Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Kouzelník,  Jižní Čechy, Česká republika.
Moderní kouzelnická vystoupení na všechny druhy akcí. Kouzlení se živými zvířaty, mizení člověka, levitace a jiné iluze dle přání. Kouzla pro děti i dospělé. Celá Česká republika.
Prodej originálních obrazů a kolekcí-vhodné pro firmy a sběratele
Galerie Glance 4 ART má ve svém portfoliu díla předních umělců – malířů, fotografů a sochařů. Zaměřujeme se na české a zahraniční umělce, kteří v sobě mají obrovský potenciál a jejichž díla patří ke špičce současné moderní tvorby. Impulsem k založení moderní galerie současného umění byla absence podobných galerií na trhu a poptávka po ...
Pozvánka na slavnostní otevření Galerie 4 ART.
Slavnostní otevření Galerie Glance 4 ART dne 5.11.2011 na náměstí Přemysla Otakara II. Srdečně Vás zveme na slavnostní otevření Galerie Glance 4 ART, které se bude konat dne 5.11.2011 na náměstí Přemysla Otakara II. Hlavní program začne v 18.00 hod. Programem Vás bude provázet moderátorka a bavička Iva Pazderková. Vystoupí zpěvačky Katarina ...
Světelná, zvuková technika České Budějovice.
Prodej, montáže, servis a pronájem: -světelná i zvuková technika pro disco a bary. POZOR !!! PŘI OBJEDNÁVCE NAD 10000Kč SLEVA 5% !!!