Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech
Finanční a mzdová analýza Praha, ekonomické analýzy nákladů v tabulkách a v grafech, porovnání Vašich osobních nákladů, odhad Vašich mzdových nákladů.
Daňový poradce Karlovy Vary
Vedení účetnictví, zpracování daní a daňových přiznání, řešení účetních problému i daňové optimalizace v Karlových Varech realizuje Hana Oktábcová.
Vedení účetnictví Praha - externě, interně, kombinovaně
Pro účetnictví bez chyb a následných nepříjemností s úřady nabízí živnostníkům a firmám společnost PREMISOFT s.r.o. z Prahy účetní služby s možností volby externí, interní nebo kombinované spolupráce.
Daňový účetní servis Praha – jistota správného výpočtu daní
Certifikovaný účetní a daňový poradce Ing. Richard Schuh z Prahy nabízí služby daňového účetního servisu s garancí správného výpočtu daní a možnosti odkladu daňového přiznání.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Daňové poradenství Hradec Králové, finančně ekonomické poradenství, soudní znalectví, likvidace
Daňové poradenství Hradec Králové, finančně ekonomické poradenství, soudní znalectví, likvidace, právní pomoc, správa konkurzní podstaty.
Zprostředkování výhodných rodinných domů formou aukce a veřejné dražby
O prodej rodinných domů za velmi výhodné ceny se vám postará firma PROKONZULTA a.s, jež zajišťuje aukční a veřejnou dražební činnost nejen nemovitostí pro zájemce, klienty z Brna a blízkého okolí.
Bezkonkurenčně nejbezpečnější a nejlepší finanční poradenství v Praze a okolí
Hledáte účetní společnost pro vaši firmu? Jste živnostník a potřebujete pomocnou ruku s menším účetnictvím a zpracováním daní? Nevíte si rady s finanční stránkou vaší domácnosti?
Znalecké posudky – odhad ceny nemovitosti, možnost odhadu online
Znalecký posudek nemovitosti při nákupu nebo prodeji nemovitosti zajistí v okolí Břeclavi realitní kancelář ESKO-MAX s.r.o.. Odhady ceny nemovitosti provádíme i online.
Účetní služby pro firmy i OSVČ Praha – více času na podnikání
Máte vlastní firmu nebo jste OSVČ a vedení účetnictví je pro Vás noční můrou? Spolehnout se můžete na účetní služby firmy EKMA PLUS, s.r.o. se sídlem v Praze.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Právní zastupování podnikatelů a firem - obchodní právo
Právním zastupováním podnikatelů a firem se zabývá naše zkušená advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Poskytujeme kvalitní služby nejen v oblasti obchodní práva.
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, vedení daňové evidence, zastupování klientů na příslušných úřadech.
Kontrola a sepsání smlouvy o převodu bytu, domu - služby v oblasti práva nemovitostí
Komplexní služby v oblasti práva nemovitostí poskytuje naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Postaráme o kontrolu a sepsání smlouvy o převodu bytu a domu.
Komplexní účetní služby Vsetín, vedení účetnictví, zpracování daňové evidence, daňová přiznání
Poskytujeme kvalitní a spolehlivé účetní služby včetně mzdové agendy, zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, daň z přidané hodnoty, DPH, zastupování při jednání na úřadech.
Nezávislé audity a prověrky, přezkoumání hospodaření a ověření dotací
Auditoři společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. provedou nezávislé audity, přezkoumání hospodaření a ověření dotací pro různé organizace, firmy, obce a další subjekty.
Vyřízení hypotéky pro bytová družstva, pomoc s financováním revitalizací domů, poradenství
Veškeré služby pro bytové domy, například vyřízení hypoték, financování a doporučení odborníků při revitalizaci domů, poradenství atd. zajistí společnost TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. Ostrava.
Pozemky z aukce a veřejné dražby – prodej levných stavebních parcel
Stavební parcely, lesy i zemědělské areály za výhodné ceny prodává společnost PROKONZULTA s.r.o. z Brna formou veřejné dražby a aukce do společného či samostatného vlastnictví.
Insolvenční správce, pomoc při platební neschopnosti
poradenství v hospodářské krizi, insolvenční správce, platební neschopnost, vymáhání pohledávek v ČR i SR, platební rozkazy, exekuce to vše a více zajistí firma FABIAN & PARTNERS z Brna
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech
Poskytování účetních a poradenských služeb, daňová evidence Zlín, zastupování na úřadech, kompletní vedení mzdové agendy, účetní závěrky, zpracování daňového přiznání.
Daňová přiznání pro fyzické a právnické osoby
Daňové přiznání pro fyzické i právnické osoby z Prahy a okolí vyhotoví bezchybně a v termínu ve společnosti EKMA PLUS, s.r.o.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Prodej průmyslových areálů a jiných nemovitostí v aukci nebo veřejné dražbě
Aukce a dražby nemovitostí pořádá společnost PROKONZULTA, a.s. z Brna. Vydražte rodinný dům, byt, pozemek, kousek lesa nebo klidně průmyslový areál za výhodných podmínek.
Elektronické aukce nemovitostí, pozemků a podniků - ověřená aukční společnost
Jsme ověřená aukční společnost PROKONZULTA, a.s. z Brna a realizujeme aukce nemovitostí, pozemků a podniků také elektronickou formou. Zajistěte si byt, rodinný dům či lesní pozemek za výhodné ceny.
Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram
Vedení účetnictví, zpracování mezd, zpracování daňových přiznání Příbram, daňová evidence, daňové a ekonomické poradenství, příprava auditu a jeho případné zajištění, silniční daň.
Právník, advokát na rozvod manželství - návrhy k rozvodu manželství a majetkovému vyrovnání
Chystáte-li se rozvést, můžete využít právních služeb advokátní kanceláře Mgr. Pavla Andrleho z Ostravy, který Vám zajistí návrh na rozvod manželství a vyhotovení smluv o majetkového vyrovnání.
Poradenství a zřizování různých typů pojištění pro fyzické osoby i pro bytové domy
Poradenství v oblasti pojištění, ať už pro fyzické osoby nebo pro bytové domy, jejich vyřizování zajistí profesionální tým společnosti TOMAN FINANCE GROUP s.r.o. Ostrava.
Dobrovolné dražby pro movité, nemovité věci a pohledávky jako forma zpeněžení
Realizací prodeje formou dobrovolné dražby se zabývá společnost Naxos Ostrava a.s., která je jednou z největších investičních a realitních firem v České Republice, působící na trhu již řadu let.