Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Kultura Klubcentrum v Ústí nad Orlicí - kino, divadlo, koncerty, festivaly, přednášky
Nabízíme kulturní program pro všechny věkové kategorie, rezervační a prodejní systém on-line - Klubcentrum Ústí nad Orlicí kulturní dům
Moderní tanec – kurzy pro začátečníky i pokročilé - České Budějovice
Baví Vás pohyb a chcete se zdokonalit v moderním tanci? Zavítejte na kurzy moderního tance pro začátečníky i pokročilé, které v Českých Budějovicích pořádá Trained Motion Systematics s.r.o.
Zoologická a botanická zahrada v Plzni s teraristickou expozicí
Zoologická zahrada v Plzni s botanickou zahradou a teraristickou expozicí AKVA Tera, komentované prohlídky a ukázky hadů, ještěrů, žab, obojživelníků či ryb.
Kamerová technika, střihové pracoviště - pronájem Praha
Video studio Polas nabízí pronájem kamerové techniky a střihového studia.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
ORIN – inzertní noviny Hradec Králové
Vydáváme inzertní čtrnáctideník ORIN s atraktivními bonusy Náchod Rychnov Hradec Králové Litomyšl
Módní přehlídky pro obce, města - akce pro občany napříč generacemi
Butik Zlechov přichází s možností pro obce a města, domluvit si módní přehlídky. Akce pořádáme hlavně v regionu Zlínský kraj, využijte šanci uspořádat pro své občany něco mimořádného.
Pořádání kulturních akcí v Boskovicích, pronájem prostor pro akce
Pořádání kulturních a společenských akcí, koncertů, divadel a besed v Boskovicích, pronájem prostor pro akce realizuje Kulturní zařízení města Boskovice, příspěvková organizace.
Městské kulturní centrum Hořovice s bohatým kulturním programem ve Společenském domě
Navštivte jeden z koncertů, který pro Vás pořádá Městské kulturní centrum Hořovice v okresu Beroun. Perfektní atmosféra, kvalitní hudba a zvuk v podání nejlepších kapel, herců a jiných umělců.
Městské činoherní divadlo Kladno, drama, komedie, muzikál
Městské činoherní divadlo Kladno s profesionálním hereckým souborem a pestrým žánrovým repertoárem drama, komedie, muzikál, klasické i současné tituly.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů, tanečních kurzů, pronájem sálů pro firemní akce
Divadelní představení, přednášky, koncerty, hudební pořady a další akce Vám zprostředkuje Kulturní klub ŽEBRÁK, p.o. z okresu Beroun. Kvalitní dávka kultury na jednom místě.
Vstupenky do Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze – rezervace on-line
Chcete navštívit legendární Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově? Pak využijte možnosti rezervace vstupenek on-line přímo z pohodlí Vašeho domova.
Zoologická zahrada Olomouc s atraktivními expozicemi a komentovaným krmením zvířat
Užijte si den s našimi exotickými zvířaty, která si pro Vás připravili pracovníci ze Zoologické zahrady Olomouc, příspěvková organizace. Zažijte ideální rodinný výlet s nevšedními zážitky.
Kino Jirkov – místo pro kulturní zážitky a akce
Kino Jirkov s moderním promítacím vybavením, pohodlnými sedačkami a kapacitou 224 míst je nejen místem pro kulturní zážitky, ale také pro umístění Vaší reklamy nebo pořádání kulturních akcí.
Pro volné chvíle i vzdělávání Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Naše Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás všechny zve na přednášky, pozorování slunce, pozorování planet, pozorování večerní oblohy a další doprovodný programy.
Muzeum zemědělské techniky pořádá akci Žňový den - Žně našich dědů
V areálu zemědělského podniku Pravčice proběhne 25.8.2018 akce Žně našich dědů, kterou pořádá Muzeum zemědělské techniky našich dědů, Josef Netopil a synové. Srdečně všechny zveme na Žňový den.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Videa na webové stránky vkládejte výhradně ve vysoké kvalitě, stránky tak i oživíte
Jistě mi dáte za pravdu, že každou webovou stránku oživí video. Číst v dnešní době téměř nikoho nebaví, ale videa si prohlíží každý. A možná byste se divili, nakolik nás ovlivní kvalita videa.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Docela velké divadlo vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě – kostýmy, masky, rekvizity
Volné sdružení skvělých herců vystupujících pod názvem Docela velké divadlo, o.p.s. vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě kostýmy, rekvizity a masky ze svých představení.
Připravujeme představení na podzim – rezervujte si vstupenky již nyní
Legendární Žižkovské divadlo Járy Cimrmana nezahálí a již nyní připravuje pro své příznivce pestrý program divadelních představení na tento podzim.
Muzeum stavebnice MERKUR, vláčky, historie, expozice, e-shop
Muzeum stavebnice MERKUR s výstavou Ocelového města, plechovými vláčky a jinými exponáty, e-shop nejznámější hračky se nachází v Polici nad Metují.
Galaktická stezka s jedenácti nejznámějšími nebeskými objekty
Projděte si galaktickou stezku s jedenácti nejznámějšími nebeskými objekty v naší Mléčné dráze - Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
On-line video přenosy a virtuální studia od video studia Polas
Video přenosy z virtuální studia zajistí video studio Polas - osvědčený dodavatel na trhu audiovizuálních služeb se skvělými referencemi přes pětadvacet let.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Národopisné muzeum Žiželice – stálá vlastivědná expozice řemesel a cechů
Navštivte národopisné muzeum v Žiželicích se stálou expozicí, která zachycuje slavnou dobu rozkvětu řemesel a cechů.
Audiovizuální prezentace od profesionálů z renomovaného video studia, Praha
Každá společnost chce prezentovat své výrobky a služby potenciálním zákazníkům co nejefektivněji. Audiovizuální prezentace jsou řešením, které dokáže zaujmout!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Žižkovské divadlo připravuje bohatý program divadelních her a inscenací
Legendární Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze na Žižkově připravuje pro své příznivce na další období bohatý program divadelních her a inscenací jako Afrika, Habaďůra, Pub in the Glade a další.
Přírodní zahrada pro ekologické zahradníky a rodiny s dětmi
Navštívit se svou rodinou včetně dětí přírodní zahradu rodiny Bochníčkových ve Slavonicích můžete kdykoliv, na své si přijdou ale i ekologičtí zahradníci