Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Finanční poradenství, úvěry,hypotéky Jižní Čechy, Praha
Nabízíme služby v oblasti hypoték, úvěrů,finančního poradenství,dlouhodobých i jednorázových investic. Přizpůsobíme se vašim možnostem. Kolik chcete měsíčně splácet, nemáte žádné poplatky za vedení účtu , či předčasnému splacení. Nebojte se využít našich služeb. Spokojenost našich klientů je na prvním místě.
Hypotéky,úvěry,finanční poradenství České Budějovice, Praha
Nabízíme služby ve finančním poradenství,jako jsou hypotéky,refinancování hypoték,úvěry,dlouhodobé a jednorázové investice. Sami si určíte kolik chcete platit, nejsou žádné poplatky za vedení účtu , nebo předčasném zplacení hypotéky , či úvěru. Není již za potřebí nového odhadu nemovitosti, či dokladu o příjmu. Pro OSVČ zařídíme vše na základě ...
Služby advokátní kanceláře, Tábor.
Služby advokátní kanceláře Mgr. Vítězslava Dohnala zahrnují: -právní poradenství -zastupování v soudních či správních řízeních, -včetně Nejvyššího správního soud, Ústavního soudu a Evropského soud pro lidská práva -sepisování smluv a dalších právních úkonů -zpracovávání právních rozborů -školení ve všech oblastech práva -zpracovávání ...
Finanční a pracovně-právní poradenství České Budějovice
Nabízíme finanční služby, pracovně-právní poradenství, poradenství organizační struktury.
Makléřská společnost, pojištění České Budějovice.
Makléřská společnost. -pojišťovací makléř, agent -pro podnikatele, firmy, státní správu, města, obce, kraje -tvorba pojistných smluv, optimalizace, správa -likvidace pojistných událostí.
Daňové, účetní a auditorské služby České Budějovice.
Auditorské služby. Daňové poradenství. Účetní služby.
Účetní služby, České Budějovice.
Účetnictví v IRFS (mezinárodní účetní standarty), zpracování účetnictví podnikových subjektů. Daňová evidence, podvojné účetnictví, zpracování mezd.
Audit, daně, účetnictví, České Budějovice.
Náš odborný tým nabízí služby založené na dlouhodobé praxi a hlubokých znalostech v daných oblastech-audit, daně, účetnictví. Poskytujeme komplexní poradenství určené pro tuzemskou i zahraniční klientelu.
Účetnictví, daně České Budějovice.
Účetnictví, daňová evidence, vedení a rekonstrukce účetnictví a daní včetně služeb souvisejících.
Právní služby ve všech oborech práva Tábor.
Zakládání společností, pracovní právo, vymáhání dluhů, vypořádání majetku, sepisování smluv, zastupování před soudy, rozvody, reklamace, stavební právo, přestupkové řízení.
Služby,požární ochrana České Budějovice
Provádím: - požární ochranu -značení únikových cest -školení požární ochrany -bezpečnost staveb a jsem soudní znalec v oboru požární ochrany.
Finanční poradenství České Budějovice.
Finanční služby, pracovně-právní poradenství, poradenství organizační struktury.
Pracovně-právní poradenství České Budějovice.
Služby: -finanční služby -pracovně-právní poradenství -poradenství organizační struktury.
Stolní, společenské hry, eshop Jindřichův Hradec.
Provozuje eshop, který Vám nabízí hry a hračky pro děti i dospělé. Najdete zde stolní a společenské hry, karetní hry, stavebnice, hlavolamy, skládačky, puzzle i plyšové hračky. Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika, daňová přiznání, skladová evidence, Intrastat, účetní poradenství.
Nabídka komplexních ekonomických služeb
Podnikatelským subjektům v jižních Čechách nabízíme: - vedení účetnictví - daňové poradenství, zpracování daňových přiznání - zpracování mezd a související personalistiky - zastupování před státními institucemi - další ekonomické služby
Advokátní kancelář České Budějovice.
Právo: -obchodní, občanské, finanční. Poradenství: -zastupování u soudu -sepisování smluv.
Advokátní kancelář, advokátní služby Písek
V rámci poskytovaných služeb v oblasti rodinného práva zpracujeme návrhy pro rozvod manželství, zpracujeme a podáme návrhy na úpravu poměrů k dětem, vše včetně případného zastoupení před soudem. V rámci poskytovaných služeb v oblasti pracovního práva zpracujeme pracovní smluvy včetně jejich dodatků, výpovědí, dohody o ukončení pracovního poměru, ...