pro výlisky a lisování plastů
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje modely pro slévárny, ořezávací přípravky pro odlitky, lisování plastů, formy pro vakuové tvarování plastů a slévárenské modely.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Profesionální řezání kovů pomocí plasmy nebo laseru - všechny druhy kovů
Firma AT Weldsteel s.r.o. z Blanska poskytuje profesionální služby v oblasti řezání všech druhů kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem.
Řezání kovů laserem a plazmou - dokonale přesné dělení kovových materiálů
Dokonale přesné dělení kovových materiálů provádí firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice. V oblasti řezání kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem mají dlouholeté zkušenosti.
Tlakové formy pro lisování plastů a formy pro slévárny ze dřeva nebo či syntetické pryskyřice
Firma FORKLIM s.r.o. se zabývá lisováním plastů, slévárenstvím, truhlářstvím, formami pro slévárny a dalšími modelářskými pracemi, se kterými má dlouholetou zkušenost.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
CNC obrábění, frézování  na stroji 3 osé obráběcí centrum Tekwell a 5 ti osé DYNAMIC
CNC obrábění na strojích provádí firma FORKLIM s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s prací na tříosé obráběcím centrum Tekwell i pětiosém centru DYNAMIC.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Slévárenské modely - kvalitní modely z klasických i moderních materiálů
Kvalitní slévarenské modely a modelová zařízení z klasických i moderních materiálů Vám zajistí profesionální služby zkušených modelářů z firmy FORKLIM s.r.o.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Zpracování plechu, strojní díly z plechů a profilů, strojírenská výroba
Zpracování plechu, svařování, CNC ohýbání, obrábění, řezání, strojní díly z plechů a profilů, povrchovou úpravu zajišťuje strojírenská výroba Dendera a.s., okres Blansko.