Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Silnoproudé, slaboproudé rozvody, instalace - kompletní realizace v oboru silnoproud, slaboproud
Vhodné řešení pro silnoproudé i slaboproudé instalace, rozvody dodá společnost ELPO systém Zlín-Klečůvka - Zlínský kraj. Provádíme kompletní realizace v oboru slaboproud, silnoproud.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.
Servis bílé techniky, chlazení a prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky
Společnost Duo Servis Elektro zajišťuje servis bílé techniky a chlazení v lokalitě Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky a také prodej dílů na myčky, pračky, sporáky, lednice, chladničky.
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Prodej a náhradní díly na pračky, sporáky, myčky-bílá technika
U firmy Duo servis elektro Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, sporáky, myčky i další spotřebiče. Zabýváme se i prodejem bílé techniky různých značek. Dodáváme i na Vsetín.
Jen rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče a elektronika výhodně - prodejna i eshop
Firma Komisárna-elektro provozuje eshop, kde pořídíte rozbalené, nepoužité elektrospotřebiče či elektroniku. Pro zájemce z lokality Zlín, Zlínský kraj funguje i kamenná prodejna.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Varné desky, náhradní díly na pračky, myčky-eshop, prodejna
U firmy Duo servis elektro Otrokovice-okres Zlín pořídíte náhradní díly na pračky, myčky, sporáky a nové vestavěné, volně stojící spotřebiče i varné desky. Provozujeme eshop.
Střežení kamerovým systémem se spolehlivou identifikaci pachatele
Ochraňte sebe i svůj majetek spolehlivým kamerovým systémem od společnosti PSWNET Zlín s.r.o., která se specializuje na dodávky a instalaci kamerových a bezpečnostních systému.
Prodej, servis elektrických spotřebičů - elektrické trouby, sporáku, ohřívače vody
Společnost ELEKTROSERVIS Zlín poskytuje servis elektrických spotřebičů, v lokalitě Zlínský kraj - opravujeme elektrické trouby, sporáky, ohřívače vody. Zabýváme se i prodejem domácích spotřebičů.
Chytrý dům-inteligentní elektroinstalace, ovládání domu, domácnosti
Inteligentní ovládání domu, domácnosti sníží náklady na provoz domu a chytrý dům Vám poskytne komfort. Realizace inteligentní elektroinstalace v okrese Zlín provádí firma KVE-mont.
Instalace zabezpečovacích systémů-profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100
Ochraňte svůj majetek a pořiďte si profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100 od firmy KVE-mont, která v okrese Zlín provádí instalace zabezpečovacích systémů.
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Dálkově ovládaný alarm Jablotron 100 - elektronické zabezpečení bytu, domu, firmy
Kvalitní dálkově ovládaný alarm Jablotron 100, je ideální elektronické zabezpečení Vašeho domu, bytu i firmy. Firma KVE-mont se postará o montáže v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Satelitní a anténní technika - montáž, servis a nastavení antény
Firma PSWNET Zlín s.r.o. provádí služby a servis v oblasti výpočetní techniky, kamerových systémů, satelitní a anténní techniky.
LED světelné zdroje, osvětlení, pásky - LED technologie je cesta k úsporám
Společnost IMONT s.r.o. Zlín je dodavatel LED technologie v regionu Zlínský kraj. Je snadná cesta k úsporám - pořiďte LED světelné zdroje, osvětlení, pásky s dlouhou životností.
Výroba, instalace typizovaných elektrických rozváděčů NN - všeho druhu
Společnost ELINS PLUS s.r.o. je výrobce typizovaných elektrických rozváděčů všeho druhu. Výroba je zaměřena na elektrické rozváděče NN - průmyslové i domovní.
Audiovizuální technika s kvalitním řídicím systémem včetně instalace
Ucelené řešení audiovizuální techniky s kvalitním řídicím systémem, projekcí, ozvučením, řízením světel, klimatizace a dalších běžně používaných komponentů realizuje firma IMAGE CZ s.r.o. ze Zlína.
Instalace kamerových, zabezpečovacích systémů
O instalace kamerových, zabezpečovacích systémů se postará v regionu Zlín firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice.
Průmyslové, kancelářské, zdravotnické LED osvětlení, svítidla pro sportovní areály-výroba, prodej
Firma VM elektro s.r.o. Machová-Zlín je výrobce LED osvětlení - výroba je zaměřena na LED průmyslové, kancelářské, zdravotnické osvětlení, svítidla pro sportovní areály.
Frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci-eshop
Eshop firmy KONEL Zlín je specializovaný na frekvenční měniče pro průmyslovou automatizaci, pro pracovní, jednoúčelové stroje, jeřáby, čerpadla, 3fázové motory a další.
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.