Kompletní služby v oblasti učetnictví, daní a auditorství vám poskytnou specializované firmy a kvalifikovaní pracovníci. Můžete tak využít služby jako podvojné a mzdové učetnictví, vedení personální agendy, daňové a účetní poradenství, daňovou evidenci, zastupování na úřadech, audit firem, projektů, institucí, forenzní audit a další služby.

Daňová evidence včetně daňového poradenství
Jsme spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti daňové evidence. Samozřejmostí je také poradenství v této oblasti.
Rekonstrukce, vedení a zpracování účetnictví - daňové poradenství
Rekonstrukce účetnictví, vedení i zpracování provádí v Ostravě a okolí Ing.Kateřina Mlýnská, která nabízí také daňové poradenství.
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky a firmy
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky, firmy, družstva, obecní úřady a podobné v Ostravě a okolí zpracuje spolehlivá firma Ing. Kateřina Mlýnská.
Odklad daní - posunutí termínu daňové povinnosti
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina mlýnská Vám poskytne odklad daní. Nabízíme komplexní služby v oblastí daňové evidence a účetnictví. Posuneme Vám termín daňové evidence.
Elektronická komunikace s úřady pro lepší správu podnikání
Elektronickou komunikaci s úřady pro lepší správu podnikání Vám zajistí spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti daňové evidence a účetnictví.
Zpracování daňového přiznání i účetnictví
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská Vám zajistí zpracování daňového přiznání i účetnictví v Ostravě a okolí.
Mzdy, zpracování mezd Havířov, Karviná, Frýdek-Místek, Ostrava – Moravskoslezský kraj
Nabízíme komplexní služby v oblasti účetnictví a zpracování mezd v Moravskoslezském kraji. Provádíme: - zpracování mezd - rekonstrukci mzdového účetnictví - tvorbu a zavádění systému účtování - zpracování účetního rozvrhu klienta - vedení účetnictví a skladového hospodářství - zpracování přiznání k DPH - vedení účetního deníku a ...
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
ZPRACOVÁNÍ DAŇOVÝCH PŘIZNÁNÍ A ÚČETNICTVÍ
Nabízím zpracování účetnictví pro malé a střední podnikatelské subjekty a všechny typy daňových přiznání (i pro nepodnikatele - daň z nemovitostí aj.) Zastupování na úřadech a odklady přiznání do 30.6....SPOLEHLIVOST A PROFESIONALITA.
Daňové přiznání za rok 2013.
Zpracuji vaše daňové přiznání za rok 2013 spolu se zpracováním vašich dokladů i zpětně. Nabízím dále vedení mzdové a personální evidence spolu s daňovým poradenstvím. To vše za přijatelné ceny.
Nabídka vedení účetnictví nebo daňové evidence
Nabídka vedení účetnictví (i online), vedení daňové evidence, zpracování daňových přiznání, zpracování mezd, rekonstrukce účetnictví, zpracování DPH, souhrnné hlášení, intrastat, finanční agenda.
Daňové poradenství | Český Těšín, účetnictví
Daňové poradenství v Českém Těšíně provádí firma DAINPO, spol. s r.o. Poskytujeme tyto služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a vedení persobální agendy - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání právnickým a fyzickým osobám
Komplexní účetní služby - mzdy, personalistika, daňová evidence, daňové přiznání
Na personalistiku, zpracování mezd, daňového přiznání a daňové evidence se zaměřuje Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová, která své služby v oblasti účetnictví poskytuje v Havířově a okolí.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Zpracování účetnictví, účetní služby, účetní a daňové poradenství Havířov, Karviná
Nabízíme komplexní služby v účetnictví: - zpracování účetní závěrky - vedení účetnictví - podvojné účetnictví - mzdová agenda - zpracování mezd - účetní poradenství - daňové poradenství.
Vedení, zpracování účetnictví, účetní závěrky Havířov, Karviná
Naše účetní kancelář nabízí kompletní služby v oblasti účetnictví: - vedení účetnictví - zpracování přiznání k DPH - zaúčtování účetních dokladů - zpracování účetní osnovy a dlouhodobých směrnic - vedení pokladní a hlavní knihy - zpracování účetní závěrky, zpracování knihy jízd - inventarizace zásob a investičního majetku - ...
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Geodetické práce - komplexně
GIS-STAVINVEX je akciová společnost zabývající se inženýrsko - investiční činností, měřickými a geodetickými pracemi, technicko - ekonomickým poradenstvím a automatickým zpracováním dat.