Prodej a montáž automatických praček a sušiček od ověřených výrobců
Kvalitní elektrické spotřebiče všeho druhu prodává firma Jiří Chmelař - LIBOLI s.r.o. z Humpolce. Přijďte si k nám vybrat ze širokého sortimentu automatických praček a sušiček od ověřených výrobců.
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Elektrospotřebiče, drogerie a železářské zboží pro dům i zahradu, e-shop, Náměšť nad Oslavou
Vysoce kvalitní domácí spotřebiče i elektrospotřebiče naleznete na e-shopu či v kamenném obchodě společnosti ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. v Náměšti nad Oslavou.
Výroba kompletace a montáž příslušenství a dílů vzduchotechniky
Vyrábíme vzduchotechnická zařízení, vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu, zajišťujeme příslušenství a další díly vzduchotechniky.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Česká firma s dlouholetou tradicí se zabývá návrhem, výrobou a montáží vzduchotechnických zařízení a klimatizací - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město, Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení, klimatizace budov
Zabýváme se výrobou vzduchotechnického zařízení od roku 1966, dříve jako provozovna v.d. STAVBA Havlíčkův Brod a od roku 1992 jako KOVO VZDUCHOTECHNIKA spol. s r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Osvětlení obcí, firem a rezidencí Třebíč - ekologické a úsporné světelné systémy
Společnost Ekosvětlo s.r.o. z Třebíče nabízí obcím, firmám i rezidencím nabídku na ekologické a úsporné světelné systémy a osvětlení s dlouhou životností, které navíc přináší úspory do budoucích let.
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení v průmyslových objektech realizuje specializovaná společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. na Vysočině.
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště provádí společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. z Pelhřimova na Vysočině.
Elektronické zabezpečovací systémy - prodej, montáž, revize, servis
Elektronické zabezpečovací systémy - prodej, montáž, revize, servis, profesionální řešení pro zabezpečení budov, domů, objektů od firmy Zdeněk Juřica v Třebíči.
Zakázková výroba vzduchotechnických zařízení, klimatizací
Návrh, výroba a montáž vzduchotechnických zařízení, klimatizací – rychle a spolehlivě zajišťujeme vše od návrhu až po montáž - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Výroba kruhového, čtyřhranného vzduchotechnického potrubí z černého i pozinkovaného plechu
Zabýváme se výrobou klimatizace a vzduchotechniky, vyrobíme Vám kruhové i čtyřhranné vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel , autoklimatizace, Daikin, Panasonic zajistí firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Výrobní a skladovací prostory-osvětlení Pelhřimov
Interiérové, exteriérové, architektonické, pouliční osvětlení, projektová a konzultační činnost, osvětlení dle typu prostor, osvětlení výrobních hal
Elektrické instalace - provoz a údržba veřejného osvětlení VO Třebíč
Elektrické instalace provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - postará se o provoz a údržbu veřejného osvětlení VO.
Tiskárny inkoustové, laserové, výpočetní technika - prodej, servis
Prodej a servis hardwaru a softwaru, prodej výpočetní techniky, počítačů, inkoustových a laserových tiskáren a multifunkčního zařízení poskytuje v Jihlavě na Vysočině firma M-SOFT, spol. s r.o.
Tablety, napájecí adaptéry, hardware a software - prodej, oprava, servis
Prodejce tabletů, napájecích adaptérů a specialista na opravu a servis softwaru, hardwaru a výpočetní techniky je firma M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě.
Realizace osvětlení, skladovací prostory, osvětlení Praha
architektonické, interiérové, pouliční osvětlené, osvětlování skladovacích prostor a hal, speciální projekty, konzultace, kompletní realizace
Výroba a montáž automatických pokladen s bezkontaktními registracemi
Automatické pokladny s bezkontaktními registracemi pořídíte od firmy ELVIS, která sídlí ve Žďáru nad Sázavou a poskytuje výrobky v oblasti turniketu, parkovacích systému a platebních terminálů.
ELVIS