Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Videostreaming z Vaší akce od privátních akcí po megakoncerty
Videostreaming – živé vysílání z Vaší akce zajistí včetně nejen na platformách a Facebook, YouTube, Skype WebM, Webex včetně simultánního překladu společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Umělecká galerie Praha, obrazy přírody, portréty
Jedna z nejvyhledávanějších českých malířek Ivana Kotýnková Vás zve do své prodejní galerie Art ateliér Kotynkova, V Olšinách 709/45 v Praze – Strašnicích.
Umělecká a reklamní agentura, pořádání eventů, plesů, večírků i koncertů na klíč, Praha
Zorganizovat nezapomenutelný večírek či firemní párty dokáže společnost nova-Art s.r.o. z Prahy 2. Reklamní agentura s bohatými zkušenostmi i vlastní produkcí.
Dabingové služby a lokalizace videí - odhlučněná zvuková kabina
Máte k dispozici video v cizojazyčné verzi, které potřebujete upravit do češtiny či dalších jazyků? Využijte dabingové služby video studia POLAS z Prahy!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Vstupenky na kulturní akce nejen v České republice, ale také v okolních státech
Předprodej platných vstupenek na nejrůznější kulturní akce pořádané nejen na území České republiky, ale také v okolních státech nabízí SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Žižkovské předplatné - abonentní vstupenky na září - prosinec 2019
Žižkovské předplatné na září - prosinec 2019, abonentní vstupenky na čtyři představení různých divadel a spolků v Žižkovském divadle Járy Cimrmana v Praze.
Natáčení jízdy aut, záběry ze statických kamer i kamer v pohybu
Natáčení automobilových scén pro film, reklamy a videoklipy za použití kamerových vozů a upravených vleků realizuje společnost Shootmakers s.r.o., Praha 5.
Sledujte program Žižkovského divadla Járy Cimrmana
Sledujte programovou nabídku populárního Žižkovského divadla Járy Cimrmana a nenechejte si ujít možnost navštívit přestavení, která Vás zajímají.
Žižkovské divadlo J. Cimrmana – soutěž o vstupenky každý týden
Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově pořádá pravidelně každý týden pro své diváky soutěž o vstupenky na svá představení.
Kamerová technika, střihové pracoviště - pronájem Praha
Video studio Polas nabízí pronájem kamerové techniky a střihového studia.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Vstupenky do Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze – rezervace on-line
Chcete navštívit legendární Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově? Pak využijte možnosti rezervace vstupenek on-line přímo z pohodlí Vašeho domova.
Videa na webové stránky vkládejte výhradně ve vysoké kvalitě, stránky tak i oživíte
Jistě mi dáte za pravdu, že každou webovou stránku oživí video. Číst v dnešní době téměř nikoho nebaví, ale videa si prohlíží každý. A možná byste se divili, nakolik nás ovlivní kvalita videa.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Připravujeme představení na podzim – rezervujte si vstupenky již nyní
Legendární Žižkovské divadlo Járy Cimrmana nezahálí a již nyní připravuje pro své příznivce pestrý program divadelních představení na tento podzim.
On-line video přenosy a virtuální studia od video studia Polas
Video přenosy z virtuální studia zajistí video studio Polas - osvědčený dodavatel na trhu audiovizuálních služeb se skvělými referencemi přes pětadvacet let.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Audiovizuální prezentace od profesionálů z renomovaného video studia, Praha
Každá společnost chce prezentovat své výrobky a služby potenciálním zákazníkům co nejefektivněji. Audiovizuální prezentace jsou řešením, které dokáže zaujmout!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Žižkovské divadlo připravuje bohatý program divadelních her a inscenací
Legendární Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze na Žižkově připravuje pro své příznivce na další období bohatý program divadelních her a inscenací jako Afrika, Habaďůra, Pub in the Glade a další.
Vydavatelství a nakladatelství vydávající odborné publikace z oboru elektrotechniky a ICT
Sdělovací technika s.r.o., nakladatelství s dlouholetou tradicí přináší odborné informace znalcům z oborů elektrotechniky, telekomunikace, ICT, multimédií a televizního vysílání.
Výroba tiskovin, časopisů i dalších materiálů Praha - na zakázku podle Vašich návrhů
Hledáte firmu, která vám vyrobí tiskoviny, časopisy, kalendáře i další materiály na zakázku podle Vašich návrhů pomocí kvalitního offsetového tisku? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Ticketportal předprodej vstupenek Praha - prodejce předprodejní sítě vstupenek Ticket Art
Kde v Praze v Novém Městě koupit vstupenky na jakoukoliv kulturní akci? Přece u společnosti SPORTTURIST – SPECIAL
Divadlo Járy Cimrmana, představení, festivaly, Praha, Žižkov
Jste příznivci fiktivního českého génia Járy Cimrmana? Chcete zhlédnout divadelní hru z pera dvojice Svěrák – Smoljak? Zavítejte do Žižkovského divadla J. Cimrmana v Praze na Žižkově.
Reklama v rádiu se dostane do povědomí posluchačů | RADIO UNITED TOTAL
Reklama v rádiu má velký potenciál, a to zejména u společnosti RADIO UNITED TOTAL. Jsme celoplošná rádiová síť, kombinující dohromady silné a tradiční rozhlasové značky.
Lesní zoo Praha Chuchle – seznámení se zvěří naší přírody
V lesní zoo Malá Chuchle v Praze se mohou děti seznámit se zvěří naší přírody a vyslechnout poučný komentář. Děti, které navštíví zookoutek, uvidí přes třicet druhů různých zvířat, které mohou nalézt v našich lesích. Klenoty zahrady je rys ostrovid a jelen lesní. Tříhodinový program zahrnuje komentovanou prohlídku, ukázky stop, peří či lebek ...
Produkční agentura na klíč Praha
Produkční agentura na klíč - Romax Praha. Jak by bylo krásné, kdybyste měli na starosti pořádání kulturní, společenské nebo sportovní akce a nemuseli byste ani hnout prstem. Kdyby někdo za vás zarezervoval místo konání, zajistil ozvučení, osvětlení, moderátora, hostesky, zařídil výzdobu a postaral se o zapůjčení stanů nebo o montáž pódia. ...
Akce pro mateřské školky Praha - Když les usíná, seznámení se zvířaty
Pro mateřské školky máme akci Když les usíná, blízké seznámení s lesními zvířaty a nočními lovci. Naši odborníci navštíví Vaší školku v Praze a blízkém okolí. Zatímco denní zvěř se ukládá ke spánku, budí se noční lovci a připravují se ke svému životu v nočním lese. Navštívíme mateřské školky s programem „Když les usíná“ a předvedeme malým ...
Zajištění hudební produkce
Zajistíme pro vás hudbu jak klasickou(vážnou)tak i jazz a moderátorku