Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Novus Origo z Polné Jihlava, ohňová show, šermířské souboje, světelná show
Nabízíme vystoupení fire-show, light-show, šerm z období gotiky, nebo zajišťujeme akce s historickým nádechem od A do Z - Novus Origo z Polné Jihlava
Mastozadax – vstup na památku zdarma za útratu v restauraci, hotelu a dalších podnicích
Získejte zdarma vstupenku na znojemské atrakce při návštěvě kavárny, restaurace nebo za ubytování. Za útratu ve vybraných podnicích obdržíte zdarma volňásek na atrakci dle Vašeho výběru.
Restaurace U Letců Hradec Králové - aktuální program koncertů
Přijměte naše srdečné pozvání k poslechu i tanci, pořádáme zahradní country koncerty nejlepších skupin - Restaurace U Letců Hradec Králové
Letní koncerty Hradec Králové - program nejen country koncertů
Přijďte si k nám poslechnout to nejlepší z rozmanité hudební scény - Restaurace U Letců Hradec Králové
V areálu strakonického hradu se nachází Muzeum středního Pootaví Strakonice
Srdečně Vás zveme na své expozice, vernisáže a jiné akce – Muzeum středního Pootaví Strakonice. Navštívit můžete i vyhlídkovou hradní věž Rumpál či zrekonstruovanou černou kuchyni.
Digitalizace, přepis a archivace videa z analogových či digitálních kazet na DVD
Přepis, digitalizaci a archivaci videokazet nabízí video studio Polas z Prahy 6. Díky němu nepřijdete o žádné dříve natočené video a zachráníte tak rodinné vzpomínky.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Západočeské muzeum v Plzni, stálé expozice, výstavy, komentované prohlídky, přednášky, koncerty
Západočeské muzeum v Plzni nabízí nejen pro školy čtyři stálé expozice, dva výstavní sály a knihovnu.
Brněnské muzeum Moravská galerie – jedno z největších muzeí v České republice
Muzejní instituce výtvarného umění, vernisáže, výstavy, kurzy, kulturní akce, výukové programy pro umělecké i klasické školy, nabídky výtvarných kurzů, organizace projektů v Moravské galerii v Brně.
Kulturní dům v Záluží s restaurací, pořádání plesů, koncertů, maturitních plesů, společenských akcí
Kulturní dům v Záluží s restaurací, pořádání plesů, koncertů, maturitních plesů, společenských akcí, možnost využít přísálí, bar či přípravu jídel a obsluhu.
Městské divadlo Kladno – novinky pro následující sezónu
Bohatý divadelní program, mnoho nových divadelních her pro podzim roku 2021, opět v provozu městské divadlo Kladno – znovu otevřeno po dlouhé covidové přestávce.
Spoty, šoty, TV reklamy, promo videa, virály natočí video studio POLAS
Spoty, šoty, TV reklamy, promo videa, dokumenty, virály, sponzorské vzkazy, instore i PR snímky či videa z virtuálního světa na klíč Vám natočí video studio POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Specializovaný časopis A-Z ELEKTRO – novinky z elektro, energetiky
Odborný časopis A-Z ELEKTRO specializovaný na vědu, výzkum, techniku, energetiku, robotizaci a elektroinstalaci vychází jako dvouměsíčník od společnosti GIVERSDON s.r.o.
Reklama v rádiu na oblíbených stanicích Radio Beat i Rádio Impuls
Reklama v rádiu, která se na oblíbených rádiových stanicích Radio Beat, Kiss rádio nebo Rádio Impuls dostane k opravdu širokému okruhu posluchačů?
Vzdělání zábavou – výukové programy pro střední školy a školní exkurze
Vzdělání formou zábavy pro studenty středních škol v ekotechnickém centru – obohaťte znalosti studentů prostřednictvím výukových programů a exkurzí v ekotechnickém centru v Třebíči.
Reklama v rádiu – levné a efektivní oslovení cílové skupiny | Radio United
Reklama v rádiu – levné a efektivní oslovení cílové skupiny. Vložte svou reklamu do rádia a oslovte své cílové skupiny levným a efektivním způsobem.
Jak funguje energie - výukový a zábavný program pro žáky mateřských a základních škol
Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči pořádá pro děti mateřských a základních škol výukový program Jak funguje energie. Věda a technika s projektem Alternátor je zábava.
Postprodukce klipů, filmů i virálních videí pro soukromníky i firmy
Natočením obrazových či zvukových materiálů práce na filmu, klipu či firemním spotu nekončí. Právě naopak. Teď přichází zásadní fáze - postprodukce.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Obrazy, kresby, grafiky a plastiky - příjem do aukčního a komisního prodeje
Máte doma obrazy nebo jiná umělecká díla? Nabídněte je do nadcházející aukce, kterou pořádá Galerie KODL dvakrát ročně ve Velkém sále pražského Žofína.
Osvěta a prevence - závislosti na návykových látkách pro žáky druhého stupně ZŠ a SŠ
Program osvěta a prevence závislosti na návykových látkách a hracích automatech určená pro žáky druhého stupně ZŠ a studenty SŠ je tématem jedné z výstav v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Poučení a zábava v ekotechnickém centru pro rodiče s malými dětmi
Zábavu, tvůrčí činnost i ponaučení z oblasti přírodních věd a ekologie naleznou v ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči rodiče a jejich ratolesti.
Vyzkoušejte si naše polyfunční exponáty v rámci volného času či vzdělávání se
Jedinečným způsobem jak trávit volný čas nebo vzdělávat sebe i vaše blízké je návštěva ekotechnického centra Alternátor v Třebíči, kde si můžete vyzkoušet různé zajímavé polyfunkční exponáty.
Globální oteplování a změna klimatu - osvětový program pro žáky ZŠ a SŠ
Problematiku globálního oteplování a změny klimatu žákům přiblíží osvětový a vzdělávací program v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí
Kulturní a informační centrum města Velešín, provoz kina a pořádání kulturních akcí, dětská divadelní představení,
Jediné science-centrum na Vysočině – zábava pro celou rodinu
V science-centru na Vysočině si přijde na své celá rodina. Zábavné interaktivní expozice pro Vás připravuje Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči.
Výukové programy pro střední školy ve science-centru
Výuku přírodních věd, zeměpisu či environmentální výchovy si mohou žáci středních škol zpestřit některým z výukových programů v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči.