Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Krematorium na Židovském hřbitově
Až neuvěřitelných 30 000 obětí bylo v Krematoriu Židovského hřbitova zpopelněných v letech 1942 – 1945. Připomínku této hrozné doby mohou dnes návštěvníci vidět prostřednictvím stálé expozice.
Památník Terezín
Muzeum veteránů, expozice starých automobilů a motocyklů s dobovými artefakty
Historické automobily, motocykly, modely, nářadí, audiovizuální program o automobilovém průmyslu můžete shlédnout v Muzeu U Veterána, Olomoucký kraj.
Magdeburská kasárna
Přiblížit kulturní život lidí v židovském ghettu, zavzpomínat na osobnosti této doby a ukázat podmínky, ve kterých vězni žili, se snaží zrekonstruovaná Magdeburská kasárna Památníku Terezín.
Památník Terezín
Stálá expozice historie textilního průmyslu v Městském muzeu na královéhradecku
Expozici historie města Dvůr Králové nad Labem a textilního průmyslu si Vaše rodina nemůže nechat ujít. Navštivte muzeum s ukázkami historických platidel, hraček i skleněných výrobků a fotoaparátů.
Modlitebna – unikátní prostor s nástěnnými malbami a texty
Neobyčejný dojem na své návštěvníky udělá unikátní prostor modlitebny z doby bývalého židovského ghetty, který je vyzdoben unikátními nástěnnými malbami a texty.
Památník Terezín
Památník Terezín u Litoměřic – památník židovských obětí z dob nacistické okupace
Čas od času je třeba si připomenout i temné stránky naší historie, poučit se z chyb. Součástí naší historie je i místo dnešního Památníku Terezín u Litoměřic.
Památník Terezín
Maturitní plesy Plzeň
Pořádáte maturitní ples a hledáte vhodné místo pro jeho konání s velkým sálem, hudbou, osvětlením a dostatečnou kapacitou pro hosty? Ideálním místem je Hudební klub Horní Bříza u Plzně.
Vánoce Flora Olomouc - kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů a tradiční vánoční trhy
Vánoce Flora Olomouc budou opravdu bohaté - čeká na vás kouzelná vánoční atmosféra, výstava betlémů, tradiční vánoční trhy a krásně ozdobený a nasvícený vánoční strom!
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Taneční kurzy Plzeň
Největší sál v okrese v Hudebním klubu Horní Bříza u Plzně nabízí ideální zázemí tanečního parketu, míst k sezení pro diváky a baru pro občerstvení k pořádání oblíbených tanečních kurzů.
Vydavatelství a nakladatelství vydávající odborné publikace z oboru elektrotechniky a ICT
Sdělovací technika s.r.o., nakladatelství s dlouholetou tradicí přináší odborné informace znalcům z oborů elektrotechniky, telekomunikace, ICT, multimédií a televizního vysílání.
Vánoce Flora Olomouc - živý betlém, prodej vánočních stromečků, ozdob
Přicházejí jedny z nejkrásnějších dnů v roce, a proto navštivte Výstaviště Flora Olomouc, a.s., kde na vás čekají tradiční vánoční trhy se zábavným doprovodným programem a živým betlémem.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Výroba tiskovin, časopisů i dalších materiálů Praha - na zakázku podle Vašich návrhů
Hledáte firmu, která vám vyrobí tiskoviny, časopisy, kalendáře i další materiály na zakázku podle Vašich návrhů pomocí kvalitního offsetového tisku? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Hudební klub Plzeň
Hudební klub Horní Bříza u Plzně nabízí své společenské prostory s největším tanečním sálem v okrese k pořádání diskoték, společenských událostí, bálů, koncertů, tanečních kurzů nebo akcí pro děti.
Kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci - výstava betlémů, tradiční trhy a vánoční strom
Přijďte s námi oslavit jedny z nejkrásnějších dnů v roce - kouzelné Vánoce na Floře v Olomouci jsou opět tady. Čeká na vás krásná výstava betlémů a také krásný vánoční strom.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Zastoupení kapel, umělců v ČR - koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival
Umělecká agentura September Zlín má výhradní zastoupení známých kapel, umělců. Zprostředkovává koncerty The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival, Elvis Presley revival po celé ČR.
Koncert skupiny PROTEĎ v restauraci na Pyšelce - Čerčany 21.10.2017 19.00
V restauraci Pyšelka se uskuteční letošní jediný koncert moravské kapely Proteď v Čechách.
Dancing Heads – Tančící hlavičky, DIRAMI – Miroslav Rais
Dancing Heads – Tančící hlavičky, ojedinělou a originální zábavu na akcích Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais, se sídlem v Rychnově u Jablonce nad Nisou.
DVD videodiskotéka DJ Mirka Raise, umělecký program, laser show
DVD videodiskotéka, projekce na plazmových a LED TV, pouštění videoklipů, prezentací, SMS brána, laser show, umělecký program poskytuje Umělecké agentury DIRAMI – Miroslav Rais.
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka DJ Mirka Raise, hudební program na akcích
KARAOKE Show & DVD Videodiskotéka, hudební program na akcích, projekce, ozvučení, světelné efekty Vám zajistí Umělecká agentura DIRAMI – Miroslav Rais.
Grand Prix PEPA 2017 v Opavě - 39. ročník prestižní mezinárodní soutěže v kulturistice a fitness
Přijďte se podívat na významnou soutěž Grand Prix PEPA Opava 2017, která se uskuteční 28. října ve Slezském divadle v Opavě. Představí se špičkoví čeští i evropští borci v kulturistice a fitness.
Vesnické muzeum Želechovice, obec s historií a archeologickým nalezištěm v okrese Olomouc
Obec Želechovice s historií, archeologickým nalezištěm, kaplí sv. Cyrila a Metoděje, Vesnickým muzeem Želechovice se nachází poblíž města Uničov v okrese Olomouc.
Ticketportal předprodej vstupenek Praha - prodejce předprodejní sítě vstupenek Ticket Art
Kde v Praze v Novém Městě koupit vstupenky na jakoukoliv kulturní akci? Přece u společnosti SPORTTURIST – SPECIAL
Divadelní představení pro děti a dospělé od 2 do 99 let – Litvínov
Docela velké divadlo, o.p.s. se sídlem v historické divadelní budově v Litvínově a stálou scénou v Divadle U hasičů nabízí pestrý program představení pro dospělé i dětské diváky diváky od 2 do 99 let.
Fotokoutek, mobilní fotoateliér - originální zábava na svatbu, párty a oslavu
Připravte pro hosty originální zábavu, na kterou budou rádi vzpomínat. Party-fotobudka.cz Opava je mobilní fotoateliér vhodný na svatby, párty a oslavy, kde vytvoříme kreativní a památeční fotografie.