Rádi se bavíte a chcete vymyslet vhodný program pro sebe, přátele nebo rodinu? V oblasti kultury a zábavy najdete spoustu možností, jak naložit s volným časem. Můžete navštívit kino, divadlo, operu, diskotékové bary a centra, koncerty, různé bary či kluby, festivaly nebo se zabavit třeba doma a pořídit si různé druhy vybavení pro skvělou zábavu.

Putovní multimediální výstava Trnkova Zahrada na pomezí výstavy, divadelního představení a animovaného filmu
Vydejte se na výstavu plnou radosti a fantazie. Na putovní výstavě Trnkova Zahrada v prostorách Louckého kláštera ve Znojmě prožijete příběh Zahrady prostřednictvím nevšední multimediální výstavy.
Originální, netradiční a vtipné svatební karikatury od Svatba vesele
Společnost Svatba vesele nabízí netradiční a originální kreslení svatebních karikatur přímo na Vaší svatební zábavě, jako originální a vtipný dárek.
Půjčovna kostýmů na maškarní ples, masopust či na dětské představení, provoz Městského divadla
Provoz půjčovny kostýmů i Městského divadla zajišťuje společnost Znojemská Beseda, která se stará o kulturní a společenské akce ve městě Znojmo. Pronájem celých kostýmů či jen jejich částí.
Inzertní noviny ORIN patří do každé domácnosti
Inzertní noviny ORIN – čtrnáctideník pro Rychnov, Náchod, Ústí nad Orlicí a přilehlé oblasti
Unikátní prohlídka Znojemského podzemí a expozice pivovarnictví
Poznávejte krásy i historické a kulturní památky města Znojma – Znojemská Beseda Vás zve na prohlídku unikátního Znojemského podzemí a také na exkurzi pivovarnictví.
Instruktážní videa, filmy a dokumenty - natáčení od profesionálů Praha
Nejlepším způsobem, jak představit zákazníkovi své produkty či služby je v dnešní době natočení instruktážního videa, filmu či dokumentu
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Kulturní centrum Tylův dům Polička – kulturní akce, vzdělání mládeže v regionu
Máte chuť vyrazit do kina, na koncert nebo začít chodit do zajímavého kroužku, který může být vhodný pro vaše zdraví? Tohle vše a mnohem více nabízí kulturní centrum Tylův dům Polička.
Unikátní muzeum Salvador Dalí – stálá expozice nedaleko Václavského náměstí
Přemýšlíte kam o víkendu vyrazit? Navštivte jedinečnou výstavu Salvador Dalí v Praze, která je jen pár kroků od Václavského náměstí.
Filmový a seriálový dabing a tvorba titulků od dabingové společnosti DW Agentura, s.r.o.
DW Agentrura, s.r.o. je Pražská dabingová agentura, která v nahrávacích studiích zajišťuje kvalitní dabing a titulky pro Vaše filmové, seriálové a další projekty.
Dárkové koše a originální kytice Praha 7 – rodinná firma s dlouholetou praxí
Byli jste pozvání na velkolepou oslavu a nevíte jaký dárek, je na tuto událost vhodný? Rozhodně dárkový koš nebo kytice, protože ty se hodí na každou příležitost.
Klaun Hopsalín Ostrava – zábavné programy a společenské akce pro děti a dospělé
Blíží se narozeniny Vašeho dítěte a vy byste mu chtěli uspořádat opravdu originální oslavu, ze které budou všichni jeho spolužáci a rodiče úplně paf?
Hudební kapela, skupina Infinity - koncerty pro obce, města, hudba na firemní akce
Hudební kapelu Infinity z regionu Zlín můžete znát jako předskokany skupiny Reflexy, organizuje však mnoho vlastních akcí i koncerty, které pořádají obce či města i firemní akce.
Zveřejněte svůj inzerát v inzertních novinách ORIN
Neváhejte a výhodně inzerujte ve vyhlášených inzertních novinách ORIN - inzertní noviny pro Rychnov, Náchod, Ústí nad Orlicí a přilehlé oblasti.
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Divadlo U Hasičů s.r.o. - Praha - Vinohrady
Divadlo U Hasičů s.r.o. se nachází v sousedství Vinohradského divadla v Praze na Vinohradech a nabízí komediální představení pro dospělé i dopolední program pro školy (bezbariérový přístup).
Městské kulturní středisko Sobotka - Královehradecký kraj
Městské kulturní středisko Sobotka se stará o kulturní a společenské akce ve městě Sobotka, které se nachází v Královehradeckém kraji. Nejznámější osobností Sobotky je básník a dramatik Fráňa Šrámek.
Památník Terezín – severočeský památník obětí nacistického režimu z doby druhé světové války
Chcete se dozvědět více z historie druhé světové války? Hledáte reálné důkazy o nacistických procesech a násilích na rasových menšinách na našem území?
Památník Terezín
Herna s okamžitou výplatou výhry na ruku a jackpoty
V herně SYNOTtip CASINO KARVINÁ vyplácíme výhru ze všech herních pozic ihned na ruku. V našem kasinu můžete také vyhrát jackpot.
Soukromé a rodinné oslavy, narozeniny, svatby a dětské večírky na střelnici
Zažijte netradiční oslavu narozenin a uspořádejte akci na střelnici Warzone, která je nedaleko Brna, Blanska a Vyškova. Naše prostory se hodí pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby i dětské večírky.
Digitální televize Kuki TV s možností sledování na smartphonu, tabletu i notebooku včetně zpětného shlédnutí
Digitální televizi Kuki TV s možnosti zpětného shlédnutí pořadů a filmů až 7 dní zpětně a přehráváním na mobilech, tabletech i notebooku poskytuje Alf servis.
Alf servis, s.r.o.
Redakce a vydavatelství časopisu Elektrotechnika v praxi - možnost inzerce
Technické nakladatelství a vydavatelství BAEL má redakci odborného časopisu Elektrotechnika v praxi, který vychází 6x ročně v celé ČR i Slovensku a je určen pro všechny zájemce o elektrotechniku.
BAEL Jindřich Babarík
Profesionální videa z virtuálního prostředí za přijatelnou cenu
Profesionálně natočená videa prakticky z jakéhokoliv prostředí můžete velmi jednoduše získat v novém virtuálním studiu video studia POLAS z Prahy. A navíc za dostupnou cenu!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Pořádání akcí, konferencí, kongresů, firemních teambuildingů Praha, incentivní pobyty, eventy
Naše firma z Prahy poskytuje profesionální DMC a produkční služby pro meetingy, incentivy, konference a akce konané v Praze a celé ČR.
Galerie Klatovy / Klenová, výstava plastik, obrazů, kreseb, grafiky, fotografií
Galerie Klatovy / Klenová nabízí ve svých prostorách na zámku ke shlédnutí výstavy plastik, obrazů, kreseb, grafiky, fotografií a jiných uměleckých děl.
Výstava Salvador Dalí, adventní galavečery v Praze
Nová výstava pařížského surrealisty v Praze. Salvador Dalí v samém srdci Prahy! Unikátní expozice Vás čeká ve výstavním prostoru Salvador Dalí – Enigma.