Řemeslo je manuální dovedností, díky které můžete využívat řadu služeb především ruční výroby. Kromě klasických a více známých řemesel si můžete vybrat i produkty ruční výroby, jako jsou sochařství, košíkářství, zpracování kůže a kožešin, zlatnictví a klenotnictví, čištění textilu a oděvů, kamnářství, věštění, grafologie a mnoho dalších řemesel.

Profesionální vrtání a řezání betonu s celorepublikovou působností
Chcete-li dispozičně upravit svůj panelákový byt či do svého rodinného domu přivést novou přípojku, vyřešíme to za vás.
Štukaterství – obnovení fasád a interiéru na historických budovách
Obnova historických fasád a interiérů. Repliky historických fasád i vlastní originální návrhy. Výroba odlitků, zhotovení a oprava sgrafit i tažení říms a profilací.
Pokladka stropních konstrukcí, ocelové výztuže stropů
Stavíte rodinný či bytový dům? Plánujete výstavbu firemní budovy? Pokud Vaše budova bude mít více pater je zapotřebí provést stropní konstrukce. Ty Vás zhotoví společnost ATTRACTIVE WORK s.r.o.
ATTRACTIVE WORK s.r.o.
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, Olomouc
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, broušení a frézování stavebních materiálů, vyřezávání otvorů realizuje společnost Ing. Jiří Sotolář, Olomouc.
Jádrové vrtání železobetonu a betonu moderní diamantovou řezací technikou
Pro usnadnění a zjednodušení přestavby či demolice je ideální moderní diamantová řezací technika, kterou využívají ve firmě DAGETT 66 (Kopřivnice, Nový Jičín) k jádrovému vrtání železobetonu a betonu.
DAGETT 66, s.r.o.
Rámování obrazů, zrcadel a vazby diplomových prací, knih
Rámařství a knihařství Petra Jilíková Uherské Hradiště přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj na rámování obrazů, zrcadel i vazby diplomových prací, knih a dalších tiskovin.
Gravírování technických štítků pro stroje - laserové i mechanické gravírování CNC frézou
V oblasti gravírování poskytuje pan Ivo Janšta z Velké Bíteše kompletní služby. Specializuje se na gravírování štítků pro stroje, laserové i mechanické CNC frézou.
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost
Kartářky, výklad karet po telefonu Praha, partnerský horoskop, věštění z karet, diskrétnost a ohleduplnost při výkladu z karet.
Řezání otvorů do betonu, vrtání a broušení betonu, řezání živice Brno
Specialista na řezání otvorů do betonu, jádrové vrtání a broušení betonu, špičkové vybavení a odborník v tomto odvětví je firma BBG-BENDA, s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Vrtání a řezání betonu, konstrukcí, komunikací, vrtání prostupů pro rozvody, kotevních otvorů
Vrtání a řezání stavebních konstrukcí diamatovými nástroji, jádrové vrtání železobetonu, vrtání prostupů pro rozvody a technologie, vrtání kotevních otvorů od BBG-BENDA, s.r.o., Brno.
BBG-BENDA, s.r.o.
Řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, řezání panelů diamantem, kvalitní práce
Řezání panelů diamantem, řezání betonu, železobetonu, konstrukcí, jádrové vrtání betonu diamantovými nástroji to vše provádí firma BBG-BENDA s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Nože z damašku s rukojetí z exotických dřevin, slonoviny, mamutoviny nebo paroží
Zakázkovou výrobou a prodejem nožů z damascénské oceli s rukojetí z exotických dřevin, slonoviny, mamutoviny nebo různých typů paroží se zabývá nožířství Jiří Čurda.
Jádrové vrtání betonu, železobetonu diamantovým nástrojem, řezací technikou Brno
Jádrové vrtání betonu a železobetonu diamatovým nástrojem. Vytváření prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výrobce ručně kovaných damaškových nožů, nožů z damaškové (damascénské) oceli
Zkušeným a prověřeným výrobcem kvalitních ručně kovaných nožů z damašku, respektive damaškové či damascénské oceli, je umělecká kovářská dílna Jiřího Čurdy z Rešic
Výklad karet, esoterika i léčitelství, věštkyně a kartářka Plzeň, telepatie a čtení z ruky
Věštění budoucnosti z křišťálové koule i kávové sedliny provádí Ivana Regina Kupcová Sádlová z Kozolup u Plzně. Poskytujeme prvotřídní esoterické služby včetně seminářů a kurzů.
Řezání panelů diamantem. Vaše rekonstrukce bytu či domu - nové otvory do stěny.
Řezání panelů diamantem zaručuje rovný a čistý řez. Nové otvory do stěny od firmy BBG-BENDA, s.r.o., Brno jsou bezkonkurenční. Ani železobeton je nezastaví.
BBG-BENDA, s.r.o.
Preparování loveckých trofejí, věrné preparáty jako živé
Preparování loveckých trofejí všech druhů zvířat, srnky, jelena, šelem, zebry či medvěda, věrné preparáty jako živé za použití moderních technologií vytváří Preparace Pekař spol. s r.o.
Jádrové vrtání, vrtání do betonu Praha – vysoce přesné, bez vibrací a nadměrného hluku
Vysoce přesné vrty s minimem otřesů nebo odstranění celých betonových ploch zajistí jádrové vrtání do betonu nebo kamene, které nabízí firma Josef Kuneš z Prahy
Josef Kuneš
Astrologie, sestavování osobních horoskopů, léčba těla i duše pomocí energie rukou
Rizika, příčiny a následky v oblasti lidského těla Vám pomůže vyléčit zkušená astroložka HVĚZDOPRAVEC Ing. Pavla Baudyšová Jirků z Prahy 5. Pomocí astrologie Vám vyřešíme spoustu problémů.
Řezání podlah, řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou.
Řezání podlah, řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou se specializuje firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna. Řezačky spár diamantovým řezným kotoučem.
BBG-BENDA, s.r.o.
Stříhání hliníkových plechů Praha – dělení kovů pomocí nůžek
Nastříháme Vám hliníkové plechy pomocí přesných nůžek na kov v naší provozovně na Praze 5. Přistříháme plechy z hliníku, ale naše nůžky si poradí i s nerezí a ocelí, podle toho, jak tvrdý plech je. Hliníkové plechy nastříháme až do šířky 3100 m. Běžně provedeme stíhání u slzičkových plechů, které jsou slitinou ALMG3 až do tloušťky 6 mm. Pokud ...
Vyřezání otvoru, dveří do nosné zdi paneláku, betonu vám provedou vyškolení pracovníci
Potřebujete-li vyřezat otvor či dveře do nosné zdi v domě či paneléku, tak se obraťte na specialisti z firmy Nikol se sídlem v Hranicích, kteří se zaměřují na diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva.
Diamantové řezání a vrtání do betonu a panelu - přesné vrtání otvorů ve výškách i pod vodou
Firma Nikol s.r.o. sídlící v Olomouckém kraji poskytuje služby v oblasti diamantového řezání a vrtání do betonu a panelu. Přesné a bezpečné vrtání bez vibrací i v extrémních podmínkách.
Módní stylistka - osobní styl v odívání, proměna šatníku
Pro ty, kdo stále hledají osobní styl v odívání, je tu módní stylistka Hana Oliverius. Působí v regionu Karlovy Vary, Plzeň, Praha. S osobní stylistkou je proměna šatníku snadná, nechejte si poradit.
Diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva - rychle, spolehlivé a kvalitní
Odborníky na řezání a vrtání betonu hledejte ve firmě Nikol s.r.o. - tyto specializované stavební práce vám zajistí rychle, spolehlivě a kvalitně nejen v Přerově, ale také v celém Olomouckém kraji.