Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Jeden den chovatelem v zoo Ústí nad Labem - postarejte se o slony nebo o pavilon exotária
Zoologická zahrada Ústí nad Labem Vám nabízí možnost splnit si dětský sen. Staňte se na jeden den chovatelem v zoo. Vybrat si můžete mezi chovatelem slonů a chovatelem v pavilonu exotária.
Zoologická zahrada Ústí nad Labem - zoo pro školky, zážitkové programy
Navštivte zoo v Ústí nad Labem a seznamte se se zvířaty z celého světa. Za zvířátky můžete přijít soukromě nebo v rámci školky. Nabízíme krmení zvěře nebo se můžete stát na jeden den chovatelem.
Zážitkové programy ZOO Ústí nad Labem nabízí nejen krmení zvířat
Krmení zvířat a další zážitkové programy v ZOO Ústí nad Labem jsou tady od každého, kdo miluje exotická zvířata. Toužíte po tom, setkat se třeba se slony naživo? ZOO Ústí nad Labem vám to umožní. Stačí, když využijete naše zážitkové programy. Na jeden den se díky nim můžete stát chovatelem nebo se zúčastnit krmení zvířat v ZOO. Co si ...
Děláme svět snadnějším
Provoz Crazy Music Baru v Mostě Provoz CrazyRadio.cz Vývoj a prodej specializovaného software (Bar a Restaurace, Hotel a Penzion, Radio Profesional, BarCode Generator a další) Zastupování internetových rádií Zastupování autorů a interpretů
Terezínské ghetto - modlitebna a replika mansardy přiblíží život v ghettu
Znáte terezínské ghetto? A víte o tom, že v Terezíně můžete vidět i modlitebnu?
Památník Terezín
Národní kulturní památka Terezín vás zve k prohlídce koncentračního táboru
Ještě jste nenavštívili národní kulturní památku Terezín a rádi byste se dozvěděli více o našich dějinách, které se dotkly celé Evropy?
Památník Terezín
Památník Terezín připomíná krutou historii dalším generacím
Terezín neodmyslitelně patří do našich dějin. A připomínat si historii, i když byla děsivá a krutá, je i v dnešní době velmi důležité.
Památník Terezín
Magdeburská kasárna Terezín
Bývalá Magdeburská kasárna byla zrekonstruována a otevřena v roce 1997. Stálá expozice Magdeburské kasárny: - Replika vězeňské ubikace z doby ghetta - Hudba v terezínském ghettu - Výtvarné umění v terezínském ghettu - Literární tvorba v terezínském ghettu - Divadlo v terezínském ghettu. V budově Magdeburských kasáren sídlí ...
Památník Terezín
Muzeum ghetta Terezín
Muzeum ghetta v Terezíně bylo otevřeno v roce 1991 v budově bývalé terezínské školy. Expozice vznikla ve spolupráci s bývalými vězni terezínského ghetta. Terezín v tzv. konečném řešení židovské otázky 1941–1945. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Památník Terezín
Tryzna Kever Avot na Židovském hřbitově Terezín
Tryzna Kever Avot na Židovském hřbitově se uskuteční 9. září 2012 od 11 hod. u krematoria na Židovském hřbitově v Terezíně. Jedná se o vzpomínkovou akci k uctění židovských obětí nacistické genocidy v českých zemích.
Památník Terezín
Potisk reklamních materiálů Děčín
Společnost Gama tisk Vám nabízí kompletní tiskařské služby. Naše služby: - potisk reklamních materiálů - potisk triček a textilu - výroba razítek - otvírak PET lahví - klíčenky s žetonem - potisk zapalovačů - foliový tisk - ražba - ofsetový tisk - transferový tisk - digitální tiskový plotr VersaCAM - knihtisk.