SPOROS Consulting s.r.o.

SPOROS Consulting s.r.o.

Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Oddlužování Znojmo, Moravský Krumlov
Společnost ZNOJREAL, s.r.o. se sídlem ve Znojmě nabízí: -oddlužení pro fyzické osoby i podnikatele, řešení osobního bankrotu, oddlužnění, insolvenční řízení, řešení dluhů, exekucí Znojmo, Moravský Krumlov a okolí. Více informací najdete na webových stránkách.
Insolvence, oddlužovaní Znojmo, Moravský Krumlov
Společnost ZNOJREAL, s.r.o. se sídlem ve Znojmě nabízí: - zpracování insolvenčních návrhů, insolvence Znojmo, Moravský Krumlov - oddlužení fyzických osob, podnikatelů, OSVČ - oddlužování v rámci Insolvenčního zákona. - prvotní seznámení s podstatou oddlužení. Více informací najdete na webových stránkách.
Oddlužení fyzických osob, podnikatelů, OSVČ Znojmo
Společnost ZNOJREAL, s.r.o. se sídlem ve Znojmě zajišťuje: - poradenství v oblasti právní a ekonomické - zpracovává insolvenční návrhy - oddlužení fyzických osob, podnikatelů, OSVČ Znojmo - oddlužení v rámci Insolvenčního zákona. Více informací najdete na webových stránkách.
Účetnictví, daně, daň, Znojmo,Moravský Krumlov, Miroslav
RAWESSA s.r.o., Mgr. Radmila Wasserbauerová v oblasti Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou nabízí služby: -vedení účetnictví, účetní -účetní poradenství -zpracování daňového přiznání, daně, daň -vedení evidence a mzdové agendy, nzdová agenda. Zastupování klientů na úřadů.
Účetnictví
Nabízím externě vedení účetnictví a účetní poradenství pro malé a střední firmy, včetně zastupování na finančním úřadě.
Vymáhání pohledávek, exekuční příkaz Znojmo,Brno
Vymáhání pohledávek, exekuční příkaz Znojmo,Brno. Firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. pro Vám má své služby: -vymáhání pohledávek od A do Z, vymáhání pohledávky -včetně mimo soudního vyrovnání -exekuční příkazy -spolupracujeme s právní kanceláří a exekučním úřadem.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Finanční leasing Znojmo, Třebíč, Jihlava, Brno
Finanční leasing Znojmo, Třebíč, Jihlava, Brno Působíma ne trhu již 20let a zabýváme se leasingovým a úvěrovým financováním. Hlavní obory, kam směřujeme největší objem financování: -zemědělství -stavebnictví -služby soukromého sektoru. Finanční leasing: Preferované předměty financování: -zemědělské stroje a ...
Splátkový prodej Znojmo, Třebíč
Splátkový prodej Znojmo, Třebíč. Poradí, vyřídí splátkový prodej je pro klienty, který vyžaduje kratší dobu splácení 6, 12, 18, 24, 36 měsíců. Bude vlastníkem předmětu nebo u předmětů. Minimální cena předmětu 1 mil. Kč bez DPH. Finanční leasing na zemědělské stroje a technologie, strojírenské stroje a technologie, stavební a manipulační ...
Finanční leasing, obchodní úvěry Znojmo
Finanční leasing – zemědělské, strojírenské, stavební a manipulační stroje, osobní a nákladní automobily od firmy Firma S MORAVA Leasing, a.s.
Finanční, operativní leasing Znojmo, Třebíč, Jihlava, Brno
Finanční, operativní leasing Znojmo, Třebíč, Jihlava, Brno. Finanční leasing. Preferované předměty financování: -zemědělské, strojírenskí, manipulační stroje a technologie -komunální stroje a zařízení. Do standardní nabídky patří: -nízké leasingové koeficienty -splácení v české koruně nebo euru -fixní splátky -splátky s ...
Účetnictví, účetní, daně, daňové poradenství,mzdy, Znojmo
U 99 David Špaček nabízí pro oblast Znojmo své služby: -vedení účetnictví, účetní, daňová evidence -zpracování, podání daňových přiznání -ekonomické poradenství -personalistika, mzdy -zastupování klientů na úřadech -kontrola, opravy účetnictví minulých období -poradenství, konzultace.
Oddlužení,insolvence, Znojmo, osobní bankrot,Moravské Budějovice
Firma Ing. Josef Taufer nabízí své služby v oblasti Znojmo, Moravské Budějovice, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou. Služby: -oddlužení osob, domácností -oddlužení firem,oddlužení firmy -sepisování insolvenčního návrhu,dlužnické, věřitelské, zaměstnanecké -sepisování přihlášek pohledávek věřitelů -zastupování věřitelů v ...
Znalecký odhad Znojmo, odhadce Znojmo
Ing. Jiří Ptáček nabízí: -znalecký odhad v oboru nemovitosti ve Znojmě -odhady na stavby, pozemky, trvalé porosty, lesní porosty a pozemky, rybníky v rámci jihomoravského kraje -oceňování nemovitostí -rychle, kvalitně a profesionálně.
Znalecké odhady nemovitostí
nabízím rychle a kvalitně vypracování znaleckých odhadů v oboru nemovitosti (stavby,pozemky, trvalé porosty, lesní porosty a pozemky, rybníky) v rámci JM kraje